witamy :) od tego forum jest żeby pytać i odpowiadać więc chyba dobrze trafiłaś :ok:
Printable View
witamy :) od tego forum jest żeby pytać i odpowiadać więc chyba dobrze trafiłaś :ok:
popieram szefa:)
WITAMY:D:przytul:
właśnie do was dołączyłam :) o forum dowiedziałam się z innego forum :)
hej witaj a z jakiego jeżeli można spytać :)
world of beauty :) Ani Otkińskiej
Witam wszystkich serdecznie :)
Mam na imię Marta mam 21lat od 3 lat zajmuje się przedłużaniem paznokci metoda żelową :)
pozdrawiam
witamy!!!:P
I ja również witam wszystkich :)
i ja witam wszystkie nowe osobki ktore do nas dolaczyly
Witam! Mam na imię Gosia, mam 23 lata, cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
Witaj :kwiatek:
:kooffa:
witamy:D
i ja rowniez witam
http://i63.servimg.com/u/f63/11/93/2...h/db4ce610.gif
I ja również się przywitam. Jestem tu od paru dni, ale teraz znalazłam czas , żeby tutaj zajrzec :))
A więc witam gromko :P
Witam nowe osobki:macham:
Witam wszytkie Panie;)
ja tu przez przypadek szukalam pewnych informacji i mi sie tu spodobało:P
bede wam pokazywac moje prace:) i postepy jestem amatorka domowa
Kupilam sobie caly sprzet tylko poto aby za to nieplacic tyle w salonie.
jestem samoukiem hehe
pozdrawiam
Hej wszystkim:* Trafiłam tu, gdyż od dłuższego czasu mam album na wzorki.info a od jeszcze dłuższego czasu pasjonuję się artystycznym zdobieniem paznokci. Zajmuję się tym jednak od 2 lat:) Najczęściej maluję swoje naturalne pazurki, ale ostatnio zaczęłam pracować także z żelami. Mam nadzieję, że szybko zaklimatyzuję się na tym forum i znajdę tu cenne wskazówki.;)
witamy:)
ja również witam wszystkich. ;)
dzien doberek wszystkim nowym paniom
noto pora na mnie: Witam :)
na forum zarejestrowana od konca marca, ale dopiero teraz mam chwilke wolnego czasu żeby przejrzec wszystko...
latek mam 25, pazurki robie jak na razie tylko sobie,maluje naturalki, ewentualnie ozdabiam akrylowymi tworkami:P.. kurs na pazurki zelowe i akrylowe mam w palanach jak tylko znajde chwile wolnego czasu :)
:*:*Witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny:*
Heyka :) mam na imie Natalia i pazurkami zajmuje się od niedawna :) ale nie jest tak źle :P pozdrawiam wszystkich :)
witajcie nowe twarzyczki ;)