-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
Cytat:
Napisał
dzoana
no własnie, prosimy o adres, bo jakoś trzeba dojechać.
Kto będzie wysiadał na pkp i o ktorej? :)
czyli robimy jedną rączkę, tą którą na się gorzej robi i zostawia na warsztaty ta na której się będzie szybciej pracować czyli w praworęcznych lewą i pracujemy same na sobie tak? dobrze zrozumiałam? bo już się pogubiłam trochę...
jeśli jesteś praworęczna to w domu robisz sobie pazurki na prawej rączce :) te na konkurs...
A na warsztatach, beziesz sie uczyć nowych rzeczy i pazurki będziesz robić na sobie na lewej rączce, czyli właśnie tak jak Ci wygodnie skoro jesteś praworęczna :D OCzywiście przecież można robic w parachj albo zrobić sobie nawzajem po 1 lub 2 pazurków, a reszte samej na sobie :D
-
na warsztaty zostawcie sobie wolna roczke ta na ktorej wam łatwiej pracowac...sadze ze bedzie to lewa raczka,bo wiekszosc pewnie praworeczna:)
-
Cytat:
Napisał
Bożena P
Pazurkomania a ok. ile by się szło na dworzec pkp z miejsca naszych warsztatów? Bo nie wiem ile sobie wcześniej musiałabym wyjść by zdążyć na pociąg. (właśnie później adresiku nie zapomnij podać bo jakoś musimy tam trafić wszystkie :D)
ja mam pociągi tak: 18:21 i 19:21 później mam dopiero 22:12 :(
Spokojnie ja też muszę wyjść wcześniej na pociąg i chyba na ten sam nawet:D
A na oko będę po 9 i czekam na Nnisiaa :)
-
sala z obiadem znegocjowana...do 30 zł /os:)
RESTAURACJA :
BANKIETOWA
UL.GRUNWALDZKA 22 MYSŁOWICE
DOJAZD Bankietowa - Mysłowice - restauracja / nawidelcu.pl
NIEDALEKO DWORCA PKP..:D OK 3 MIN NA NÓZKACH..:D
CO WY NA TO??
-
mi tam chyba obojętnie bo ja pociagiem nie jade, tylko samochodem :D
-
zaraz sobie zerkne na pociągi... a Pazurku to jeszcze oprócz tych 70 zł płacimy 30 zł za sale z obiadem?
-
Nie dzoanko...:) to mamy w kosztach... Z tym ze jak pisałam obiad liczyłam ok 20 zł a tu wyjdzie ciut wiecej bo 30...i niewiem co z napojami...bo chyba bedzie trzeba dokupic na miejscu... Bede w domciu to sie tam przejde i dogadam szczegoly bo narazie telefonicznie to załatwiłam,obecnie jestem za wrockiem w lesznie..:)
-
Najwyżej napoje kupimy sobie na własną rękę, Ty i tak już dużo załatwiłaś:)
Pazurku ale gdzie w końcu odbędą się warsztaciki? Bo się zakręciłam:crazy:
-
Miejsce podane w poscie tematu..:) tj.restauracja bankietowa ul.grunwaldzka 22 mysłowice
-
Dzoana ja bede pod pkp...bo sie umowilam z Ladyss:D....gdzies ok 9,15 :D
Ladyss ja jak dojade bede dzwonic do Ciebie i sie gdzies znajdziemy bo tam dworzec malusi :D
Pazurku ok to jak juz bedziesz wiedziala co i jak to daj znac:D...a miejsce baaardzo mi sie podoba:P
-
ja też na dworcu będę ok. 9 (planowo o 9:02 pociąg ma być w Mysłowicach) jak zobaczycie taką z różowym kuferkiem to znaczy ze to ja :D
-
ja bede miec granatoowa torbe:D
-
Bożena a skąd Ty jedziesz dokładnie?
-
Ladyss ja jadę z Bielska. w Katowicach mam przesiadkę i z Katowic jadę pociągiem do Mysłowic :)
-
To my się już w Katowicach spotkamy:)
-
to super :D Ladyss posłałam pw :)
-
no to super :) a co do jednej rączki żeby były naturalki, mam nadzieję,że nikt się nie obrazi, ale właśnie zdjęłam pazurki i są takie biedne, że muszę je chociaż warstwą żelu przykryć, żeby były wzmocnione a na warsztacikach to jak będe matowić to prawie jak naturalka :skacze: :kwiatek: bo jeśli nie pokryję to wsio boli troszeczke :(
-
Cytat:
Napisał
dzoana
no to super :) a co do jednej rączki żeby były naturalki, mam nadzieję,że nikt się nie obrazi, ale właśnie zdjęłam pazurki i są takie biedne, że muszę je chociaż warstwą żelu przykryć, żeby były wzmocnione a na warsztacikach to jak będe matowić to prawie jak naturalka :skacze: :kwiatek: bo jeśli nie pokryję to wsio boli troszeczke :(
ojjj.. znam ten ból, sama tak mam :D Dlatego jakieś 3 tyg. temu zdjełam pazurki :P Przechodziłam bez nich katusze no ale myśle, że jako tako będę na warsztatach wyglądały i że dotrwam do warsztatów bez robienia na nich jakichkolwiek pazurów :D
-
tzn ja nie chcę pazurów robić, tylko cieniutką warstwę położyć żeby nic im sięnie stało :P ale jeszcze zobacze,może uda się nic nie zrobić chociaż wątpię :P
-
Dziewczyny poznamy sie jak kazda bedzie naladowana i z uferkami i z duzym usmiechem na twarzy:D hehe ja jeszcze musze luknac na pociagi... i na busy ajc:( Pazurkomania jesli by cosik zostalo to ja bym byla chetna na kolorowe akryle bo narazie mam malutko:( ale zobaczymy na miejscu;) Mi sie wlasnie odzywily teraz pazurki po moich kombinacjach... strasznie mi sie rozdwajaly i lamaly ale teraz sa juz takie jak byly hihi juz sie balam ze z takimi brzydalami pojade na warsztaty :wow: szkoda ze beata nie da rady pojechac samochodzikiem szybko by bylo fiu... jakos to bedzie;) Pazurku napoje to juz mysle ze kazda moze kupic indywidualnie i tak juz duuuuzo zalatwilas :skacze::skacze:
-
ja tez mysle ze napoje kazda wezmie :)
-
zawsze możemy ćwiczyć na niezmatowionych pazurkach ;) by później móc je szybko, bez piłowania zdjąć. Aczkolwiek ja chyba zostawię :d wszystko zależy od tego jak mi rozpiszą harmonogram na 19-21 kwiecień czy będzie hala czy basen. Szkoda mi by było tak szybko ściągać pazurki :(
-
ja tam zbyt obładowana nie bedę, bo wsyzstko mi sie właściwie do mojej torebki zmieści :lol:
---------- Dodano o godzinie 11:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:20 ----------
Cytat:
Napisał
dzoana
ja tez mysle ze napoje kazda wezmie :)
i tak bedzie najlepiej bo każda weźmie to co lubi i ile :D
-
tez mysle ze napoje mozemy sobie same zabrac czy tam kupic....bo nie wiem jakie wymogi ma restauracja:)
-
ja jeśli będę jechać pociągiem planowy przyjazd mam o 9.04 w Mysłowicach, kto będzie? :skacze:
Pazurku jeszcze dokładnie nie wiem czy zdążę rano przyjechać, bo to zalezy o której mój z pracy wróci, czy byłby jakiś problem gdybym przyjechala później? (poza tym,że stracilambym kilka cennych chwil warsztatów;))