Emilka bardzo ładnie wyglądają :)
Printable View
Emilka bardzo ładnie wyglądają :)
Emilia B.Pięknie wygladaja stópeczki w Twoim wykonaniu:ok:
królowaJakie błyszczące:wow:Bardzo fajne:]
korcia225Fajne
Ja dzisiaj robiłam dwie pary czerwonych i takie cos mi wyszło:D
obie pary eleganckie...moglas u dloni tez zrobic czerwone i byloby idelanie :D
edit sa cudne!! serio baaaarrdzo mi się podobają :)
edit te pierwsze wręcz idealne...super,bardzo mi sie podobają
goska197512,Emilia B.,rudzia1985 Dziekuje bardzo choć widze że jeszcze im wiele brakuje do poprawności:/:
edit bardzo ladne :D te pierwsze mi sie bardziej podobaja :D
Emila, edit piękne stópki
Cuda na stopkach najwyższy czas!! ajj kurde chyba tez muszę je co nie co odświeżyc:P
plush ja moje odświeżyłam, ale tak ohydnie moje racie wyszły na zdjęciu, że na pewno ich nie wkleję:D
oj muszę zrobić stópki ;)
Emilia nawet na stópkach zrobiłaś piękny french ;)
Edit... czerwone powaliły :love:
Najbardziej podobaja mi sie duże paluchy ;D hi hi
Fajny kwiatuszek,
Paznokcie pasowalyby do tego co dzis sobie na rekach zrobilam :D
Zaszalałam już ze stopkami :) Szaleństwo maksymalne, bo aż french :D
http://images40.fotosik.pl/290/9ce64ef2ca8c11b7med.jpg
oldka - śliczne :) a tam przy skórkach to jest jakiś żółty brokacik??
czaplutka - ładny frenchyk :)
oldka- cudnie i modnie:D bardzo mi się podobają
czaplutka- no poszlałaś:D ale za to bardzo ładne i eleganckie stópki
ładniutkie stópki dziewczyny :)
Oldka cudowne :love:
Czaplutka śliczne :ok:
Dzięki dziewczyny, cieszy mnie to, że Wam się podoba mój "wypasiony" french :D Pozostałe stópki też bardzo mi się podobają ;)
i znów frenchyk :)
Załącznik 23224
bardzo ładne stópki, pełna elegancja:love:
śliczne...a jakie paluszki piękne :]
Emilka zrobiłaś boskie stópki :master:
Emilko te stópki są rewelacyjne
nie śmiać się :P , wiem ze trochę krzywo, ale robione o drugiej w nocy przy kiepskim świetle. Narazie i tak zimno ale chciałam przetestować easy off od DR, czy w butach nie będą odłazić. Trzymają sie już tydzień bez żadnego zapowietrzenia czy odłażenia od wolnego brzegu więc jest ok. Na focie nie widać, na wierzchu jest złoty brokat.
nie jest źle :) ładnie wyszedł :ok:
Emila, Ty niedobra...musze wytrzec slinke bo jak zobaczylam te pazurki to nie wytrzymalam :P
a te dlonie do tego to - idealny komplecik :)
powiem Wam, że bardzo lubię robić paznokcie u nóg :) efekt jest bardziej wyrazisty jak u rąk no i robi się je szybko :) i w lato opalona nózia, japoneczki i frenchos :love:
Emilko piękne stópki, aż się miło ogląda
Hersa twój frenchyk mi się podoba
a to moje ....czerwone :) :D
minimouse śliczne stópki. Delikatne zdobionko bardzo faknie wyglądają
mini bardzo ładne :)
mini- kocham czerwone pazurki u stóp:love: i to zdobienie takie delikatne i dodaje uroku^_^
Hmm i mnie dziewczyny zaszokowałyście... Ja jak wykonuje żelki na stópkach to zawsze bez moczenia klientki tylko na to przychodzą wiec wiadomo dezynfekcja rękawiczki i do dzieła, natomiast w salonie kosmetyczka wykonuje pedicure całkowity i następnie ja wchodzę i wykonuje żelki po wcześniejszym odtłuszczeniu płytki. Nie wiem jak się zachowuje żel bo na chwile obecną żadnej reklamacji nie było i mam nadzieje że nie będzie
A co do omegi w szkole mnie nie uczono, tylko tarkami, natomiast w salonie mi się dziwią że nie wykonuje tego rodzaju usługi z omegą.... Szczerze boje się musiałabym najpierw na sobie chyba przetestować
Ja przed żelowaniem stóp nie mocze ich dlatego,że to nie wpływa korzystnie na jakość trzymania się żelu tak samo jak u rąk,jesli zachodzi taka potrzeba to moczyc,ale krótko.
minimouse- slodziaki.
A tu komplecik
fajny komplecik:)
Załącznik 23657
a tutaj moje pierwsze pazurki!