prosze o opinie kochane :)
Printable View
prosze o opinie kochane :)
widze tam doliny o gorki,trzeba pilowanie dopracowac,bardzo ladny kolorek:skacze::skacze:
lopaty ci sie zrobily;) musisz bardziej boki pilowac i od dolu zeby nie spadaly tylko szly w lini prostej:D
przyloz pilnik i zobacz czy paznokcie idza w lini prostej jak na obrazku w 1 poscie nr 3;)
A to moje. W rzeczywistości błyszczą się i wyglądają 100 razy lepiej!... :(
Na tipsie więc nie daję tunelu
Przepraszam za ilość, fotek, ale zdecydować się jak zawsze nie mogłam, hehe :D
no no Szpila:D jak dla mnie super:)
bardzo ładne:)
Szpila bardzo ładnie chyba nie ma się do czego przyczepić ;]
szpila super dla mnie bomba
szpila fajniutkie:D
Szpileczko przesliczne,zdolniacha z ciebie:D:D:D
szpila bardzo ładne;) BARDZO ;)
zgadzam sie sliczne pazurki szpila troche niewyrazne zdjecie ale widac ze pazurki ladnie zrobione:):):)
poprzednie paznokcie jakie tutaj wkleiłam były plaskie a te?
Dziękuję za wszelkie wskazówki rady itp.;*
ladny tunelik brawo,tylko troche schodzi w dol no i nadal jest plaski,nie martw sie bedzie lepiej
a te maja za bardzo przesuniety punkt stresu w strone wolnego brzegu;) tunel ok
ładny tunelik a na krzywej się nie znam :) cały czas próbuje
Witajcie kochane :D
Wklejam moje żeliki na tipsie dzisiaj skończone ufff
Łopatki wyszły - to na pewno, a jak reszta? Piszcie czym prędko, będę wdzięczna :piatka:
Buziaczki
wyszly gorki,opilowac trzeba boczki,chyba niezbyt dobrze pzryklejony tips,nierowno,sliczny wzor
Według mnie krzywa C jest ok. Jednak patrząc na zdjęcie od strony tunelu widać, że paznokcie nie są równo opracowane i są nierówności. Jeszcze powiem, że nie podoba mi się kształt, bo nie jest to kwadrat, ani migdał. Ale zdobienie jest bardzo ciekawe i za to wielki plus:good::).
Dziękuję za ocenę i wskazówki :ok:
Na kurs obowiązkowo muszę się wybrać :huh:
Bez tego się nie obejdzie....
Miłej nocki życzę Buźki :przytul:
Moje pierwsze akryle :O
Kurs żelowy mam, ale akryle do tej pory to byla czarna magia ;p
Po przeglądnięciu forum zakochałam się w akrylu no i proszę...
proszę o ocenę, co poprawić, na co zwrócić uwagę :)
Justysio ja bym tynelik jeszcze zacisnęła zwłaszcza,że masz pazurki w kształcie gruszki i na dole sa dość szerokie.
felkaewelko jak na pierwsze akryle to twoja linia usmiechu jest the best ;) zaciśnij bardziej tunelik,a co do krzywej C to trudno mi powiedzieć bo nie widac dokładnie ;]
felkaewelka jak na pierwszy raz sa superowe ja do tej pory sie jakos na akryle przezucic nie moge samej sie jakos zabrac za to nie moge musze sie wybrac na kursik akrylowy
:* ogromny dziewczyny za rady...
tunel musze pocwiczyc bo to czarna magia jeszcze, co do usmiechu to wycwiczylam sie na zelach i tu nie mialam duzego problemu :)
zakochałam sie w akrylu :yess:a jeszcze 2 miesiace temu nie chcialam o nim slyszec
:skacze: