a mi toi wygląda na zwykły żel (lub soak off) - spójrzcie na grubość przy skórkach. Dla mnie ktoś przelał albo i nie żele do buteleczki i udaje ze ma hybryde. Poza tym jak na hybryde to troszeczkę za grubo nie sądzicie? hybryda jest troche grubsza od lakieru a tu ewidentnie nawalone towaru (żelu) :)
30-08-2011, 10:04
germana
Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac
mnie najbardziej zdziwiło że jak zapytałam czy mogę lekko podważyć to było twarde. ja jak kiedyś gmerałam hybryde była jak folijka. W każdym razie widać jak grupon brzydko zrobił ;p
Najgorsze że odstrasza tym dziewczyny :(
Bo tą musiałam grubo przekonywać pokazując swoje i tłumacząc żeby spróbowała jeszcze raz bo po 5 dniach to nie normalne. Myślę że w innej opcji by juz się nie wybrała... :huh:
Właśnie napisała że jej 2 odpadły. więc na bank to jakieś coś nie hybrydowego ;p
31-08-2011, 12:49
ann_85
Kochane Żelolakieromaniaczki!
Przeczytałam wszystko od deski do deski i zastanawiam sie dlaczego nikt nic nie napisał o hybrydach z IBD:huh:
Wczoraj zakupiłam zestaw baza,top,nail prep i 8 kolorów......a długo się zastanawiałam między IBD a Nail Harmony,wybrałam w ostateczności IBD jako marka na jakiej pracuję przy przedłużaniu.
Stąd pytania:
czy któraś z Was pracowała na hybrydach z IBD?
czy konieczne jest zawijanie wolnego brzegu(czego nie podaje producent na filmie instruktażowym)
jak się trzymają? czy mają tendencję do marszczenia lub odpryskiwania?
przemywacie bazę???
za odpowiedzi kwiatki:))):kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kw iatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek ::kwiatek::kwiatek:
aaaa i jeszcze jedno,czy można łączyć bazę i top z IBD z kolorkami z Nail Harmony
No nic,chyba żadna z Was nie używa Gelac.:((( a dla tych które się nad tym systemem zastanawiają dołączam fotkę ostatnio przetestowanego kolorku "coral":skacze:
07-09-2011, 16:40
jadz_88
hej, jestem nowa i mam do was pytanie :)
czy któraś z was korzystała z lakierów hybrydowych firmy neonail?
zastanawiam sie nad ich kupnem... wszystkie te o których przeczytałam ze polecacie sa troche drogie jak dla mnie.
zamówiłam sobie zestaw do robienia hybrydów tylko do swojego użytku, zamówiłam na allegro firmy c&c czy jakoś tak... ale te lakiery sa tak kiepskie ze po zrobieniu wczoraj dzisiaj podeszło powietrze i z połowy paznokci pozrywałam, bez acetonu..
12-09-2011, 15:18
samaron
Zachęcona możliwościami hybryd musiałam spróbować i u mnie:
(czerwień i bordo - Indigo, podkład złoty Brillante - MM)
12-09-2011, 15:58
Rosa250
Świetny pomysł :ok:
Będę musiała coś takiego spróbować, tylko z innymi kolorami, mniej rzucającymi się w oczy :P
A co do obcinania paznokci z nałożonymi hybrydami - ostatnio ścinałam, bo mi szpony straszne porosły i o dziwo, tydzień po ścięciu paznokci i ani gram lakieru nie odpadł.:D
18-09-2011, 13:19
agnieszka-x
samaron super kombinacja. widać można coś wykombinować na hybrydach.
A to kolor Koralowy róż - Indigo Platinium UV Hybrid P08
Kolorek śliczny i ładnie kryje bo tylko jedna warstwa. czekam teraz na nowa dostawę z indigo - 3 nowe kolorki zobaczymy jakie będą na żywo.
19-09-2011, 20:02
Sylwia1982
Dokladnie, zgadzam sie z Agnieszka :). Kolorek sliczny...Ma wziecie u moich klientek :D
19-09-2011, 20:39
edytakon
Jakie szczescie, ze tutaj wczesniej nie zajrzłam, znow bylabym lżejsza o kolejna minimum 100 :0 antico rossa cudo
ja tez czekam na indigo - 3 kolory juz sie doczekac nie moge ;)
19-09-2011, 21:44
agnieszka-x
Edytko jak tylko dostaniesz lakierki to pokazuj. ja zrobię to samo będziemy chociaż widzieć jak na żywo się prezentują.
20-09-2011, 16:06
samaron
Dziewczyny kilka ostatnich postów skopiowałam do nowego tematu http://forum.wzorki.info/przedluzani...og-hybryd.html
jeśli ktoś chciałby coś dodać, proszę edytować swoje posty ew. zgłosić się do mnie.
A dalej już wiecie co robić ;)
20-09-2011, 20:32
agnieszka-x
Super Sami, właśnie o tym myślałam w sobotę ale nie chciałam tworzyć nowego tematu bo przecież już jest o hybrydach. ale fajnie że myślimy o tym samym. :ok:
20-09-2011, 20:51
janielcia
Moje drogie, mam SHELLAC UV BASE COAT 15ml, UV TOP COAT 15ml, sprowadzone z Anglii, chcę je sprzedać, może orientujecie się za ile mogę je puścić?
20-09-2011, 21:12
agnieszka-x
janielcia na allegro można je już kupić od 80 złoty do nawet 130.
20-09-2011, 21:29
edytakon
Ja dzisiaj dostałm swoje hybrydki z Indigo... i jedynie 1 kolor bym wymieniła... R 05 na inny, mysłałam, ze bedzie to taka krwista czerwień a wydaje mi się trochę bardziej ceglasta ( a taki odcień czerwieni juz mam)
jutro pstryknę fotki, bo teraz robiłam, ale zdjęcia nie oddają rzeczywistych odcieni :(
20-09-2011, 22:13
agnieszka-x
Edytko ja też zamówiłam R05 i też myślałam że będzie to taka czerwień intensywna. ale jak mi tu piszesz to chyba źle zrobiłam zamawiając ją. zobaczymy jak przyjdzie.
;(;(;( przyszła moja paczuszka z indigo. ;(;( 2 lakiery popękały chyba podczas transportu wyglądają okropnie tylko jeden się uratował. http://design-nails.pl/hybryda3.jpg
21-09-2011, 17:45
edytakon
Agnieszka co za patałachy :( cholera no, i jak zlozyc reklamacje teraz? na poczcie ? w Indiigo? moje przysżły w kartoniku, doskonale zabezpieczone.
Ta czerwień to nie taka jak na zdjęciu :( niestety
21-09-2011, 17:58
Elizabeth76
Aga a to było w kartonie czy w kopercie ?? To jest zle zabezpieczone kazda hybryda powinna być oddzielnie zawiniienta w folie bąbelkową nawet wtedy mimo jakiegoś upadku to były by większe szanse żeby przetrwały .Masakra jakaś wspólczuje ,ale na pewno nie powinnaś tego tak zostawić napisz do indigo takie moje zdanie