-
Odp: Mikołajki forumkowe - wymiana podarunkami
U mnie mikołaja jeszcze nie było ... :( dalej czekam...
---------- Dodano o godzinie 15:52 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:06 ----------
Kto był moim Mikołajem ? Jest 15 grudnia ... troche to nie fair bo ja prezent wyslalam i dotarl na czas !
Jesli sie decydujemy na udział w tego rodzaju akcji to powinnismy sie wywiazac z tego ... powinno byc milo i przyjemnie ..
a ja od paru dni juz sie tylko i wylacznie wkurzam ...
-
paulina.m takie rzeczy załatwia się na pw u kamisa, jest napisane pare postów wyżej. i nie pisz od razu bez wyjaśnień, że ktoś się nie wywiązał. zapraszam do kamisa na pw
-
-
nie martw sie ja tez jeszcze czekam
---------- Dodano o godzinie 15:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:23 ----------
to miala byc zabawa
-
tez tak uważam:) to tylko zabawa:) okres przedświateczny i nasza poczta, może być poslizg.......
-
Oki :) Nie doczekam sie :P Uwielbiam niespodzianki :) Ale nie lubie na nie dlugo czekac heheh :)
Pozdr
-
Cytat:
Napisał
paulina.m
U mnie mikołaja jeszcze nie było ... :( dalej czekam...
---------- Dodano o godzinie 15:52 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:06 ----------
Kto był moim Mikołajem ? Jest 15 grudnia ... troche to nie fair bo ja prezent wyslalam i dotarl na czas !
Jesli sie decydujemy na udział w tego rodzaju akcji to powinnismy sie wywiazac z tego ... powinno byc milo i przyjemnie ..
a ja od paru dni juz sie tylko i wylacznie wkurzam ...
Rozumiem Cię Skarbie, bo to faktycznie trochę długo. Jednak jestem przekonana, że to nie wina Mikołaja, ale bezdusznej poczty. Nasz kochany Szefunio z pewnością Cię powiadomi co i jak. Głowa do góry:przytul:
-
Oki doki :)
:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
Słoneczko, ja też niestety jeszcze czekam. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.:good:
-
moze akurat dostaniecie na 24.12 :)
jeszcze świeta sie trzymają..
:przytul:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
moze akurat dostaniecie na 24.12 :)
jeszcze świeta sie trzymają..
:przytul:
Dokładnie:skacze: :skacze: :skacze:
-
mysle ze moj prezencik przyjdzie po swietach,jescze czekam:)
-
niestety z poczta są teraz ogromne problemy,nie warto nic wysyłać;/
-
nie powiedziałabym.. do mojego brata dochodziły pczki po : 6 dniach, 4 i jednym dniu... teraz w tym okresie... wiec nie zawsze
-
Wystarczylo wyslac poleconym ... a najlepiej priorytetem poleconym - przynajmniej ma sie numer nadania i mozna dowiedziec sie co sie dzieje z przesylka ...
moze po swietach cos dojdzie :) POzdr
-
Paulinko wyslalam dzis nastepna paczke najwyzej dojda dwie;) nie wiem co sie z tamta podzialo pytalam na poczcie i mowili ze wyslali wieczorkiem napisze do Ciebie prywatnie twoj adres;/ moze ja cos pomylilam ale jutro powinna Ci dojsc ta dzisiejsza mam nadzieje!! szkoda ze tamtej nie ma bo zrobilam kartke i wyszylam dzwoneczki takie fajne haftem krzyzykowym;(i kilka ozdob na paznokcie:( moze sie gdzies zapodziala albo do ciebie dwie przyjda albo wroci:(
-
Dzis dotarła przesylka nadana 24 grudnia
Dziękuje :)
-
przykro mi że dopiero teraz.. mimo to lepiej późno niż później
-
Dzisiaj doszła kolejna paczka: Mikołajek ze słodyczami. I jeszcze 2 rzeczy - zrobie fotke :)
Mikołajku to mi wysylales ? Bo nie mam info od kogo ta przesyłka ;/
http://img691.imageshack.us/img691/7784/sdc13935.jpg
Pozdrawiam i dziękuje :)
Doczekałam się :)
-
a ja wciaz czekam;(
ale to nic-wytrzymam,mam nadzieje ze po nowym roku dojdzie
-
Cytat:
Napisał
paulina.m
jedna paczka jest ode mnie... a ta co ja wyslalam wczesniej co Ci nie doszla to dzis wrocila do mnie!!:( eh nie wiem co sie stalo ze nie doszla!! wiec przepraszam z gory za to ale nie mam pojecia o co kaman;(;(
-
:) Wiem chybba juz od kogo ta 2 paczka hehe :) Czekalam na Twoja a o tamtej zapomnialam,,, te ozdobki to za jakis konkurs ;)
Ps. Mikolajek jest pyszny :D
-
Nie wiem czemu tamta do mnie wrocila a napisalam taki sam adres jak na tamtej:( przepraszam :(
-
kochana przecież to nie Twoja wina, uszka do góry:)
-
Kochane ja mój prezencik również dostałam i niestety miałam racje, bo moja poczta zawaliła, nie jestem tym szczególnie zaskoczona.
Ale zacznijmy od przyjemniejszych rzeczy, dostałam karteczkę z życzeniami, mój mikołaj zrobił mi zawieszki ( z modeliny) nie nacieszyłam się nimi długo bo siostra zwinęła ja błyskawicznie;) i ozdóbki do pazurków;) idealne do zdobień sylwestrowych:)
Baaaardzo dziękuję mój Mikołaju :love::kwiatek:
A wracając do poczty to moja paczuszka leżała na poczcie od 18.12 a ja pierwsze awizo dostałam 23.12 także sympatycznie. A co najzabawniejsze to na awizie napisane było, że paczka jest DUŻA, a w rzeczywistości była niewiele większa od zwykłej koperty listowej, a u nas owych dużych paczek listonoszka nie nosi, pani która wydawała przesyłki sama była zdziwiona jaki łoś napisał ze ta paczka jest duża;/