Gratulacje dziewczyny za zajęcie zaszczytnych miejsc. moje głosiki się sprawdzily co prawda z malymi zmianami miejsc ale typowania 3 mi się udały. Dla reszty oczywiście również wielkie gratulację ponieważ wybra najlepszą prace było ciężko:D:D:D
Printable View
Gratulacje dziewczyny za zajęcie zaszczytnych miejsc. moje głosiki się sprawdzily co prawda z malymi zmianami miejsc ale typowania 3 mi się udały. Dla reszty oczywiście również wielkie gratulację ponieważ wybra najlepszą prace było ciężko:D:D:D
Piękne prace..Gratuluję miejsc i wyróżnień :kwiatek:
Gratulacje dla pierwszych trzech miejsc :) chyle czola za cierpliwosc przy malowaniu takich malych szczegolow :)
Gratulacje rowniez pozostalym uczestniczkom, swietne zdobienia :)
rówinez gratuluję wszystkim dziewczynkom:D:ok:
Dziewczyny serdeczne gratulacje!
gratulacje dla wszystkich dziewczynek :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek:
A ja miałam kilka rewelacji i nie zdążyłam oddać głosów... aczkolwiek wygrały prace, które typowałam w swoim podwójnym kryterium (lepione i namalowane) ;) Wyróżnienia również mnie nie rozczarowały, choć nie mając nic złego na myśli, bo praca 47 ogólnie bardzo mi się podobała (po prostu efekt fajny, tło i pomysł:)) to jednak ja osobiście w typowaniu ją odrzuciłam. Ale po prostu przyjęłam kryterium "namalowane", tak się zaprogramowałam ;) Dla mnie były 3 kryteria i w każdym po 3 miejsca ;) GRATULACJE dziewczyny :) :kwiatek:
P.S. Nie linczować za moje zdanie ;)
dziekuję za medalik:*
Ja również dziękuję za medalik :) :*
I ja też dziękuję:przytul:to mój pierwszy:D
I ja ja ja się dołączam do podziekowań za medalik :woot::woot: to mój najpierwsiejszy na świecie :jupi:
mmm ale przeżywam hihihi :tany2::mml:
Gratuluję wspaniałych prac!! :kwiatek: dla zwycięzców i wyróżnionych-prace zapierają dech w piersiach :)
a dla reszty ukłony za równie wspaniałe prace i za udział (no i za to ze można było oko nacieszyć tymi cudami :D ) :ok:
Dziękuję za medalik:)
Również dziękuje za medalik :)
a kiedy dostaniemy pamiątkowe dyplomiki? :D
Bożena dyplomiki mają być "na dniach" podpytałam też na pw bo sama siedzę już z papierem do zdjęć w zębach i gotową ramką :D podobno powstały cudeńka więc cierpliwie czekamy :skacze:
Ja również dziekuję za pierwszy medalik, a tobie MalaMi za odpowiedz do pytania którego nie zdążyłam zadac:D:D:D
I ja dziękuję gorąco za medalik :) i z niecierpliwością czekam na dyplomik :skacze:
Ja rowniez dziekuje za medalik!I rowniez nie moge doczekac sie dyplomiku:)
Gratuluję wszystki wygranym :) Prace rewelacyjne :)
Dziękuję za medalik :) Gratuluję wygranym :]
Dziękuję bardzo rudzi1985 za projekt dyplomu oraz wypisanie wszystkich dyplomów :kwiatek:
jakby ktoś nie dostał dyplomu proszę pisać
a tutaj projekt dyplomu
http://dl.dropbox.com/u/138074/wzork...e/dyplomik.jpg
projektu nie widze.. mam czerwony krzyżyk ale dyplomik dostałam..
jest taaaaaaaaaki słodki ^_^:skacze:
Aaaa jaki przesłodziuchy dyplomik :skacze: Rym cym cym niech no tylko drukarka wypluje i w ramkę z nim do podziwiania hihi :D
Dziękuję!
Kochane, jak tylko ktoras bedzie miala zle odmienione nazwisko czy imie (choc tu raczej nie powinno byc bledow :P ) to dajcie znac Kamisowi, a poprawimy zeby nalezycie wygladalo dla Waszych kolekcji dyplomikow :)
mam nadzieje, ze dyplomiki sie podobaja :) :kwiatek: