Qra piękna robota a rzęski tej Pani powalają:master:
Printable View
Qra piękna robota a rzęski tej Pani powalają:master:
wow ale zmiana..... :slina:
dzieki tusia, ale to jest male oszukanstwo bo ten rozdwojony profil....:skacze:
no Emilkaaa, nawet dostalam napiwek:D(lubie napiwki, bo napiwki znacza:podoba mi sie, jest lepiej niz mialam):skacze:
alez wachlarze teraz ma ta pani, super
o mój Boziu ja też takie chce!! Można je malowac potem czy nie bardzo ?
kobieto mozesz malowac ale specjalnym tuszem do przedłuzonych rzęs....ale po co?...przedłuzone rzęsy tak pieknie wyglądaja jakbys je starannie wytuszowala....
z pazurkiem-jak mowi tuska nie ma potrzeby, nawet najzagorzalsze zwolenniczki tuszu rzucaja go w kąt
darianna, piekne dzięki:skacze:
DZiewczyny. Jestem nowa na tym forum i dopiero zaczynam przygode z rzesami. Prosze napiszcie co sadzicie o firmie Secret lashes? a moze polecicie mi jakas inna?
moniula wg mnie ta firma jest ok :) mysle,ze Kurka moze to potwierdzic ;)
Kurko co do tuszowania rzęs.... mialam klientke- kosmetyczke, byla u mnie bez makijazu i zrobilam jej rzeski i wygladala super... nie wiedzialam, ze mocno sie maluje...
wyobraz sobie, ze przychodzi do mnie jej kolezanka i zaczyna o niej opowiadac.. powiedziala mi,ze strasznie mocno maluje oko (a dalam jej wskazowki co robic aby nie zepsuc rzes).. i jak robila czarne krechy, cienie, to rzes malo bylo widac, wiec co zrobila? pomalowala je! a ciekawe jak zmywala hmm... wole nie wnikac. i ponoc szybko jej wypadaly.. hmm ciekawe od czego? czyzby od natluszczania? hmm.. ;]
i co najlepsze dodala- tak jej zaczely przeszkadzac,ze co zrobila- na ZYWCA JE WYRWALA! mnie nie bylo bo bylam na urlopie.. ale dziewczyna dziana i w dodatku kosmetyczka, to czemu bylo jej zal dac 50-100 zl zeby isc do salony sciagnac je? nie wiem. fajnie nie? ;]
jednak zdarzaja sie wyjatki od wszystkiego ;)
naprawdę kawał dobrej roboty !!
hyyy dzoana i pod latarnia czasem ciemno. Kosmetyczka powiadasz. Wlasnie tak dziwnie jest, ze "normalne" dziewczyny szanują i sluchają, a te, ktore sie znac powinny maja to w nosie. Wyrwała sobie i znow fama pojdzie, ze rzeski jeden do jednego oslabiaja naturalne.... ech, rece opadaja, jak wyrwala to oczywiscie ze swoimi;]:]
Dziekuje dziewczyny za szybka odpowiedz. Wlasnie bije sie z myslami czy zainwestowac w zestaw z secret ... Wiecie nie chcialabym wtopic:huh: ale jesli dzikakurka mowi ze sa dobre to chyba sie skusze. Jest moze jeszcze jakas dziewczyna ktora pracuje na tych rzesach? a moze jest ktos w stanie polecic mi zestaw z innej firmy w rozsadnej cenie?
ja mam rzęsy sl a klej 4youlashes. i tez jestem zadowolona. kozakiem rzęsowym, nie jestem, do kury wiele mi brakuje, ale generalnie moge polecic obie firmy. KURA PRZYJEŻDZAJ MNIE DO WAWY NOOO!:)))))
taa jasne taki ze mnie mistrz:
dzieki pluś:)
Kurko:o....nie mow ze przyjelas ja?
oczywiscie, ze tak. Polecilam jej najpierw salon, ale jakos nie chciala... 160, a trzy stowy robi roznice, nie?:) to i zmiekła.
Ale jak jej nie wstyd przyjsc i swpojrzec w oczy bo takim tekscie,,...masakra....
Ja podejrzewam, ze dla tej dziewczyny takie odzywanie sie to normalna komunikacja miedzyludzka....
oj są takie wyjątki jak widać ;] zawsze ktos bedzie niezadowolony i szukał dziury w całym ;]
ja bym odpowiedziała tak: gumiaki, łopate i pole orać:)
Kurka ja bym jej podziękowała. Albo uprzedziła, że może się tak odzywać do kogo chce ale nie do Ciebie. Zero szacunku, co prosta dziewucha :[:blink: ech...
DZOANA WsTAWIAJ FOTKi !! :D:D:D:D:D:D
Kasiunia!Nie pisz capslockiem!! //Emist
---------- Dodano o godzinie 13:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:59 ----------
kurcze.... ino sie odezwalam i juz krzyczą po mnie hehe ;))
ups przepraszam, niezdara ze mnie ;) regulamin... wiem wiem ;)
kochane! znalazłam kurs "beauty lashes" 20 km ode mnie czyli w zielonej górze-:D(350 zł):wow:
teraz proszę byście mi napisały wszystko, co będzie mi potrzebne na początek-żebym niechcący nie trafiła na chińszczyznę,a co z tych kuferków nie będzie mi przydatne(rezygnuję z rzęs kolorowych). z góry Wam dziękuję
http://allegro.pl/item1175249597_zes..._promocja.html
czy to się nadaje?