A to moja dzisiejsza metamorfoza. Znowu obgryski.
Printable View
A to moja dzisiejsza metamorfoza. Znowu obgryski.
Świetna
ładne :)
super ci wyszła ta metamorfoza :)
taki tam drościk :)
a oto metamorfoza pazurkow moje przyjacióli o której pisałam tu : http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...html#post35431
Woszczur kawał dobrej roboty i widzę one stroke bardzo fajnie Ci wychodzą, a tak narzekałaś!
Powiem szczerze, ze nie wiem czy potrafilabym sobie poradzić z takimi pazurkami.. szacun!
Dobra robota woszczur , ja mialam klientke i wlasnie miala takie pazzurki na kciukach , strasznie krotkie i szeeerokie , niestety nie zrobilam zdjecia:(
cizka sprawa z takimi pazurami ale naprawde kolezanka Twoja powinna Cie po stopkach calowac:)
Woszc zurku alez ty robisz arcydziela,pzrepiekne pazuraski
nieeeeee, no bez przesady...:wstydek:
woszczurku!:wow::wow::wow: nie wiem co napisać, żeby z takich paznokci zrobić, ładne i równe i jeszcze te malowanki to trzeba mieć duże umiejętności po prostu:wow: :good: :good: :good:
Pięknie Woszczurku
super zrobilas pazurki, bardzo fajne zdobienie!!
super woszczur zrobione te pazurki są
woszczurśuper sobie poradziłas z tymi pazurkami:good:
taka tam metamorfoza na 2010:)Załącznik 13555
świetna!
świetnie ci wyszła ;)
piękna metamorfoza :)
Kobieta z pazurkiem-No ,metamorfoza naprawde fajna:)Kurcze a ja ostatnio same ogryzki mam:(
Załącznik 13628
Syiwka przynajmniej dojdziesz do takiej wprawy, że żadne pazury nie będą dla Ciebie straszne :)
kobietazpazurem dałaś radę :)
syiwka bosko!
No i nastepna z ogryzkami:) Juz u mnie byla ta kobitka i tym razem zrobilysmy blekitne:)
Załącznik 13737
o matko , zmieniłaś je całkowicie, a te kwiatki sa cudne, ja nie mam smykałki do akrylu.. :)
bardzo Ladnie wyszly :)
Dzieki dziewczyny: Chciala kwiatka na kazadym palcu bo mowi , ze to ja powstrzymuje od obgryzywania:/:, a najlepsze jest to , ze jak przyszla do mnie z osdrostem to ten najbardziej zdeformowany to juz wyzerala od gory , tam gdzie bym odrost:o Masakra normalnie:)
no świetna ta metamorfoza szok:)
ja pierniczę szkoda zębów ! Sywika ! Scenka opada gratulacje :)
KOBIETO piekne
Moje pierwsze zelowe pazurki stopkowe:skacze::skacze::skacze:
syiwka jesteś niesamowita :wow:, pięknie sobie poradziłaś kobieto BRAWO :good:
zgadzam się z Anikol:) rewelacja!!
świetna przemiana!
syiwka-jak mozna tak obgryzac pazury? ale zrobilas je swietnie!! Brawo!!
natalia-sliczne stopki
Dzieki dziewczyny:) Natalio- sliczna przemiana stopek:)Pozdrowionka dla wszystkich:*
NataliaNY te twoje stópki bardzo ładnie wyglądają po przeróbce.... no ale przed to była masakra :)