wreszcie ją skończyłam ciężko nad nią pracowałam kilka nie przespanych nocy , pokaleczone palce bóle głowy, ale wreszcie się udało.
Moja kolia bardzo elegancka duża:) podoba się???? tak???? to jest na sprzedaż zapraszam serdecznie
Printable View
wreszcie ją skończyłam ciężko nad nią pracowałam kilka nie przespanych nocy , pokaleczone palce bóle głowy, ale wreszcie się udało.
Moja kolia bardzo elegancka duża:) podoba się???? tak???? to jest na sprzedaż zapraszam serdecznie
temat zrobil sie sutaszowy wiec ja dodam cos zupelnie innego bransoletka z filcu:)
kasandra - kolia wymiata
jest rewelacyjna , pięknie dopracowana
przyciaga wzrok nie ma co :ok:
Paulka - i bardzo dobrze, że wstawiłaś swoją bransoletę - bardzo ładnie i wdzięcznie zdobi nadgarstek , no no , zdolniach z Ciebie :)
Kasandra, ta kolia przebilas swoje wszystkie wczesniejsze prace :ok:
Rowniutko, czysciutko, symetrycznie > Nieprzespane noce nie poszly na marne :)
kasandra262 kolia rewelacja ;)
o jaaaaa coś pięknego!!!!!:wow::wow::wow:
:)
Kasandra kolia przepięknie się prezentuje,reszta biżuterii też cudowna,pięknie to wszystko wygląda :)
ta ostatnia świetna i super wygląda w tej wersji kolorystycznej ,cudo :)
Paula Twoja też mi się podoba i fajnie,że to coś innego :)
ślubne Ady
Kasandra znowu pozamiatała :P Piękne kolczyki i te kolory...
red dzięki wielkie :serce::* wiem że się już znudziłyście moimi pracami ale pokażę i to :)
Kasandra ja już nie bedę oglądać ani wypowiadać się na temat co Ty robisz- za każdym razem jak widzę coś nowego to mnie skręca bo chce to mieć :P mój mąż z trwogą patrzy się na mnie jak tylko odpalam forum :P jak odłoże odpowiednią sumke to napewno złożę u Ciebie wieeeeeelkie zamówienie :D
Paulka ale fajna ta bransoletka :skacze: Cos zupelnie innego :)
Kasandra :ok: tylko tyle :P wiesz ze robisz cuda :)
Ognista bransoleta
kolia do ognistej bransolety :) dla przyszłej włascicielki
kasandra - wow dawno mnie tu nie było
a teraz .... ciężko mi oddech złapać .... ten kpl zwalił mnie z nóg
i przyprawił o zawrót głowy :wow::wow::wow:
on by mi idealnie pasował do ... :cwaniak2:
a te ślubne kolczyki ... zazdrość mnie ściska że takich jeszcze nie mam ...
Witam serdecznie,
jest u mnie mnóstwo fotek artystek tworzących biżuterię i okazujących swoje dzieła na Mieszczance.
Nie wkleję tu wszystkich zdjęć, bo zawalę cały dział.
Wrzucę link i same obejrzycie jak zechcecie:
BIŻUTERIA
Kolczyki " głębia oceanu" kolorystyka utrzymana w błękicie turkusie i szmaragdzie . Z użyciek kamieni swarovskiego koralików TOHO(moich ukochanych) i małych muszelek znalezionych gdzieś w czeluściach koszyczka,
pięknie wyglądają w uszach :)
świetny pomysł z wkomponowaniem muszli
wygląda bajkowo :)
jak zwykle zresztą :)
oo tak muszle świetnie dobrane ! :love:
Jestem ciekawa jak wyglądają Twoje palce ? ;P
kasandra świetna robota:ok: normalnie kopara opada takie piękne:):):)
dziękuję za miłe komentarzyki jesteście koffffffaaane :)
białe kolczyki ślubne :) z dwoma pięknie się mieniącymi koralikami fasetowanymi i błyszczącymi koralikami TOHO. Są całkiem spore, można je u mnie dostać :) tylko zdjecia kiepskie
kasandra - nie napiszę nic
ot tak sobie postanowiłam :skacze:
Oj na ciebie zawsze można liczyć jesteś wspaniała dziękuję za wszystko , umiesz podnieść człowiekowi samoocenę :P
Kasandra :master: Olśniewające! :love:
dla P.Moniki
wow , te są dopiero cudne .... takie moje ....
dziewczyny wiem, ze nie przebije naszej Ewelinki...
to moje drugie kolczyki, wiec jeszcze prosze o wyrozumialosc. Wiem ze sa miejscami krzywe :P
Trzecie sie robia :)
kasandra jakie boskie :) jeszcze takich kolczyków nie mam i nigdzie w sklepach nie widziałam :( oj piękne :)
Nanami super, ale czy tylko ja widzę tu stworka?! :skacze:
edit: Z zapędu napisałam post do KASANDRY, a to przecież NANAMI! Proszę o wybaczenie :master:
nanami 7 - każdy kiedyś zaczynał
ważne że masz chęci i pomysły a doświadczenie będzie z każdą kolejną nową pracą
z przyjemnością będę obserwować Twój sutachowy rozwój :)
także igła w dłoń i czekam na kolejny Twój projekt :ok::ok::ok:
Dziekuje... wczoraj straciłam cierpliwosc ale postaram sie robic dalej ;)
no i znów ja :)moje najnowsze dziecko:) "Diabelskie Igraszki"-tak nazwałam ten bardzo ognisty i sexy komplecik składający się z kolczyków i kolii. W centrum kolii mieni się piękny czerwony kamień to samo rownież w troszkę delikatniejszych kolczykach :) Komplet pięknie się prezentuje zdjęcia niestety tego nie odzwierciedlają , napracowałam się bardzo, i jak się podoba???
Prezentuje się naprawdę ciekawie. Co prawda ja nie lubię czerwieni, ale... :D
Mnie z kolei kojarzy się to nie z diabelstwem czy igraszkami, lecz z Inkami i ich kulturą, zwłaszcza kolczyki.
I na pierwszy rzut oka widać, że pracochłonna sprawa. Świetna robota. :)
bollywood???? i link do sklepu kolczyki bollywood - sutaszowe niebo - Srebrna Agrafka
Taaaa...pierwsze skojarzenie to wlasnie bollywood :ok:
Super, kolorowo
ps. Ten baner cos nie wyszedl, dobry rozmiar mi podalas ? Bo tu widze na stronie, ze duzo szerszy powinien byc :)
Kasandra - te kolczyki są przepiękne!!!
Ja też mam epizod z kolczykami handmade, narazie mi trochę przeszło, ale pozostał kuferek przyborów więc jak mi czegoś potrzeba to sobie dorobię :D
ja ostatnio zaczęłam bransoletki :
natalia cudne są !!!!!
a dziś biała bransoleta koronkowa wykonana metodą sutasz , z dodadkiem czerwieni w środku bransolety . Bransoleta miała być dla pani Agaty ale zrezygnowała więc jest do wzięcia, mogę zrobić kolczyki , kolię do kompletu. Na razie zdjęcia tymczasowe nie miałam czasu zrobić lepszych ale będą :)
http://srebrnaagrafka.pl/sklep/kasan...ronkowa-robota zapraszam do sklepiku
dziś typowo jesienne kolczyki :) w roli głównej kamienie jaspisu capuccino, sznureczki w kolorze beżu z dodatkiem złotych koralików. Także użyłam kochanych koralików tohohttp://srebrnaagrafka.pl/sklep/kasandra262/produkt/jesiennie zapraszam do sklepiku
Oraz bransoleta z AP