Moja ma na 180 sekund i trochę mnie męczy trzymanie w tunelówce na 3 minuty :/ Co myślicie o lampach LED?
Printable View
Moja ma na 180 sekund i trochę mnie męczy trzymanie w tunelówce na 3 minuty :/ Co myślicie o lampach LED?
Poczytaj wcześniejsze posty - pisałyśmy duzo o lampach LED:)
widziałąm reklame lamp combo UV i LED ciekawe jak takie cudo sie sprawuje :)
HEJ :)
Znalazlam na stronie SPN lampe LED i bardzo mnie ciekawi czy jest taka rewelacyjna.... ???
Co myslicie dziewczyny???
Cena to 899zl.
"Diamond Light CCFL / LED white"
"Lampa LED i CCFL- szybki manicure hybrydowy i ekspresowa stylizacja?
Tylko 30 sekund potrzebujesz aby utwardzic lakiery hybrydowe w nowej lampie SPN Nails!
Energoszczędna, nie wymaga zmiany żarówek! Jest nastawiona na pracę do 50 tysięcy godzin!!
Specjalna żarówka CCFL w kształcie spirali zapewni doświetlenie każdego miejsca równomiernie a odpowiednia moc żarówek LED sprawi, ze kolorowe żele, hybrydy i żele napigmentowane utwardzą się za pierwszym razem w ciągu od 10 do 30 sekund!!
Koniec z doświetlaniem żeli! Ekspresowe utwardzanie = oszczędność pracy = większy zysk!
Czas utwardzania żeli SPN w lampie Diamond Light:
Base Gel- 10sek
Clear Gel - 20sek
Gloss Gel- 30sek
Builder Clear- 20sek
Ulta Blush Gel- 30 sek
Baby Blush Gel - 30sek
Natural Blush Gel- 20sek
Natural Cover Look Gel- 30sek
Cover Blush Gel- 30sek
Angel Whire Gel- 30sek
Soft White Gel- 30sek
Builder Pink Gel-30sek
White Builder Gel- 30sek
Mega Gloss Gel- 10sek
Top Gloss- 10sek
X-treme White Gel- 10sek
UV LaQ- od 20 do 30sek
TEGO JESZCZE NIE BYŁO!! :)))
Piekny, nowoczesny design przypominający diament będzie efektownym dodatkiem do Twojego Salonu.
Biały, błyszczący kolor z milionem połyskujących drobinek."
Sama jestem ciekawa na ile to reklama a na ile prawda:)Może ktoś będzie mógł napisać więcej.
Znalazłam stronkę na której specjaliści rozwiewają wszelkie wątpliwości związane z pytaniem
"jaką mam lampę UV i jakie żarówki do niej pasują?" Polecam lekturę:) Świetnie napisane!
Jaką mam lampę UV i jakie żarówki do niej pasują ?
Dziewczyny czy polecacie te lampki ja sie szarpnelam na inna ta z BrillbirdNails i sie denerwuje bo mam juz druga i znowu cos w niej nie dziala.
W nastepnym tyg. jade z nia do reklamacji i chce zwrot kasy od nich bo malo nie kosztuje,a nie mam zamiaru co chwilke z nia latac do nic z reklamacja.
No i pomyslalam zeby kupic sobie taka jak ta ze zdjecia.
z tymi tez jest jak z totolotkiem;) jak ci sie uda to trafisz na dobra jak nie to bedziesz co chwile na reklamacje wysylac:/:
mam 2 lampy w jednej od nowosci nie dziala suszarka, a teraz w niej cos nie styka i po wlaczeniu zasilania trzeba ja tyrpnac zeby zatrybila:)
kurcze to mnie zmartwilas Agulusia bo nie usmiecha mi sie jej wysylac do reklamacji jak zakupie w Polsce a bede musiala od siebie ja wyslac nic mi nie zostanie jak przetestowac odrazu jak dojdzie do mnie.
A nie mozesz kupic sobie zwyklej tunelowki, 36 W ?
Jest duzo tansza, jak dla mnie super lampka i na pewno bedziesz miala z nia duzo mniej problemow, albo nawet wcale ? :)
Mi właśnie kilka dni temu strzeliła polowa lampy w tej na dwie dłonie:-/ :( wyjęłam staruszkę moją 8 letnią, wymieniłam żarówki a ta mi qrde zaczęła dziś fochy strzelać podczas stylizacji i się sama wyłączała:>
Kupiłam na szybko właśnie takie fioletowe z allepaznokci ( miałam identyczne na początku 'kariery" i głupia je posprzedawałam bo mi się duża zamarzyła:-/ Teraz będę miała dwie w cenie jednej i dla klientek dużo wygodniej z dwoma.
Dziewczyny, co myślicie na temat latarki LED która utwardza lakiero-żele? Czy ona naprawde jest taka dobra, jak piszą na allegro?:)
Latarki LED to wiem, ze sa ale zeby byly latarki LED UV do utwardzania hybryd czy tez zeli to chyba jakas "bzdura" ;) Nigdy nie slyszalam...
a ja widzialam reklame led i uv w jednym ale nie pamietam gdzie
dziewczyny, czy ktoś ma lampę LED z Gabrielle? Nie wiem czy będzie utwardzała hybrydy MM i Harmony?
http://sklep.gabriellenails.pl/p/pl/...30_sekund.html
parametrami, wyglądem i opisem- jak ta w Mistero Milano
Lampa UV LED 12W - MisteroMilano
Lampa SPN - Diamond Light CCFL / LED :D:D
W sumie to nie jest lampa tylko lampka hihi baby lampa :) Jej wymiary to 15cm na 17cm :D
Jak rozpakowalam paczke z SPN myslalam, ze jej tam nie ma, ze zapomnieli spakowac :P :leze:
Zrobilam nia dwa sety paznokci i jestem zadowolona bardzo. Utwardza bardzo szybko !!! do 30sek jest juz naprawde wszystko dobrze utwardzone. Czuje jakbym teraz ja robila za wolno paznokcie :huh:.
A ja pogubiłam się z tymi lampami, nie wiem jaką kupić, żeby ona napewno utwardzała lakiery hybrydowe. Bo widzę że niektore lampy utwardzają tylko żele, a niektore utwardzają lakiery hybrydowe tylko konkretnej marki. :( Zamierzam kupić lakierki MM, a na lampe MM mnie nie stać=( Szukam na allegro jakiejś albo gdzieś indziej. Może doradzicie jakąś, która by napewno utwardzała lakierki hybrydowe?
Hurtownia kosmetyczna i fryzjerska - ACTIV - ja mam taka juz od 4 lat, jest zwykla bez zadnych bajerow, sie nie psuje i utwardza wszystko. Dla Twojego spokoju powiem Ci, że uzywam tylko hybryd od MM i nigdy nie mialam problemow z utwardzeniem ich w tej lampie
A ja mam problem.
Posiadam lampe 36w firmy a.t.a professional. i ostatnio zauważyłam ze po utwardzeniu hybrydy harmony gossip girl lub innej ciemniejszej lub czerwonej przy nakladaniu topu hybrydowego harmony pędzelek jest brudny w kolorze.
ogladnelam dokladnie żarówki zauważylam ze 3 i 4 żarówka świecą troszke słabiej niż żarówki 1 i 2. Zamieniłam kolejności żarówek w gniazdach i jest tak samo jak było. wiec chyba to nie wina żarówek ale lampy? nie mam juz gdzies gwarancji. a lampa do tanich nie należala bo 99zł zwykła tunelówka. Mysle czy by nie dać ją dla brata żeby rozkręcił zobaczył co się w środku dzieje.
Pomocyy ;(
A ja dzis bylam z reklamacja juz 2raz i wszystko poszlo po mojej mysli czyli oddali kase i musze sie rozejzec za nowa/ymi lampa UV.Doradzcie ktore wybrac i czy 2 kupic czy jedna rowniez mile widziane linki bo te ktore sa tu w temacie czesc juz nie dziala ;)
Ja znalazlam taka czy polecacie ?
http://allegro.pl/cc-lampa-uv-lcd-0-...812702914.html
a wiecie moze czy zel z silcare noname violet utwardzi sie w lampie led??
dziewczyny czytałam, że wspominałyście o żarówkach philips... znalazłam na allegro są po 70 zł, czy to dobra cena? czy jest sens takiego zakupu? bo zwykłe żarówki są w cenie od 5-15 zł... same żarówki philips to koszt 280 zł i się zastanawiam;) czy warto?