No no Gratulujue :) całkiem zasłużona wygrana:win:...Prace piękne...Gratuluje dziewczyny
Printable View
No no Gratulujue :) całkiem zasłużona wygrana:win:...Prace piękne...Gratuluje dziewczyny
jejku jak się cieszę, nie spodziewałam się że zajmę 1 miejsce, nie spodziewałam się, że jakiekolwiek zajmę jak oglądałam Wasze prace
jestem w takim szoku, że mi do końca dnia będę latać na skrzydłach
ach to ty :D zdolniacho nasza - Gratulacje :ok:
Gratuluje. Zasłużone wygrane:)
A jaka fajna nagroda!:)
aaa Gratulacje zdolniachyyyy :skacze:
prace wybitne w pelni zasłużone :master:
gratulejszyns!! :D
krysiu gratulacje kochana piekna praca:win::win::win:
całej reszcie tez gratuluje naprawde oczoplasu mozna dostac takie cuda:wow::wow::wow:
Moja faworytka co prawda na drugim miejscu, ale również bardzo się cieszę :skacze:
Wszystkie prace piękne i zasłużone miejsca na podium, jak również wyróżnienie :D
:win::win::win:
Gratulacje :D prace powalają na kolana :)
Gratulacje kobietki:brawa:!! Rewelacyjne prace, wszystkie co do jednej urzekały pomysłowością:). Widać z konkursu na konkurs poziom coraz wyższy:ok:, rosjanki Wam nie straszne;).
Gratuluje z całego serca zwycięzczynia:) :kwiatek: a moja faworytka wyróżnienie super:):skacze::ok::* kto jest autorem pracy numer 1??-głosowałam na te prace:)takze |Emilko moje gratulacje super robota:)
ja głosowałam na pracę, która zajęła 3 miejsce :D
gratuluję Wam :*
Emilka zrobiła pazurki nr. 1
Gratuluję wszystkim! :) Niestety praca na, którą głosowałam nie zajęła żadnego miejsca.
Gratuluję dzieweczki bardzo serdecznie ! !
PS. Kleo zgłoś się do mnie na pw!
gratulacje laski
już emocje mi opadły,a wczoraj zapomniałam z tego wszystkiego
Bardzo serdecznie podziękować organizatorom, sponsorowi i szanownemu jury za zorganizowanie konkursu oraz za docenienie moich wypocin
Byłam mile zaskoczona, gdyż wśród tylu pięknych prac moja nie wyróżniała się tak bardzo.
Gratuluję również pozostałym wygranym i wszystkim dziewczynom biorącym udział w konkursie. Prace były na bardzo wysokim poziomie, a Wasza pomysłowość jak widać nie ma granic.
Dziękuję raz jeszcze.
edyta gratuluję zwycięstwa w sondzie:kwiatek:
Evelyn mnie ubiegła, ale wstawię
wyniki ankiety:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...tml#post250407
Gratuluję :D:D
Dziewczynki kochane dziękuję Wam bardzo,nie wierzę:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
I ja bardzo wam dziękuje za głosy oddane na mnie:*:*:kwiatek:
oo Edyta :master: gratuluje raz jeszcze. Tym razem widze ze duzo osób zagłosowało tak jak ja
Edytko, no wiedziałam, że wygrasz ;) Głosowałam na Twoją pracę. Gratulacje dla Ciebie i dla innych dziewczyn :) :*
To jeszcze raz gratuluję wygranym w sondzie ;) :brawo:
Wogóle to wszystkim jeszcze raz gratuluję ponieważ poziom był wysoki i każda z prac zachwyca :ok: :D
Gratulacje wszyskim uczestniczkom :)
Wasze prace nacieszyly moje oczko :)
Gratuluje zwyciescom bo miejsca w pelni zasluzone :brawa:
Gratulacje..prace rewelacyjne na bardzo wysokim poziomie.. praca zwyciężczyni w pełni zasłużona...