gratuluję takiej kolekcji :D:szczena:
Printable View
gratuluję takiej kolekcji :D:szczena:
Ty chyba po prostu oszalałaś;) jeju...też chcę tyle...a mam 1/4 z tego max:( Cała fortuna w tym Twoim zbiorze.
ja od dzisiaj przestane wchodzic na ten temat tyle tego macie ja to moge tylko pomazyc o takich zbiorach;(
Sandra,no normalnie szczęki w dół,czapki z głów :D 100% maniaczka :D
Sandra alez zbiór, widzę, ze masz takie zboczenie jak i ja na punkcie pazurków i produktów z nimi związanych
O kurde :wow: Niezła kolekcja ;)
O kurcze!! Sandra :wow: Ile Ty tego masz!! Szok!! :wow: Szczena mi opadła :szczena:
Kobietko :o szalona:)
ja myślę, że Sandra sie z nami, ubogimi w ozdoby trochę podzieli ?;P hehe:)
imponująca kolekcja:) naprawdę:)
Sandra ze spokojem mogłabyś sklep otworzyć :D ja pierdziu ;) mi klientki marudzą, że za dużo mam a ja mam 1/20 z tego co TY :D
moje klientki wstępu do ozdób nie mają bo jedną bym miała przez 8 godzin by się zdecydować nie mogła :D Wysypane bo musze kupić pojemniczki i poukładac kolorystycznie, miałam kolorystycznie w woreczkach, wysypałam do zdjęć no i do układania, bo już był bałagan :)
Oglądając wasze zdjęcia przy niektórym przestawałam oddychać....Dziewczyny doprowadzicie mnie o zawał.....wasze zbiory są boskie.
Rzeczywiście od tego można sie uzależnić i wcale nie potrzeba do tego dużo czasu wystarczy spojrzeć i już....
Takie ozdoby mówią do nas "chodz kup mnie....jestem Ci potrzebna" wracasz do domu i okazuje sie że już takie masz heheh....^_^
A chciałam zapytać czy np macie zastrzeżenia do ozdób z allegro?? i czy trafił wam sie na prawdę badziew kiedyś???
obiecałam już kiedyś wkleić wszystkie na jednej focie więc wklejam,
ale Sandra ma chyba więcej:)
jutro dokleję żele faby i akrylki
oczywiście na zdjęciu nr 4 są wszystkie moje ozdoby, a na fotach od 1-3 są w słojach posortowane te same ozdóbki:D
mam jeszcze do was pytanko, ozdób w jakim kolorze macie najwięcej? ja różowych-niewiedzieć czemu:)(2 duże słoiki)
łoooooooo ale kolekcja :D
o kurcze gdzie ty to miescisz:)
w słoikach na półce:Dnie jest tago, aż tak dużo...
o kurcze.. niezła kolekcja!
Przesadna skromność;P Moje ozdoby zmieściłyby się pewnie do jednego Twojego słoika...no góra dwóch,a wszyscy mi mówią "Boże ile ty tego masz?!"
Jak długo się zbiera taki arsenał?;P
olusia... od września 2004, najpierw miałam tylko dwie-były strasznie drogie(jedne z nich nadal posiadam:)), musiałam po nie (i reszte sprzętu)jechać, aż do Gorzowa(3,5 h drogi ode mnie)-nie było wtedy dystrybutora LaFemme bliżej:(
To sie nazywa prawdziwy zbiór :o
No to się troszkę uspokoiłam,bo ja zbieram od kwietnia tego roku...chyba jestem na dobrej drodze;P ale też już sporo na to wszystko wydałam.
Królowa - pokaźny zbiór :) SUPER!!!!! Ja mam taką skromną ilość no ale jak pokazujemy co mamy to też pokażę :p Nadmieniam, że jestem amatorką i samoukiem (usprawiedliwiam tym swoje błędy w pracach :p )
Kobieto masakra !!!!
Królowo Ty masz niewiele mniej .
Naorawde maniaczki z was!!!
Królowo a skąd masz te słoiczki z kolorowymi wieczkami??? można gdzieś takie kupić??:D
justyna takie słoiki widzialam poniędzy artykułami gospodarstwa domowego, to chyba słoki na produkty suche:D
:wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: Królowa, szczena mi opadła!!!!
W hurtowni do której chodzę mają chyba połowę tego co Ty posiadasz :leze::leze::leze: