Marchewkowy las prze, prze, przesliczne:wow::ok: (kurde z zachwytu az sie jakam )hihihi
Printable View
Marchewkowy las prze, prze, przesliczne:wow::ok: (kurde z zachwytu az sie jakam )hihihi
Jola, Ty się jąkasz, a mnie zatkało :D
Jejkuś, Marchewko do stópek Ci padam i pokłony składam, pod takim jestem wrażeniem. Jesteś mistrzem dokładności i dobrego smaku :kwiatek:
bombelkowa, bardzo fajne rzęski
marchewkowy do tęczy najlepiej pomaranćz, czerwien, zółc i fiolet i ewentualnie zieleń, w mniej odwaznych barwach słabo bedzie widać
bardzo fajne rzęsy, a ten paint net, mozna sciągnąc? Fajnie to wygląda, tak mega profesjonalnie, jak na ruskich stronkach, tyż bym chciala, ale jestem debilem informatycznym
W związku z moim debilizmem informatycznym wstawiam nieobrobione:(
Norka Evo 17 mm długość, a co!:skacze: i niech mi ktoś powie, że norki nawet przy takiej długości wyglądają wieśniacko i cięzko:)
P.S i się pochwale, kreska permanetna tyż moja:D
teraz to tej kreski nie widac :) a rzesy bomba!
Drapi, ale przypatrz się, przypatrz, hyyyy, no normalnie ona gdzies tam jest:skacze:
piękny wachlarz :)
w życiu bym nie pomyślała, że to są 17-ki :wow: tak naturalnie i ślicznie to wygląda (też kreski nie widzę). ja zrobiłam 12-ki norki, dodam zdjęcie - były jęki, że za długie. muszę znaleźć jakąś odważną na 14-ki :D
Marchewkowy śliczne noreczki,naturalany efekt,babeczka niech nie przesadza,bo ślicznie wygląda ;)
1:1 .. 2,5h klejenia tyle rzęs..
na zdjęciu wyszła dziura w lewym oku.. w realu nie ma dziury.. się przytargało a ja nie zauważyłam :(
Bombelkowa kolejne ładne rzęski :),które chyba optycznie podniosły pani oczka,no chyba,żemiała tą kreskę tak pomalowaną :)
u mnie dziś była pani,która dwa tygodnie temu chciała tylko kilka noreczek,a dzis stwierdziła,że "zaszaleje" i chciała...kilka więcej :D...dobre cokolwiek,jeszcze przyjdzie kilka razy i zrobimy pełną aplikację ;P
W trakcie zapytała czy nie dałoby się przedłużyć dolnych,to ja że nie ma sprawy,a ona zdziwiona,że dolne też się robi i co usłyszałam?...to poprosze kilka :leze: dzieki takim klientkom można mieć dobry humor przez cały dzień ;)
Iraa Ty to masz przygody z tymi klientkami:D chociaż rzęsy szczęśliwe i nie obciążone :D lepiej jak chcą takie coś niż żeby byłe grube jak pień i żeby były takie długie żeby mogły sobie na plecy zaczesywać :D tylko właśnie trochę niebezpiecznie bo jakbym się zapytała Pani gdzie robiła rzęsy a ona by powiedziała że u Ciebie i że tak miało być (bo klientka nie powie że doradzałaś jej firanę rzęs) to na pewno bym do Ciebie nie przyszła :D:D walcz o pełne aplikacje :D
Monia ta pani to "stara" znajoma,która jest bardzo sympatyczna,choć stanowcza ;) i obiecała,że jak ktoś będzie pytał to będzie odpowiadać,że sama o tyle poprosiła,a ja mogę zrobić 3x więcej jeśli ktoś sobie zażyczy ;)-przynajmniej tyle :) na nic więcej niestety nie mam wpływu,choć dała mi słowo,że za jakiś czas pozwoli mi wykleić wszystko :D wczoraj jej się spodobało,więc...zobaczymy
a o to moje dzielo
pierwsze przedluzanie rzes metoda 1;1:)
uufff nie bylo latwo zajelo to 4h i jeszcze nie bylo do konca skonczone chccialam dokonczyc kolezance ale jakas kolezanka kosmetyczka powiedziaa jej ze zniszcza sie bardzo jej rzesy beda opadac i beda krotkie
kolzenaka sie wystraszyla
:/
AAAAA skoro stara znajoma to nie ma problemu :) da się namówić na pewno na całość:) rzęsy wciągają :):D
kura, przydały się dziś 6-ki :D a myślałam, że tylko na dolne się nadają.
aplikacja 3D od 6-11mm. już mam 2 chętne na "to samo", czyli znów nie da się namówić na dłuższe. ale rewolucję na oczach robimy ;)
to są właśnie zdjęcia nie poprawiane, skóra ładna, bez zmarszczek ^_^
dodam, że kleiłam na D+ :) świetnie się na nim pracowało :D
Marchewkowy, fajne ale skręt to chyba D ?
skręt to opisać trzeba tak:
rzęsy z EVO - B 6mm, 8mm.
rzęsy nie z EVO - C 7mm, 9mm, 10mm.
rzęsy z Evo - C 11mm
pomieszane, wiem. ale chodzi o to, że Evo ma mocniejsze stopnie podkręcenia, a ja nie wszystkie rzęsy mam od nich. więc najbardziej wywinięte są tylko 11mm. pozostałe mają klasyczne "C"
marchewkowy chylę czoła :wow:
u mnie dzisiaj taka 'korekta' po 8 tygodniach.B 0,15 i 0,2 9-14 mm
Tak podziwiam te Wasze piękne firany i powoli wpadam w kompleksy, bo choć uwielbiam naturalne stylizacje (i moje panie też), to przy Waszych gęścioszkach wyglądają jak ubogie krewne :wstydek:
ale co tam, wstawiam, żeby nie było, że nic nie robię :)
Uzupełnienie po 4 tygodniach. Silki z Evo B 0,15: 8, 10, 11, 12, 11.
Trochę się rozdziawiły rzęsy na jednym zdjęciu z przodu, nie wiem dlaczego. I dla porównania wstawiłam 1 fotkę sprzed pierwszej aplikacji.
Dziewczyny piękne te gęsciochy tworzycie!!! naprawde cudeńka !!!!!
No może wreszcie ja cos od ciebie wrzuce bo leniwa jestem tylko czytam i uciekam. a więc 2:1
Załącznik 55310
Załącznik 55311
Załącznik 55312
Załącznik 55313
Załącznik 55314
Załącznik 55315
Załącznik 55316
Rzęsy z 5 tygodniowym odrostem
Załącznik 55317
Załącznik 55318
Załącznik 55319
1:1 jakimiś rzęsami chinskimi, zle nie wygladaja ;) kolezanka sobie zamówiła na spróbowanie
Załącznik 55320
Załącznik 55321
a tu 1:1
Załącznik 55322
Musze przyznać ze naprawdę zdjęcia które robisz Marchewkowy - wyglądaja idealnie, rzęsy oczywiście tez równiusieńkie jak od linijeczki!!przepiękne!! A obrabiać tez się muszę nauczyć wreszcie bo daje to wspaniały efekt końcowy i piękne zdjęcia do rzęsowego portfolio ;)
Załącznik 55323
Załącznik 55324
Załącznik 55325
Ale nam się motorek włączył :D
Oto moje dzisiejsze wypociny wyklejane Silkami z Evo B 0,15 - 8,10,11,12,11.
bardzo ładnie, happyhandy, patrząc na te oczy, mogę cię nazwać happylashes :skacze:
Marchewko kochana, Ty to potrafisz dowartościować człowieka :*