No ja właśnie nie wiem co mój bedzie robił:) może sie nie zanudzi...:P
Printable View
No ja właśnie nie wiem co mój bedzie robił:) może sie nie zanudzi...:P
jak kocha to poczeka :D
Mój to się chciał uczyć ze mną ! ale niema tak dobrze:P
kurcze dziewczyny mam nadzieje ze moj nie wpadnie na tak szalony pomysl jak nauka ze mna bo sie pochlastam
mój na pewno na to nie wpadnie:D
dziewczyny chłopy pójdą na wycieczkę. są dwa szlaki jeden na dębowiec klimczok i szyndzielnie. a drugi do małpiego gaju. tam się będą mogli wyszaleć. na zjeżdalniach i chuśtawkach,:skacze::skacze::skacze::skacze::skacz e::skacze:
hahahahaha juz sobie wyobrazam mojego w malpim gaju hahahahahaa
no dziewuszki jesio trzy dni i się będziemy widzieć. już się doczekać nie mogę dostaje pypcia:P:P:P napoje już kupiłam.:skacze::skacze::skacze:
no ja tez nie moge sie juz doczekac :)
ja też czekam z niecierpliwością:D
Dziękuje skarbie za dopisanie:* do zobaczyzenia w czwartek Ziziu :*
trzeba dla naszych gwiazd wszystko ladnie przygotowac:)
Informacja dla wszystkich dziewczyn, do których pisałam wczoraj. Nie chce mi się znowu wysyłać na PW, więc powiem krótko - SPRAWA ZAŁATWIONA:good:
Iwonko ! jesteś wielka !! :kwiatek:
ivonna :good::kwiatek: :*
czy ja o czymś nie wiem. co wy kombinujecie:nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::[:[:[
Nie Izunia nic nie kombinujemy, tylko ktoś nam przeszkadzał i musiałam z nim zrobić porządek, a Ty masz dużo spraw na głowie więc nie chciałam Cię niepokoić:D:P
no mam nadzieje. :*:*:*:*
ciesze sie Iwonko ze poradzilas sobie sama :) buziaki
dziewczyny jeszcze jedna sprawa ważna. ja planuje na obiadek w sobote udko z kurczaka z frytkami. powiedzcie mi czy pasuje wam to. czy może któraś nie je albo wolicie coś innego.:):):)
Iwonka super:):)a co do obiadku to mi pasuje:)
Kurczaczek :love::love::love:
Iziu kochana zjem wszystko co mi dacie :P
Jasne, że może być!!
ja też zjem wszystko czym będziesz karmić ;) może poza owocami morza... ;)
Oczywiście, że pasuje:) a śpiworów ani nic nie trzeba brac? i powiedz mi czy tam jest może jakiś czajnik czy coś takiego, bo mój planuje zabrać zapas zupek chińskich:P
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:41 ----------
a i już bilecik kupiony:) :jupi:
tylko mówili nam w kasie, że powrotny jest o 16 a w internecie o 15 i weś to sie połap:(
niech nic nie bierze
będzie dość jedzenia. a jak coś to se kupi na ośrodku. tak można spokojnie sobie kupić jedzenie. a jak jest z niego niezły zmarzluch to może se wziąść. ja wam grzejniczek przywiozę. zresztą tam jest grzejnik.:skacze::skacze::skacze:sprawdzimy dokładnie na dworcu.:*:*:*