no moje zamowienie polecialo :) bedziem robic hybrydki :D i plakacikkk i naklejeczka :D mniami :D
Printable View
no moje zamowienie polecialo :) bedziem robic hybrydki :D i plakacikkk i naklejeczka :D mniami :D
Bawilam sie dzis Brillante i wyszly mi dwa ciekawe odcienie
Profondita morska głębina + Brillante Blu a drugi to Petalo Del Lila + BrillanteViola
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC04198.jpg
Aż wstyd się przyznać, że jeszcze nie testowałam nowych kolorów z Brillante, ale widać, że warto :) morska głębina wyszła cudownie ;)
ja juz zamówiłam morska głebinę, brillante blu, brillante marrone i bede eksperymentować:skacze: :mml:
oczywiscie u choco:D
Boooooski jest ten "morska głebina" ;))
No to nic innego jak zamawiac i prezentować klientkom :) Chyyyba ten kolorek przebije wszystkie tego lata :P:P
Jaki śliczny ten morski kolor. efekt wyszedł rewelacyjny :ok:
o ja sie skusze a jak te rabaty są naliczane bo ceny są widoczne teraz w sklepie nadal te stałe ?? :)
Elu promocja startuje od jutra, dlatego ceny na stronie są "stare" :)
pinusia6 lakiery BRILLANTE nadkłada się jako ostatnią warstwę na podstawowy lakier hybrydowy, dzięki temu można uzyskać bardzo ciekawy efekt :)
Alu dziękuje to jutro przejże stronke i pewnie na cos sie skuszę uwielbiam wasze produkty i promcje tez :D tylko jeszcze dostawę kurierem jak byście zmienili to byłoby cudownie bo ostatnio był u mnie bardzo cwany kurier teraz raczej to poczta bym przesyłkę zamówiła ;)
Ta morska głębina wyszła cudownie, przepiekny kolorek :love:
Dziękujemy za uznanie :) korzystamy z podobno najlepszej firmy kurierskiej DHL, ale jak widać i tam trafiają się kiepscy pracownicy ;)
Nie, nie, proszę nie zmieniać firmy kurierskiej. Przesyłki dochodzą migiem, a mój kurier jest super:))))):D
a że migiem to sie zgodzę ale nawet poczta polska tez tak dostarcza bynajmniej u mnie nie ma większych problemow jeśli o to chodzi natomiast mi chodzi o sposób dostarczania ;) jak teraz cos gdzies chce kupic i widzę w opise że wysyłaja firmą kurierska to najpierw pytam jaka to firma :haha:
Elu to może musisz w jakiś sposób przekonac do siebię "Twojego" kuriera ? :) Może czeka na ciasto powitalne albo inne słodkości :haha:
taaa co najwyżej może być trafiony tym ciastem :D
a tak wogóle to ja jestem bardzo mila dla Panów kurierów i na nich nie narzekam tylko ten sie trafił taka czarna owca a że ja osób impulsywnych należe od razu na pana kuriera poszła skarga mam nadzieje że juz sie nie zobaczymy ale przecież można zamawiać u Was przesyłki przez Pocztę Polską takze zaden problem :D
nooo i sie doczekalam hybrydeeekkk :D i od razu wzielam pod pedzel szwagierke :) super sprawa ... mam karminowa czerwien . kolorek pieknyyy ... dodam ze moim zdaniem jakby sie uprzec to wystarczylaby jedna warstwa .. teraz czekamy jak dlugo bede sie trzymac ( szwagierka kosmetyczka wiec oczyszczania i te sprawy ) . rewelacyjnie sie naklada ... po prostu suuupeeeer !!!!
Karminową czerwień można brać w ciemno:D
to jeszcze mi powiedzcie czy to kolorek z drobinkami czy bez ;)??
Elu, Karminowa czerwień jest bez drobinek. Lakiery, które mają drobinki to:
ROSSETTO pudrowy róż
ROSSA GLASSA lukrowy róż
CUKIERKOWY RÓŻ caramella
CILIEGA wiśniowa obietnica
PORPORA PERLA perłowa purpura
BORGOGNA dzikie wino
PRUGNA śliwka węgierka
MARRONE perłowy brąz
:)
Czyli na jakiś kolorek na koniec kładziemy ten i wychodzi nam taki fajny odcień?? :) Dobrze rozumiem?? :)
Dziewczyny czy ma ktoś może wykonane pazurki tymi kolorkami
Żel PLASTICO VIOLETTO fioletowy
Żel PLASTICO CORALLO koralowy
Jestem ciekawa jak wyglądają bo bardzo chciałabym je zamówić :)
pinusia6, tak:) dwie warstwy kolorku, brillante i wybłyszczacz LUCIDO :ok: