sznureczek mało przekonywujący.. ja mam dwie bransoletki z tego typu sznureczkami i jakos mi sie rozluźniają :(
ogólnie pomysł masz wiec moze moze.. jestem bardziej na tak niz na nie.. jezeli chodzi o popyt :)
Printable View
sznureczek mało przekonywujący.. ja mam dwie bransoletki z tego typu sznureczkami i jakos mi sie rozluźniają :(
ogólnie pomysł masz wiec moze moze.. jestem bardziej na tak niz na nie.. jezeli chodzi o popyt :)
Dziękuję bardzo za radę :* mi też się rozluźniają, ale mimo wszystko podoba mi się to i noszę. Właśnie zamówiłam kilka zawieszek i sznurki na próbę i zobaczymy co z tego będzie :)
no kasandra idziesz jak burza....i super z tym zamowieniem powodzenia i czekamy na kolejne pary kolczykow itp:)
tu takie tam moje nie sutaszowe ale recznie robione:P
http://i1090.photobucket.com/albums/...a/DSCF9674.jpg
http://i1090.photobucket.com/albums/...a/DSCF9679.jpg
http://i1090.photobucket.com/albums/...a/DSCF9678.jpg
Nisia wow fajne to jest :)a ja mam problem bo chcę wykończyć kolczyki wiszącymi koralikami i nie mam pojęcia ma czym to ma byc czy na żyłce? i jak to wykończyć żeby mi nie spadały? ten sam dół:( mam nadzieję że wyrażnie i logicznie napisałam:)
Nnisiaa ale ładne kolorki - takie radosne
pierwsze są moje - uwielbiam dłuuuugie kolczyki ..
Kasandra wydaję mi się, że dobrze myślisz. Innego wyjścia chyba nie ma.
Ja może nie robię takich cudów jak wy ale dodam coś od siebie :D
Małe jest piękne :)
ja kiedys chodziłam w wiszacych kolczykach a teraz tylko sztyfty.. nie wiem co mi sie odwidziało...
Kasandra zdradzisz ile mniej wiecej starcza metrów na pare kolczyków? :kwiatek:
czerrrrrrwone - wisior i kolczyki
Natalia, zależy jakie długie chcesz te kolczyki :) i jakie grube :)) Nawet Aga-x chyba dwie strony temu pisała ile metrów traci na kolczyki.
Kasandra a jakbys je zaczepila na gwózdku(w moich te zlote rurki sa nalozone na taki gwozdek- metalowy drucik :D)? gdzies widzialam ze tak robili...albo prosciej chyba bedzie doszyc.. bo masz pewnosc ze beda dobrze umocowane:)
Kamea, miały być w zamyśle eleganckie będzie jeszcze broszka lub wisior nie mogę się tylko zdecydować
teraz kasandra mnie zastrzeliłaś !!! wow
osobiście wolałabym naszyjnik :skacze:
moje :)
świetne ! ja w weekend kupiłam sobie jedna bransoletkę i tez postanowiłam spróbować, jutro kupię i coś potworzę :)
Tanie a efektowne, bynajmniej ja bardzo to lubię.
Mi już dwie koleżanki powiedziały że mam robic więcej bo na uczelni się dziewczyny rzucą. A sprzedaję je za 6 zł więc żaden majątek prawda? Natalia jak chcesz to mogę Tobie na PW podać dobrego sprzedawcę na ALLEGRO. ;)
i mogę podpowiedzieć jaka grubość sznurków jest najlepsza żebyś nie zrobiła takiego błedu jak ja:P
Aha... jedna bransoletka od razu została sprzedana :P
pw ;P
nie majątek, idealna cena :)
Ja sama swoją kupiłam za 6 ;)
sutaaasz :D
w koncu zrobilam sobie te kolczyki
No, drugie podejscie zdecydowanie lepsze wiec teraz za trzecim razem bedzie niebo :)
Dziergaj Marta, dziergaj...
Ruuudzia :* dziękuję. Właśnie idę szykować sznurki na następne :D
nanami- mi tam się podoba , a na pewno następne będą lepsze widzę po sobie , że każde następnę wychodzą co raz fajniej a najważniejsze to się nie poddawać bo ten sutasz jest choler....e męczący no nie?
ja wczoraj robiłam swoje sznurkowe :)
Załącznik 53310 Załącznik 53311 Załącznik 53312 Załącznik 53313 Załącznik 53314
i od razu mojego brata dziewczyna zabrała z kokardka, jak przyszła do domu to jej siostry chciały wiec juz mam robote, a mama dzis zabrała do pracy i zobaczymy co dalej :)
Kolorki pastelowe modne hahahha, ale tylko dlatego ze nie było innych, nie wiem czemu, co za sklep ;P eh
nataliaaaa ta z kokardka bombaa!!!!!
sprzedajesz je czy cosik?:D chetna bym byla na taka z kokardka <3
dobry sklep natalka, bransoletki i kolorki bardzoo na czasie:D świetnie wyszły:ok:
Tak racja, sutasz jest męczący ale piękny !!
Natalia boskie <3 chyba zaczerpnę pomysłu ;) jak się nie obrazisz?