Moja faworytka zajęła II miejsce:skacze:
Gratuluję dziewczyny:D
Printable View
Moja faworytka zajęła II miejsce:skacze:
Gratuluję dziewczyny:D
aaaaaa!!! serdeczne gratulacje!!!!! 'moje' prace na podium!! :D:D:D jeszcze mi 13 brakuje, piękna praca kto robił 13?:D
Laski wielkie gratulacje!!!!! Czy mozna odtajnic sondę? Jestem ciekawa tez czyje sa pozostale prace:* Buziaki!!!!
Pluszaku gratuluje:*:kwiatek: samaron pieknie:*:kwiatek: Kachna, Goslava, Milenka świetnie:kwiatek::kwiatek:::kwiatek:
braaaawo dziewczyny,brawo ,brawo!:ok:serdeczne gratulacje!
Aaaale się ciesze laseczki moje kochane !!!
Dziękuje za konkurs organizacje nagrody normalnie piękny poczatek roku !!:D
Dziewczyny gratulacje !!:kwiatek: Sami Ty nasza zdolniacho cichutka :kwiatek:
Moja faworytka zajęła 1miejsce w głosowaniu forumowiczek:) jeszcze was nie rozróżniam dziewczyny (:P) ale bardzo mi się te pazurki podobały :)
katerina15Ja też nie rozróżniam:DNie znam dziewczyn z imienia i z nazwiska i szkoda ;)
świetne prace dziewczyny :ok:
gratuluję wszystkim :*:*:*:*
Dziewczyny piękne prace :D gratulacje dla wszystkich uczestniczek!!
Gratulacje dziewczynki ! te prace na prawdę zasłużyły , od rzu obstawiałam że to one wygrają :D później wstawię do galerii moje :) :kwiatek::kwiatek: Jeszcze raz gratuluje wszystkim uczestniczką ^_^
Gratulacje dziewczyny :)
zasluzone miejsca na podium jak i w sondzie :)
moja faworytka znalazla sie i tu i tu :P :)
Brawa dla wszystkich uczestniczek :)
Gratuluje dziweczynki :D
moja faworytka zajeła drugie miejsce :D
piekne te roze :D poprosze stepik :D
chcialam podziekowac za ocene naszemu jury :* jak rowniez Wam kochane dziewczynki :* i pogratulowac pozostalym zwyciezczyniom i wszystkim tym, ktore braly udzial w konkursie, piekne prace, jeszcze raz serdecznie dziekuje:*
Gratulacje Kochane!!:*:*
Dziewczyny, Plushak moje gratulacje :* pazurki świetne :ok:
A ja nie wiem która to która :/: tzn po imieniu wogóle nie kojaże bardziej po nicku !!!!!!!!!! więc kto wygrał????:D
prace piekne...brak słów... szuflada opada... :kwiatek: congratulations!!!
a moja faworytka to praca nr 24, ale nie zajela miejsca :(
Poza tym miałam jeszcze jedną faworytkę czyli pracę, która zajęła drugie miejsce w drodze głosowania publiczności:)
:D Dziękuję za to 2 miejsce :skacze: Strasznie się cieszę i gratuluję pozostałym dziewczynkom miejsca na podium!!:*
Zyza,niestety nie mam stepika, ale kiedyś się przysiądę to zrobię chociaż na jednym pazurku i wstawię :)
serdeczne gratulacje dla wszystkich dziewczyn, ktore braly udzial w konkursie, napracowalyscie sie:) dziekuje za oddane glosiki na mnie czyli prace nr 7:)
Gratuluje !! :*:*:*
Byłam pewna, że praca ktora jest na 1 miejscu to praca Samaron a ta która została wyróżniona to Pluszaczka a tu taki psikus i jest zupełnie odwrotnie:D:D:D
Kachna Twoje różyczki mnie urzekły i też proszę o stepik:):*
Gratuluje wszystkim!! prace były naprawdę świetne!!:):kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Dziewczynki serdecznie wszystkim gratuluję - jesteście super zdolne kobitki .
Mam nadzieję ,że nagrody które otrzymaci spodobają się Wam , no i oczywiście , że się przydadzą :D
:kwiatek: