ładne kolorki :)
Printable View
ładne kolorki :)
siostra to ma z Toba za dobrze hihi slicznie :)
oldka śliczne i te kolorki lubię różowy
Takie tam pierwsze próbki... :)
Oldka super grają ze sobą te kolorki - miodzio jak dla mnie :wow: :kwiatek:
Moje pierwsze akrylowe brokaciki z czarnymi motylkami konada...ile się przy nich namęczyłam;Phttp://forum.wzorki.info/members/mim...wy-motylek.jpg
miminko wygląda zachęcająco:) szkoda że tak daleko zdjęcie zrobiłaś:)
Dziękuję, mam z bliższa ale rozmazane, bo przy sztucznym świetle mi aparat nie chciał ładnych fotek robić:(
znam ten ból. robię tak że stoję z metr od nich, a potem przycinam fotkę w komputerze i jak się po przycięciu "powiększa" do tych klasycznych rozmiarów to jest dość wyraźne, możesz spróbować tak z tymi które wrzuciłaś
Dzięki:) lepiej?
nio:) super:) na 2 chyba mniej brokatu dociągnęłaś przy wale, ale nigdy bym nie powiedziała że to twój pierwszy raz, rewelacyjne są!!
nie wiem czy jeszcze pamiętacie ten słynny już mój pyłek Załącznik 8817
u mnie w hutrowni niestety szedł jak śiweże bułki i już go nie ma i powiedzieli mi że na razie nie będzie więc w akcie desperacji pojechałam dalej:)
kupiałm go dziś można powiedzieć w ilości hurtowej-10 dużych słoiczków w częstochowie w sklepie paznokcioym w bramie koło słynnego PLACU CZERWONEGO.
woszczurku cudne pazury :D wogole dziewczyny sliczniutkie prace :)
Dziewczyny, wasze brokaciki są świetne ;) Ja jak na razie nie mogę się do niego przekonać. Boję się, że pazurki wyjdą mi za grube :co: Macie jakiś patent na to, żeby nie wyszły grubasy??
Eeee nie wyjdą grube więc się nie bój ;] brokacik jest mardzo mały czasmi grubsze będziesz miała jak zrobisz żelikiem kolorowym i go tam nawalisz ostro ;]
Woszczur kciuk ma zajefany tunelos to na formie czy na tipsie??
Woszczur jak zawsze wszystkich powalił z nóg :good::good: są piękne, cudne, śliczne, rewelacyjne, bombowe, niebiańskie....... moge tak wymieniać i wymieniać :D są poprostu bardzo ładne!!
Zgadzam się są bardzo fajne mimo, że takie króciutkie ilość kolorów wcale nie jest przesadzona :)
Szpila ale sobie avatarka dalas :D :lol:
ale ogolnie masz racje...takie ladne fiolecikowo-rozowe :)
...i ja pokaze ;)
Załącznik 9153
Załącznik 9154
2 kolorki niebieskiego ;)
Kaniusia ... są zajefajne :)
to moje dzisiejsze :) nadal muszę pracować nad krzywą "C" :) ... he he nie poddam się
i na małym paluszku za mocno przypiłowałam brokat :P
niebieskie ldne i fioletowe tez:skacze::skacze:
tez mam pyłek złoty jest śliczny na paznokciach:)
piękne stylizacje robicie:)
polubilam ostatnio kolor fioletu na pazurkach :) dlatego minimouse fajne tez Twoje pazuraski...moja krzywa C wyglada podobnie :D
Kaniusia Twoje niebiesciutkie brokaciki tez piekne :)
a to mojej mamy ... po odnowie :)