zbieram pupe do pracy a tak mi sie nie chce ;)
Printable View
zbieram pupe do pracy a tak mi sie nie chce ;)
szukam inspiracji do zdobienia,bo pazurki przedłużone a pomysłu wcale. :)
forum i kawusia... ale mam fajny nastroj ,bo wczoraj wiczorem bylismy w cyrku i spektakl byl niesamowity :D
A ja siedzę sobie w szlafroczku piję kawusię i zastanawiam się co dzisiaj będę robić :haha2:
ja tez siedze przd komputerem .popijam herbatke i nie wiem co ze soba zrobic:/: dom posprzatany jeszcze tylko obadek do zrobienia ...uff z tym to dopiero problem:]
wieczorkiem moze pazurki sobie zrobie:skacze:
a ja upiekłam goloneczki;) malego uspalam... moj facet pokoj posprzatal na blysk:D teraz to ja chyba ide sie wykąpać;)
maly spi,ja szaleje w necie
czekam az wstanie wtedy wypijemy kawke:D
Ja piłam kawę i próbuję się zmobilizować żeby wyjść do mojej drugiej pracy (jestem ankieterką i mam do piątku do zrobienia 12 ankiet :/) ale kombinuję i tłumaczę sobie, że jak wstanę jutro wcześnie (jasne...) to dam radę zrobić wszystkie :D
a ja chyba zaczne sie uczyc bo mam w niedziele sporą kartkowke:/:
pije kawke ,ogladam vive
a mi sie jednak nie chce jeszcze uczyc i dalej siedze w necie:-)
a ja wkoncu moge posiedziec na necie bo wrocilam do domku, i pije kawe :D ;)
nudzi mi sie
a ja skonczylam robic jednego samotnego szpica...i teraz ide uspyiac dziecko me:D
w koncu skonczyły mi sie dzisiejsze korki z angielskiego.. wrrr... teraz obiadek :]
a ja robie obiado-kolacje ;)
nic mi sie nie chce :(
a ja czekam na sasiadke i bedziemy cwiczyc ale niechce mi sie ;P
a ja skonczyłam robic jedna rekę pazurków (czarny frencz) i juz oczywiscie zgodnie z tradycja drugiej robic mi sie nie chce. :(
a ja się stresuje i nie mogę zasnąć :/
A ja oglądam Galę Boksu :D
Skonczylam pazurki, wysprzatalam swince, zjadłam co nie co, pokukałam w allegro trzeba iśc spac :p
plusia ty jestes cyborg jakis:) do piątej rano? o maaatko i córko !!!
ja teraz zjadłam sniadanko i muszę zmywac góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóręęęę naczyn :(
a ja kawke i sniadanko!
Ja szalalam przez godzine przed zakladem z łopatą i walczyłam ze sniegiem... 2 dzien pod rzad.... :huh:
POLECAM ZAMIAST PORANNEJ KAWY! :ok:
a ja szykuje sie na zajecia..ehh..w taka pogode to az mi sie nie chce wychodzic z domu