Odp: Wasze wymarzone fryzury
Ja mam wlosy do ramion narazie heh bo zapuszczam:) jestem zakochana w dlugich wlosach i loookach:D masakra strasznie mi sie podobaja;) mam ciemne wlosy od kad pamietam i chce cos zmienic moze sprobuje blond cos mnie tak kusi hihi zobaczymy:P a chanti napewno jestes piekniejsza od Linsdey:D nie ma co tu gadac;)
---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:34 ----------
Cytat:
Napisał
miminka
hehe tez myslalam ze to Ty:) tez bym chciala miec taka dlugosc:love::love: ale loczki:) na co dzien mam wlosy nijakie ze tak to nazwe jak umyje to wygladaja jak pusz nie tak bardzo ale jednak... dlatego prostuje (jak gdzies wychodze, a jak jestem w domu to nie hehe) i przez to jeszcze je niszcze buu:( a loki niestety dlugo mi sie nie utrzymuja :( do d..... z takimi wlosami;(:[:[
ja mam krótkie włosy. chciałabym mieć fajną fryzurkę. na razie nie mam pomysłu.
Fryzury - kręcone włosy, loki fale
pal licho z fryzura -- ja chce takie cialo :D hehe
ja wlasnie zapuszczam wlosy,mam nadzieje ze wytrzymam,bo juz mnie wkurzaja
Cytat:
Napisał
DymciA
Fryzurka booska ale cialko hmm nie moge znalesc odpowiedniego slowa:P:P WYSTRZALOWE i moge pomarzyc teraz sobie buu:(
Cytat:
Napisał
miminka
Tutaj wklejajcie fryzury, które wam się marzą, bardzo podobają, któe chciałybyście mieć po prostu te wymarzone ! :love:
To ja zacznę ;) marzą mi się takie włosy...:rolleyes: zapuszczam ;) i próbuje sie przerobić na blond chociaż trochę z tym ciężko:(
http://img207.imageshack.us/img207/2...kkkkkkkkky.jpg
Mam nadzieję, że temat przypadnie Wam do gustu:)
----Moja odpowiedź----
Te włosy są prześliczne!!!!! Przecudowne....marze o takich włosach od maleńkości. Kiedy miałam ok 9 10 lat, ścięta byłam na chłopaka i od tamtej pory podcinałam tylko końcówki....urosły mi włosy tylko do połowy plecków:( tak wolno mi rosną..........
Może są jakieś sposoby na zapuszczenie takich włosów przed 30-tką? Pomijając przedłużanie i tabletki na porost:):P Pozdrawiam wszystkie kobietki:soczek:
ja w zeszłym roku byłam w takim salonie gdzie fryzjerki czesały mnie i moją koleżankę a później robiły nam zdjęcia do katalogu :D:D. Wrzucę Wam :). Bardzo mnie się ta fryzurka podobała.
trochę słabe bo z telefonu robione :)
nanami super, bardzo mi się podoba ta fryzurka :)
---------- Dodano o godzinie 23:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:35 ----------
Cytat:
Napisał
Aneta
ja wlasnie zapuszczam wlosy,mam nadzieje ze wytrzymam,bo juz mnie wkurzaja
no cóż łączę się z Tobą w bólu zapuszczania włosów, nie wiem, który to już raz, ale też próbuję :)