Julcia, no zakochałam się!! Przecudne pipki :love:
A tu moje pierwsze w życiu pippeczki :wstydek:
Printable View
Julcia, no zakochałam się!! Przecudne pipki :love:
A tu moje pierwsze w życiu pippeczki :wstydek:
kachna piekne pipki!!!! okropecznie podoba mi sie ten ksztalt ale za diabelka nie chce mi wyjsc... kiedys sie moze pochwale ale poki co bede podziwiac wasze dziela
Kachna rewelacja , az trudno uwierzyć że pierwsze .Śliczne są :ok:
Kurcze,kachna!Piekne sa!I ta dlugosc!:cwaniak2:
pipki, które ukazały się w najnowszym nr AP :)
Załącznik 32848Załącznik 32847
Emilia sliczne sa :) a jak wy wysylacie prace AP ze sie tam ukazuja??
Tutaj znajdziesz niezbędne informacje:D
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...w-gazecie.html
samaron dziekuje ;) Ty to zawsze poratujesz ludzi ;P nawet tych mniej kumatych czyli mnie :kwiatek::)
Emilia -piekne...kiedy ja dogonie ten Twoj talencior...staram sie,staram!
Emilia, gratulacje!! Piękne są :)
Asiekfr cudowne pipki :love:
asiekfr, zajebiście Ci wyszły, chociaż nie wiem czemu, ale moim zdaniem jednak czarne wzorki troszkę tutaj nie pasują, ale najwazniejsze, aby Tobie się podobaly :)
ten ksztalt jest super mysle ze klientki sie w nim zakochaja. a robicie je tez zelem? bo akrylem chyba zdecydowanie wygodniej zrobic?
gattina-dzieki ...wiesz z tymi czarnymi eskami floreskami ,to tak wyszlo ,bo jak je zrobilam ,to mowie ...hmmm lyse takie ...dodam cusik... i ciach ... i takie juz zostaly :)
delyszys -zupelnie sie nie wypowiadam na temat zelu ,bo jestem raczej akrylowa ,ale mozna np. szkielet zrobic akrylowy i potem reszte zelem :)
Emilko rewelacyjne te gazetowe:ok:
asiekfr super, nic dodac nic ujać:D
asiekfr, no fakt, pewnie by trochę tak łyso wyglądały, ale i tak mi się podobają :)
Emilko te twoje pipki naprawde miodzio. jestem zachwycona
wlasnie teraz zobaczylam Wasze pipki :o
Emila, o szok, jakie one sa przecudne :love: pierwsza fotka malina :)
Asiu one sa bardzo ladne, zdobienie tez :)
Dzięki dziewczyny :* no gazeta wybrała te gorsze zdjęcie i się rozjechały jakoś...no cóż :P
emilka nic dziwnego ze trafiły do gazety piękne są i tyle a tu moje pipki jedne robione do gazety ale sie nie załapały :( może następnym razem sie uda:P
Korcia śliczne :D frenczyk perfekcyjny :P
Ja się muszę nauczyć tego kształtu bo tylko kwadrat i kwadrat, a widać nie jest trudny, chyba :D
korcia no cudności:love::love::love:
takie całkiem proste to to nie jest a moje prace nie sa idealne za słabo zaciskam tunel muszę spróbować najpierw zrobić kwadrat mocno zacisnąć tunel i potem piołwac pod kontem wolny brzeg bo ja robi odrazu na szablonie i nie zawsze mi ładny tunel wyjdzie atu o to tez chodzi żeby był mocny tunelik wtedy sa ładne
Korcia -bardzo mi sie podobaja!!!:brawa:
Korcia ładne pipki - rób jak mówisz (ja tak robie czesto) bo łatwiej jest zrobić tunel głębszy ;)
Fajne te wasze pipki :ok: ,a tu moje palec z kwiatkiem ktorego nie widac dokladnie jest zdobiony przez Annemarie Trez.
http://images50.fotosik.pl/433/1009ef9c345bfaa2med.jpg