-
Odp: Robienie pazurków w domu
Ja mam równie, raz dojeżdżam a raz u siebie. Aktualnie nie mam ogrzewania, więc chcąc nie chcąc musze jechać, bo przeciez klientce łapki by zamarzły:D U siebie jest o tyle lepiej, że wszystko jest poukładane na swoim miejscu, czujesz się swobodnie, masz odpowiedni stół etc. A u klientki występuje dużo więcej ograniczeń;) Więc oba warianty mają swoje wady i zalety.
-
ja póki co mieszkam z rodzicami i robię pazurki w swoim pokoju, mąż znosi ten fakt bardzo dzielnie ;) moje klientki to głównie znajome osoby :)
Do klientki dojadę, ale tej stałej. Przynajmniej wiem w jakich warunkach będę pracować.
Jak już się przeprowadzę do Bydgoszczy ( w kwietniu :D ) to będę miała swój osobny pokoik i lokalizacja będzie lepsza dla nowych osób - teraz dojazd do mnie odstrasza :/
-
ja paznokcie robie w moim pokoju mam tam swoj kacik i nikomu nie przeszkadza :)
-
ja mam kacik w salonie kolo kominka,fajna sprawa,robie pazurki samym kolezankom i znajomym,nie pzreszkadza im ze moj szkrabek biega,wlasnie z jego powodu zdecydowalam sie na prace w domu,jestemz nim jak najdluzej moge,pracuje mi sie dobrze,mam nad wszystkim kontrole hehe
-
Ja mieszkam w swoim domu, więc miejsce by się znalazło: albo w moim pokoju, albo w tzw. gościnnej sypialni. Większy problem mam ze stolikiem. Jedyny stół normalnej wysokości mam w jadalni, to bym się musiała za każdym razem razem ze wszystkim przenosić i rozkładać. A na tych niskich stoliczkach... Na jakich stolikach, biurkach czy ewentualnie deskach do prasowania :D pracujecie? Bo chyba będę musiała coś kupić.
-
ja zamowilam sobie na allegro,sa takie fajne waskie,z dwoma kocherami,wprawdzie te twarde kochery sie nie nadaja wiec dostawiam sobie kzresla z kuchni
-
Widziałam dzisiaj bardzo fajny zestaw w lidlu. Prostokątny stoliczek + dwa krzesełka, i jest doskonały wg mnie własnie do domowej pracy, poniewaz mozna go calego bez problemu zlozyc. Taki zestaw kosztuje 250zl, do wyboru byl tez okragly ale dla nas oczywiscie jest lepszy prostokatny. A ja robie u siebie w pokoju, stawiam biurko na srodek, po dwoch stronach krzesełka i jest git :)
-
Ja to mam wielkie biurko przy ścianie, więc przesuwanie odpada. Gdyby mi się faktycznie klientki nadarzyły, to będę musiała taki zestwić kupić.
-
Ja mam rozkładaną ławę. Ukradłam z pokoju, dograłam szybę walnęłam glawerkę na niej i ładnie wygląda oraz łatwo zmyć np lakier no i ława się nie niszczy. Ale zdarza się że robiłam na stole kuchennym od narożnika i też było super. Może dlatego że fotele mam wygodne i krzesła obrotowe z regulacją siedzenia? hehe
-
Ja mysle teraz nad zakupem czegos takiego
http://www.allegro.pl/item926806370_...wane_b123.html
Ale jeszcze nie wiem wlasnie czy rzeczywiscie jest sens kupowac..
Ale nie jest drogi, a klientka tez czuje sie bardziej komforto jesli jest obslugiwanya na takim kompleciku a nie na przyklad na desce do prasowania czy biurku..:P
-
fajny ten stolik.Ja zawsze robiła w kuchni pazury,a że większość klientek to koleżanki mojej mamy więc nikomu to nie przeszkadzało.
Teraz idę na swoje i myślę,że będzie im brakowało tego rozgardiaszu :)
-
Ja też robię w kuchni przy stole:/:
-
ja robię w pokoju przy ławie i też jest wygodnie ;) jeszcze mam okno nad tą ławą więc przynajmniej jest jasno :)
-
Odp: Twój paznokciowy kącik
Hassi, fajny ten stolik. Ja się na razie nie zdecyduję, bo oprócz kumpeli klientek nie ma :/:
-
Hassi szczerze to byloby mi szkoda,to jest za ladne,ja mam z drewna juz jest bardzo zniszczony po roku,chociaz moze ty bedziesz uwazac,u mnie zawsze sie cos wylewa hehehe:D
-
-
ho ho ho to masz męża dobrego :D
-
mi mój Pawełek robi wszytskie regały i lady do hurtowni:P też zdolniacha jak mąż małej :skacze:
-
http://wd8.photoblog.pl/lvp4/200910/D2/49374737.jpg a to moj maly kacik;) ma ktoras z was pomysl na jakąś wystawke na ozdobki zeby tatko stolarz zrobil?;>
-
-
-
Kiedy ja tak pieknie bede miała:) pieknie znaczy DUŻOOO:tuptup:
-
uwierz mi , że niedługo, to jest jak nałóg :)
-
super kącik i ile ozdóbek :skacze:
-
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
uwierz mi , że niedługo, to jest jak nałóg :)
dokladnie ;)
ja uwielbiam nowe ozdóbki kupować choć z niektórych i tak nie korzystam. Ale lubie mieć dużo :skacze: u mnie przeważnie klientki same chcą wymyślać sobie wzorki ale jak pokazuje im wybór ozdób to zdają się na mnie:skacze: