ja dziękuję wam za wszystkie oddane głosy oddane zgodnie z moimi zaleceniami :ok: dzięki temu liczenie było szybkie i przyjemne :)
Printable View
ja dziękuję wam za wszystkie oddane głosy oddane zgodnie z moimi zaleceniami :ok: dzięki temu liczenie było szybkie i przyjemne :)
Super wygraly moje faworytki :D - GRATULUJE !!!!!!!! :*:*:*
nah :D stawialam na pazurki ktore wygraly :D gratuluje Emilko
i wysztkim dziewycznom ktore zostaly wyroznione :D
OOOOOOOOOOOOo boszzzzzzzzzzzzzz ja jestem w szoku:wow: Normalnie nie wierzę:wow: a cieszę się jak dziecko:skacze: Moja praca wyróżniona, W życiu się nie spodziewałam, Dziękuję wszystkim bardzo i gratuluję zwyciężczyniom i w ogóle wszystkim. I oczywiście annamon79 i całemu jury:* No i wszystkim, wszystkim, wszystkim... Dla mnie to jak 1 miejsce:skacze:
Gratuluje!! 2 prace na ktore glosowalam stanely na podium a 1 zostala wyrozniona :)
Z mojego głosowania napewno jedna wygrała:)
Gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! Zaslużone miejsca!!!!!!!!!!!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
GRATULACJE z całego serducha dziewczyny (zarówno wygrane jak i wyróżnione):kwiatek: Kawał dobrej roboty!:przytul:
Wszystkie 3 prace na które głosowałam są wyróżnione!
Gratuluję !! :kwiatek::kwiatek:
Ja również gratuluję:D
Wszystkie prace na które głosowałam zostały wyróżnione :D w dodatku jedna z nich stanęła na najwyższym podium:](gratuluje Emilko!! Dobra robota:kwiatek:)
Pozostałym dziewczyną również gratuluje :*
GRATULACJE!! Emilia, Twoje pazury od razu mi wpadły w oko. Przepiękne!!! Na nie właśnie głosowałam! Reszta dziewczyn SUPER, zasłużyłyście w STU procentach! :ok::kwiatek::kwiatek::kwiatek::win:
Dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem prze prze szczęśliwa :jupi::jupi::jupi::tany2::tany2::tany2: normalnie łezki w oku się kręcą :)
Prace na które głosowałam również stanęły na podium a jedną wyróżniono - piękne pazurki!!
piękne prace dziewczyny:D gratulacje nagrodzonym i wyróżnionym:kwiatek:
Emilka gratuluje:kwiatek: mam nadzieję, ze jak znajdziesz czas to wrzucisz kpk pazurków:D
Gratuluhję wszytkim ! Nawet tym bez mijsca! Pamiętajcie, ze liczą się chcęci.. i nie poddawajcie się! :*
Gratuluję ! wszystkie prace docenione na ktorych zawiesiłam oczko :)
:*
Również gratuluję dziewczyny :* piękne prace :ok:
Gratuluję :)
I ja wszystkim pięknie GRATULUJĘ!
Wszystkie wyróżnione prace są cudowne i na nie wszystkie właśnie zwróciłam uwagę oglądając zdjęcia! GRATULUJĘ :ok::ok::ok:
serdeczne gratulacje!!!!!!
Piekności te pazurki ,gratki dla wszystkich dziewczyn ,czekam na następny konkursik :):):):)
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców oraz wyróżnionych :)
Wygrała przepiękna praca, moja faworytka od samego początku :D
Dziękuję Wam pięknie dziewczyny za głosy :D no i oczywiście organizatorom :D
Wielki całus :*
Gratuluję dziewczyny :D
Również gratuluję, moje faworytki na podium, i wyróżnione super prace dziewczyny:kwiatek:
Gratulacje!!!
Gratuluje dziewczyny tak jak glosowalam trzy prcae na ktore oddalam glosy stanely na podium!!!!Gratulacje dla wyroznionych!!!!!
Gratuluje pozostałym dziewczynom na podium.
Gratuluje wszystkim wyróżnionym.
Z mojej strony bardzo dziękuję Jury za docenienie mojej pracy, jestem nadal w szoku, gdyż kompletnie nie spodziewałam się, że zajmę jakiekolwiek miejsce.
Dziękuję wszystkim za oddanie na mnie głosów.
Jestem przeszczęśliwa.
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratuluję kochane, nagrody w pełni zasłużone:*
Ja rowniez gratuluje wszystkim ktorzy otrzymali nagrody i wyroznienia a rowniez wszystkim dziewczyna ktore wziely udzial w konkursie bo prace byly wspaniale, az trudno bylo wybrac :D
Gratuluje serdecznie wygranym:)
Gratuluję dziewczyny :) Wybrano prześliczne prace :)
jezuuuu poryczalam sie :D jaka cudna niespodzianka :D dziekuje za wyroznienie to dla mnie duuuuzo znaczy :placz::placz::placz:;(;(;(:yess:
aj mowic nie moge pisac nie mogę... hormonki mi nawalają :D
no zyzka- należało się, no i Twoja metoda autosugestii działa, muszę spróbować:D
Gratuluję!!!
Gratuluje dziewczynki :D prace swietne i wybor trudny :D :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Zyza nie wyj :P
Dziewczyny gratulacje! Piekne i pracochlonne prace, widac ze macie bujna wyobraznie, ktora w polaczeniu z Waszymi zdolnosciami daje niesamowity efekt :respekt:
No moje gratulacje dziewczyny :) świetna robota :good:
Emilka bardzo spodobała mi się techniczna strona Twojej pracy, naprawdę kawał dobrej roboty :respekt:
Dziewczyny serdecznie gratuluje :D
Jeszcze raz bardzo wam wszystkim dziękuje :* Szczerze-nie spodziewałam się... jak zobaczyłam wyniki to oczywiście poryczałam się ze szczęścia he he Do tego emocje związane z moją małą nominacją...szczyt radość :) Jak tak dalej będzie to wykituje na serce :haha: za dużo tego dobrego :D
Wszystkie prace były piękne i mi samej ciężko było się zdecydować, poziom wysoki.
Wasze uznanie na prawdę wiele dla mnie znaczy... Buziaki dla Was :* :serce:
PS.Wrzuciłam dla Was kpk ;)