wlasnie o ten przechyl nam chodzilo ze to jakby niestabilne ale sobie upatrzylismy juz nastepna tez z fisherprice ale ten zaczep ma na paseczki wiec sie stabilnie trzyma i co najwazniejsze tez na pilota :)
Printable View
hihih ale my wygodne sie robimy hih
ale pilocik jest super wygoda niesamowita
fakt ten przechyl niedopracowali.za ciezkie te misie sa i dlatego tak jest
:) maz juz kombinowal z tasma 2 stronna ale nic nie dzialalo-dobrze ze nam ja przyjeli spowrotem w sklepie :)
a masz baby wepe-ten fotelik to lezenia?
Rudi, KamilaC, Chanti sliczne te pokoiki:) ehh ale wam zazdroszcze:)
dobrze posłuchac o tych wózeczkach bardzo dobrze:D ja jeszcze nie kupuje ale mnie to czeka :D
ja kupilam zamiast tego fotelika hustawke, a konkretnie moi rodzice nam podarowali-bardzo fajna sprawa-z karuzela, 3 roznymi melodyjkami i sie samo buja :skacze:. szwagierka ma i jest zachwycona tym-maly to uwielbia, jednyny minus to ze tylko do 9 kg. widzialam fajne tez chyba do 15kg ale sie same nie bujaly :(
rudi super ten foteliczek :D:D:D:D
Rudi ekstra huśtawka :] Teraz to dla dzieci robia takie bajery , ze szok! Tylko kasy mieć pod dostatkiem i wydawać na bajkowy świat dziecka he he he
A oto mój brzusio 18 tc i 4 dni :]
Załącznik 16184
hyhy chanti ale masz fajny brzusiek :D :)
Chanti jaki śliczny brzusio :) na faceta mi wygląda :skacze::skacze:
ja swojego brzusia nie wrzuce, bo sie jego wielkoscia przerazicie hyhy :P
kamila wrzuc wrzuc :)
wiecie co ja sie tak zastanawiam ... czy jesli wystepuje to tzw.krwawienie implantacyjne to test moze wyjść negatywny ?? i wtedy wydaje nam sie ze nam nie wyszlo , a to blad bo sie udalo ... hm co o tym myslicie ???
Basiu ja właśnie przy drugiej ciąży tak miałam! pojawiła się krew, a ze nie duzo i taka inna niz przy okresie to zrobiłam test i negatywny wynik, a 1,5 tyg później jak okresa nadal niet, to chłop mi kupił drugi test i dwie krechy w ciągu kilku sekund! :skacze: i zawał haahhhaah :D
dobra wpycham się tu z moim brzuchem :) ino się nie śmiać, bo myszy naśle hyhy :cwaniak::cwaniak:
http://i921.photobucket.com/albums/a...a53/cats-1.jpg
aaaa jaki ładny brzus !!! kurde ja sama nie wiem czy zrobic test czy nie ... stan podgoraczkowy nadal mam ... a nigdy tak nie mialam :/ no ale boje sie ze bedzie jedna kreska :( yhhh......
tez bym chciała mieć keidyś taką figurę w ciązy... a Ty wymyślasz że brzydko wygladasz ehhh;p
---------- Dodano o godzinie 17:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:12 ----------
Basia a nóż bedą 2 kreseczki w myśl mojego motto... oczekiwać najgorszego, mieć nadzieję na najlepsze:)
Kamila ale cuuuudny brzusio :love: ja już się nie mogę doczekać, kiedy mój urośnie tak jak Twój :]
Basiu jak za wcześnie zrobisz test to czasem nie wyjdą dwie kreski, mimo ze będziesz w ciąży... tak Ci pisze na zapas, abyś sie czasem nie smuciła jak jeszcze nie będą dwie-ja coś czuje że Ty jesteś w ciąży :skacze:
hyhy Chanti a ja już sobie mokasynów nie widzę :/ a o depilacji przed wizytą u gin to łoooo pińć lusterek mi potrza żebym coś dojrzała hahahah :) także Kochana nie wiem czy już tak chcesz :) a mi jeszcze 81 dni zostało więc przed porodem to brzuch będę na kolanach odbijać hahaahah :D
ha ha ha ja się uczę na wyczucie już depilacje robić w miejscach intymnych i potem sprawdzam czy dokładnie zrobiłam hi hi hi taka nauka golenia ha ha ha
ehhh kupic czy nie ... kupic czy nie ... yhh....
ale sliczne brzuszki macie!!
basiu ja bym jeszcze poczekala z tym testem.
Rudi ale masz brzusio taki słodziak malutki :):) ślicznie !
Chanti ale będziesz miała przygody :P dwa w jednym :D przeprowadzka i Dzidziol hihi ;)
Pokażcie więcej fotek :) a nie tylko suche pisanie np Chanti że się sobie nie podoba ;) pokaż a my ocenimy :P
dziewczyny piękne brzusie:D łożeczka, pościele, hustawki i karuzele aa i wózki:D az miło tu pozagladac i poczytac:] sama mordka sie smieje:D:kooffa:
jakie brzusie :D
ja jeszce nie mam co pokazywac bo u mnie brzuszek na razie pączkowy a nie ciązowy... wypinam to moje sadełko i udaje że to ciązowy już :D
nikt się nie czepi ze gruba jestem :D hehehehehe
Baśka! to może być ciąza ja tak miałam dwa tygodnie po zapłodnieniu miałam plamienie myślałam że idzie okres... podkoniec tego plamienia zrobiłam test blada krecha za 48h drugi test druga krecha :D
zadzwoncie za mnie do ginekologa-naciagacza żeby wizyte odwołac bo ja się boję :D
ps. czy wam tez tak kłaki na nogach urosły? sie dzis spojrzałam i sie przeraziłam :D a brwi jak szybko mi urosły :D zaraz będe wąsy hodowac i będa się zastanawiac kto tatus a kto mamusia :D mój Arek ma takie zgrabne nogi :D hihhihihi