aha, tak jak myślałam w sumie. :)
Printable View
aha, tak jak myślałam w sumie. :)
Marta tatuaże pierwsza klasa!
Jajciu, jakbnym miała siostre też bym sobie zrobiła z nią wspolny tatto <3 BArdzo mi się to podoba! :love:!!!!
a ja siostre mam i bym sobie z nią nie zrobiła:)
Super!!Moja w życiu by sobie nie zrobiła,dlatego zrobię sobie sama :P a ozdobienie tatuaży kolczykiem świetne !
a to mój najnowszy dobytek na zakończenie roku szkolnego:P bolalo jak cholera... i dalej boli jak mówię
Załącznik 25557
prezentuje się bardzo fajnie
Ślicznie ale ja bym się nie odważyła...
świetny!!
a mi się też w tej chrząstce podoba ;) ale teraz jestem w trybie dojrzewania do tatuażu :D
W chrzastce sa rewelacyjne ^^ W ogole kolczyki sa fajne, moim zdaniem ^^
o mój boże moniśka, no ale to są chrząstki tam zawsze bardzo boli.
wygląda fajnie, ale musiało bolec ...
Moniska, aż tak strasznie bolało? bo ja idę w tym tygodniu takie cudo sobie sprawić i nie wiem na jaką dawkę bólu mam się psychicznie przygotować ^_^
choć po tym jak jeden wenflon zgiął się na mojej skórze, a następny nie chiał przez pępek przejść to chyba mogę powiedzieć, że jestem gotowa na najgorsze:D
Mi sie zawsze tez podobal w chrzastce wlasnie w tym samym miejscu Moniska139:D kiedys mialam ale w uchu na gornej czesci platka ucha nie wiem jak to wytlumaczyc gdzie ale chyba wiadomo;)ale przy czesaniu mi wylecial i juz nie moglam go wlozyc:(teraz juz od paru ladnych lat mam w jezyku:D
Dermale tez mi sie bardzo podobaja:D
anoosia, a Ciebie w jezyku przeklucie bolalo? bo z tego co slysze, to kazdy czuje co innego, a czasami nawet nic nie czuje :D a chce sobie na urodzinki przebic :)
hmm no ja mam dosc wysoki prog bolu ;)szczerze mowiac to bardziej bolalo to zacisniecie szczypcami jezyka zeby sie nie chowal bo samo przeklucie nie:) no jakos niedlugo po przekluciu wzielam tabletke przeciwbolowa tak zawczasu zeby nie zaczelo bolec hehe ale nie bolalo;)przez pierwsze pare dni byl spuchniety i trzeba bylo tylko pic i jesc polplynne i plynne pokarny typu jogurty pitne, zupki (najlepiej odcedzone;)) ale mi sie jakos przez pierwsze dni nie chcialo nawet za bardzo jesc no i po kazdym jedzeniu i piciu dezynfekowac usta i jeszcze plukac w szalwii chyba (juz nie pamietam) :)na poczatku jest dziwnie bo mozna w czasie jedzenia ugryzk przez przypadek kolczyka hehe ale teraz jak go wyciagam do mycia to mi jakos tak "lyso" ;)
Ja mam chęć na język ale jakoś się zdobyc w odwagę nie mogę :D
Moniska fajnie to wyglada :ok: , ale jak mowisz ,ze to holernie boli to dziekuje bardzo :/:
Ja kiedys mialam w pepku, ale do operacji musialam sciagnac :( ,no ale z jednej strony dobrze,ze go juz nie mam bo nie mam juz cialka jedrnego :( :przytul:
Ja miałam w pępku, ale tak dłuuugo mi się goił, że go po prostu wyjełam... i zawsze chciałam miec w języku, no ale boje sie jak nie wiem ;) sepleniłabym caaaały dzień :D
Moniska, to skoro mowisz, ze nie tak strasznie to ide :D najwyzej bede sie z bolu zwijac albo uciekne :skacze:
a w nastepnej kolejnosci jezyk :)
ja język miałam przebijany 2 razy ale na 3 już bym się nie zdecydowała.... niestety niszczą się zęby...