Anikol jak zawsze świetnie:) Podziwiam Twoje prace. Starannie wykonane, estetyczne, a przy okazji jaka widoczna zmiana, tyle kolorów!:)
Printable View
Anikol jak zawsze świetnie:) Podziwiam Twoje prace. Starannie wykonane, estetyczne, a przy okazji jaka widoczna zmiana, tyle kolorów!:)
Z przed chwilką :) musiałam robić zaczepkę żelową, bo nie dało się podłożyć formy :)
szkoda, wielka szkoda, że nie zrobiłam fotki przed. Rekonstrukcję uważam za udaną bo pazurki były w opłakanym stanie. Aż żal, że były tak zapuszczone. Szkoda, bo młoda fajna laska, opalona, ładna buźka i.... taaaaakie pazury, że prawie wogóle ich nie było :/:
najczęściej tak jest:) u mojej tez tak było:) wszystko zadbane oprócz paznokci
nanami sliczne :)
nanami jestem w stanie sobie wyobrazić jak wyglądały przed, bo teraz są naprawdę śliczne:)
Zdolniachy dziewczyny są z was. A oto moje co nieco :
-przed z ,,zaczepami"
-po- akryl na formie pomalowany hybrydą
A tu moja. Pierwsza, o której mogę powiedzieć, że coś tam jestem zadowolona.
Zaczepki+ króciutka forma bez szaleństw ponieważ Pani masuje :)
Załącznik 62768Załącznik 62769
Piękne te Wasze rekonstrukcje, ja nie wiem czy bym sobie z czymś takim poradziła:/:
Poradziłyście sobie dziewczynki rewelacyjnie :)
uwielbiam takie przemiany:)Ale i tak nic nie pobije tych klientek,które zamiast płytki mają mieso podobne twory:/:
cześć proszę was o radę, od kilku lat z przerwami obgryzam paznokcie, skórki są ok.No ale i tak przez obgryzanie paznokcie mam słabe, bardzo miekkie i nie moge ich zapuścić, nawet mimo tego ze nakładałam odzywkę w lakierze. W październiku wybrałam się do firmy Select i tam dziewczyna na kursie zrobiła mi manicure hybrydowy w ciemnym ładnym fiolecie. Wygladało to bardzo dobrze na moich paznokciach i gdzies przez 3 tygodnie mialam twarde, błyszczące paznokcie, szybko mi i sporo zresztą urosły i jak miałam iść znowu zeby wyrównac róznice o to co urosło to w moment zdjełam sama ten lakier z paznokci i znowu je obgryzłam:(
Co polecacie znowu zalozenie tego hybrydowego manicure czy przedłuzenie i utrwalenie żelem? nie chcę mieć dlugich paznokci ale pragnę mieć zadbane jak ostatnio i zastawiam się czytając na forum o róznych metodach -która metoda jest lepsza? planuję nie poddawac się i dalej próbować, ale potrzebuje pomocy ktora metoda bedzie efektywniejsza dla moich paznokci?
Nie wiem jak bardzo masz obgryzione paznokcie, ale ja bym radziła przedłużyć (tyle razy ile potrzeba, by paznokcie ładnie odrosły). Tylko, żeby na koniec, po całej 'kuracji' pazurki nie były znowu zjedzone ;) Bo cała praca na marne.
Mariola musisz systematycznie sobie utwardzać pazurki, jeżeli byłaś zadowolona z hybrydowego to zostań przy nim :) tylko nie zdejmuj sobie tego sama, poczekaj na wizytę :p nie będziesz miała możliwości wtedy obgryźć, zobaczysz jak szybko Twoje pazurki staną się długie i śliczne :)
dla obgryzaczek etc., bardzo fajny filmik :)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9DsG7GrLJUw]How to Apply Acrylic Nails on Short Bitten Nails Tutorial Video by Naio Nails - YouTube[/ame]
A to moja metamorfoza obgzyzionych pazurków. Paznokietki zrekonstruowane żelem na szablonie :ok:
Madziullka świetna metamorfoza, wzorcowa
i moja wczorajsza 100dniowkowa, proponowalam jasny kolor ale uparła sie na french i kwadraty...
mojej zjadaczki :) hihi. Na szczescie caly czas juz tylko kciuki zjada, a reszcie pazurkow robimy odnowe.
Dokladnie tak samo zjada moja kumpela, zupelnie jakbym widziala jej dwa wskazujace palce :D Teraz juz ma ponad 2 miesiace pazurki zelowe, ciagle jej odnawiam i pieknie rosna pod zelkiem :)
ta pani je tylko kciuki :) reszte ma naturalsy juz wychodowane pod zelem. Jestem z niej dumna, bo dzielnie daje rade i sie powstrzymuje. Ale kciuki skoro juz je zjadla, to obfocilam :)
Bardzo dobra rekonstrukcja Marta!! Brawo! pewnie dużo pracy, ale efekt osiągnięty ;)
ta Pani mnie juz tak zaprawila w boju, ze taka rekonstrukcja to juz nic wielkiego przy jej pazurkach ;)
A to moja żelowa rekonstrukcja :) Bez przedłużek i bez docinki szblonów :ok:
Rekonstrukcja na piątkę.
Też nigdy nie docinam szablonów i nie robie przedłużek.
dziewczyny, jak to bez docinki szablonów i przedłużek? wytłumaczcie łopatologicznie prostej dziewczynie :P
Na gołego palucha kładzione? aż wstyd pytać :( no ale muszę to wiedzię
No powiedzmy na gołego:)
Warunek -taki zjedzony pazur nie może byc bardzo głęboko osadzony z takimi mocno wystajacymi wałami.
no tak, jak te opuszki tak odstają i ponad paluchem zachodzą to ciężko trochę :)
Otóż to:)
Szablon wtedy nad paznokciem bys miała.i z boków i z przodu:D
Ja naklejam na skórę przy samym wolnym brzegu i mocno sciskam szablon, żeby troszkę "wyprostować" opuszek:D
A u mnie dzisiaj taka metamorfoza...
Stylizacja obgryzionych paznokci.
http://2.bp.blogspot.com/-u_nF3dJxGf...Auk/s400/1.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-LFQCkURXa5...25284%2529.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-hrCPN6u-oM...25282%2529.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-_2lwoXz3j8...25285%2529.JPG
napracowałaś się Sylla
ale za to metamorfoza pierwsza klasa :)
Dzisiaj miałam klientkę z ogryzeczkami :)
Pati bardzo fajnie :)
u mnie troszkę ogryzione :P
Widzę, że sobie nieźle radzicie z ogryzeczkami. Oto wykonane przeze mnie :
Przed i po
Evcianka pazurki jak to pazurki, ale te zapuszczone skóry to jest jakis koszmar :o
najwazniejsze ze udalo ci sie doprowadzic paznokcie do stanu uzywalnosci. Matko !! wstyd by mi bylo z takimi paluchami !
oj tak...popieram kolezankę wyżej:)
Śliczne przemiany dziewczyny!
U mnie dziś był Pan - ogryzeczki podobne do tych jakie wstawiła Asiek, nie pozwolił zrobić foty przed - za to po - pękał z dumy:) Efekt matowych paznokci popsułam chwilowo dodaniem oliwki.
Załącznik 65737Załącznik 65738
Dobra robota Chocolata
Akryl czy żel kładłaś i jaki?
Bo na fotce wygląda super!niczym 100% natury:-)
szkoda ze pan nie dał zrobić fotki przed...
są ekstra !
PS bardzo męskie ułożenie dłoni :skacze: