Formy "muchy " ró¿owe ¶wietne, kupi³am z³ote szerokie ohh te to maj± klej :D
na bia³e w ró¿owe kwiatuszki te¿ nie narzeka³am,
do z³otych prostok±tnych nie wróce ..
Formy "muchy " ró¿owe ¶wietne, kupi³am z³ote szerokie ohh te to maj± klej :D
na bia³e w ró¿owe kwiatuszki te¿ nie narzeka³am,
do z³otych prostok±tnych nie wróce ..
napisz od kogo dok³adnie, je¶li mo¿esz:) tenne?
Asieñko z dobrej rady kupowa³am po 10 sztuk na próbe chyba tak najlepiej do siebie co¶ dopasowaæ:)
masz racjê pluszaku, ja nadal od dr nic nie bra³am jeszcze:)
natalia w³asnie, dobrze ¿e mamy forum bonie wiem kiedy bym siê przemog³a:D
a ja na warsztatach pracowa³am na formach charismy i uwa¿am, ¿e s± ¶wietne - jak uformuje siê w nich tunel przed na³o¿eniem form to tak trzyma do koñca :D czasem siê rozklejaj±, ale to nie przeszkadza ;)
Ja w szkole na pocz±tku pracowa³am na z³otych (ale nawet nie wiem z jakiej firmy:/:) i na ró¿owych... Te z³ote by³y sztywniejsze ale jako¶ lepiej pracowa³o mi siê na ró¿owych bo te z³ote mia³y tak strasznie s³aby klej ¿e sza³u dostawa³am... A pó¼niej dostali¶my z³ote z napisem Edge - te znowu mia³y tak mocny klej, ¿e nie chcia³y siê odkleiæ od skóry;)
My¶lê jakie teraz kupiæ bo chce zminimalizowaæ pracê na tipsach do minimum:/:
poczyta³am troszku i dowiedzia³am siê na temat szablonów od DR i skusze siê na zakup ich :) mam nadziejê ¿e bêd± dobre
ja jak zak³adam formê to podpycham j± jeszcze do góry wyka³aczk± tak ¿eby dobrze przylega³a do paznokcia, wtedy nie ma szpary miedzy form± a paznokciem i ¿el nie wp³ywa pod paznokieæ :)
Kupi³am u Dobrejrady formy CE GOLD 100 za 8z³. Na razie le¿±, ale jak ostatnio musia³am pi³owaæ tipsy z pe³n± kieszonk±, to postanowi³am je wreszcie wypróbowaæ. Jutro muszê siê za nie wzi±¶æ:D
barzdo przydatne dziekuje równierz
ja tez mam te formy od dobrej rady i musze powiedzieæ ze wed³ug mnie sa super maja mocny klej ale ja dopiero zaczynam wiêc to jest tylko moje skromne zdanie.Odkad zaczelam próby z formami muszê powiedziec ze wole je duzo bardziej od tipsów:) :good:
oj zdecydowanie lepiej siê pracuje na formach i jakie efekty... :skacze:
Hej laski a co z tunelem czy zaklejacie forme na koncach tak jak na szpice , bo ja robie caly czas na formach i cos takiego mi wychodzi , chodzi mi o tunelikZa³±cznik 12993
supera¶nie tego w³asnie szuka³am, dziêki za skanik :);):)
a w ktorym momencie ta zaciskarka zacisnac???nie bardzo wiem o co chodzi bo na formie probuje od niedawna.
ostatnio robilam dziewczynie na formie i mialam dosc!!!tak sie jej rece pocily ze az mokre miala!!!forma sama spadala z palcow.a mialam te zlote z mocnym klejem!!
luska ja przesz³am przez to samo:/: a do tego dziewczyna by³a fryzjerk±... Szablon sam spada³ z palca, ale siê wtedy nawkurza³am.
Czasami z Tymi klientkami jest wiekszy problem jak z tymi szablonami..jak juz ktos taki Nam sie przydarzy lepiej zakladac tylko na dwa palce,przy tak niesfornych klientkach..
ja to w ogóle mam problem z szablonami nie umiem ich zak³adaæ miedzy szablonem a paznokciem robi mi siê taka przestrzeñ...pora¿ka...
dziewczyny co powiecie o tych formach bo s± bardzo tanie i zastanawiam siê czy dobre
formy, szablony 500sz- super jako¶æ Beauty-Me (852822869) - Aukcje internetowe Allegro
ja jeszcze ich nie u¿ywa³am, ale widzia³am filmiki na youtube.com gdzie ich u¿ywano i chyba s± dobre :D
niestety ja tez ic nie mogê na ich temat poweidziec:(
zamówi³am na ryzyko a¿ trzy ;) powiem wam jak ju¿ dostanê