-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
co prawda dopiero oczy otworzyłam. i byłam nie pitoma ale jak woszczurka poczytałam to się od razu obudziłam:skacze::skacze::skacze:
-
aaaj jakie tu zainteresowanie wśród pasjonatek ;DD jak znajde jakieś fotki to też wyślę ;d
-
hehehe;)
dziś się konkurs kończy, juz nie mogę się doczekać aż zobaczę wasze prace
-
ja też:) właśnie wysłałam swoją:):love:
-
Dziewczyny ale musicie mieć min 50 postów :)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
czy te prace będą wystawione jeszcze przedogłoszeniem wyników na forum żebysmy, my sobie pogłosowały np na nagrodę publicznosći??
padła juz talka propzycja ale chyba nikt z adminków na to nie odpisał;(
Cytat:
Napisał
annamon79
nie bylo by to takie zle ale prace bez podpisania ktora jakie wykonala...Ja jestem jak najbardziej za takim pomyslem...
Dobry pomysł :D
Cytat:
Napisał
woszczur
są 3 pierwsze miejsca dla pasjonatek i 3 pierwsze miejsca dla stylistek
W sumie tak powinno być aczkolwiek jesteśmy trochę ograniczeni ilością nagród które nam przesłało eversun. Na pewno zrobimy tak żeby było :ok:
Cytat:
Napisał
woszczur
ha ha ... dzieki.. a co do rudi to wydaje mi sie ze jak któras z nas napisała ze rudi jest na liscie 2x to najpiewr wykasowała ja madzia albo mimika (juz nie wiem która) a potem może kamis... ??
hehe niezłe zamieszanie z tą listą
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Dziewczyny ale musicie mieć min 50 postów :)
więc brać się za pisanie, jest dział offtopic i gry tam można trochę postów dopisać, jak komuś zabraknie 5-10 postów to niech wysyła a w weekend dopisze do tych 50
ja niestety jadę na weekend jutro nad jezioro i wracam w niedzielę wieczorem więc rozwiązania konkursu możecie się spodziewać dopiero w przyszłym tygodniu(może do piątku się wyrobimy), to samo się tyczy tematu nagroda publiczności :( :(
-
-
-
Cytat:
Napisał
Kamis
Dobry pomysł :D
ja niestety jadę na weekend jutro nad jezioro i wracam w niedzielę wieczorem więc rozwiązania konkursu możecie się spodziewać dopiero w przyszłym tygodniu(może do piątku się wyrobimy), to samo się tyczy tematu nagroda publiczności :( :(
dobra Szefie... spoko loko... jedź, wymocz dupkę a my jakoś zaciśniemy zwieracze do twojego powrotu... chociaż ja to z niecierpliwości to pewnie popuszcze:D
-
hahahaha no właśnie, damy rade;p mam nadzieje ze do czwartku bo w piątek wyjeżdzam:(((
-
Ale mprace wcześniej pokażecie??? żeby mozna było zagłosować na trofeum publicznosci ???:D
-
Agusia ciężko będzie bo prace można wysyłać do 12 w nocy dzisiaj a ja wyjeżdżam koło 3-4 rano więc sama rozumiesz że o 1 w nocy będę sobie smacznie spał :D
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------
chyba że małą zmobilizujecie ale ja sam bym wolał to robić :]
-
hehehe to idź się teraz wyśpij a w nocy wstaw foty :P:P:P
-
Cytat:
Napisał
Kamis
Agusia ciężko będzie bo prace można wysyłać do 12 w nocy dzisiaj a ja wyjeżdżam koło 3-4 rano więc sama rozumiesz że o 1 w nocy będę sobie smacznie spał :D
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------
chyba że małą zmobilizujecie ale ja sam bym wolał to robić :]
buuu :( Ale poczekamy, potem nam to wynagrodzisz jakoś :P
-
dobre agusia. ciekawe ile po konkursie kamis dostanie certyfikatów od dziewczyn że są stylisykami a nie pasjonatkami:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
dobre agusia. ciekawe ile po konkursie kamis dostanie certyfikatów od dziewczyn że są stylisykami a nie pasjonatkami:skacze::skacze::skacze::skacze:
hahahaha czytasz mi w myślach normalnie :P
-
hym.....to by było nie fair
-
Ja między Stylistkami dziekuje :love:
Tylko nie podpisujcie prac bo się zapadne pod ziemię :wstydek:
-
ej ja sie przyznaje jestem stylistką ale zgubiłam kabelek do zgrywania zdiec wiec jak tylko go znajde to jeszcze dzisiaj wysle foty certyfikatów
-
Valia jak na spowiedzi sie przyznajesz hi hi hi ale to sie chwali :*
-
najważniejsze, że się nie kryjesz:*
Plushak ja i tak Twoje poznam i będą jak zawsze piękne:love:
-
wlasnie dzwonilam do mamuski zaraz mi wysle foty:))) bo ja aktualnie w pracy ;d i nie mialam jak;d foty zrobione a kabelek mamuska ukradla i aparat przy okazji:P
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
Ja jestem "stylistką" i nie ukrywałam tego już przy przywitaniu:cwaniak: ale jako że jestem świeżo po kursie to skorzystałam z przywileju pasjonatki. Jeśli ktoś ma mi to za złe to proszę zmienić moją kategorię:/:
-
to by było bezsensu, bo jakby an to nie patrzeć dopiero początkujesz:)
-
No ja uważam że taka ze mnie jeszcze stylistka jak z koziej pupy trąba. A przyznam się Wam szczerze że frencha żelowego teraz na konkurs zrobiłam 3 raz a do tego dwa poprzednie były robione w szkole.