Anka świetny kącik;)
Nadya super;)
Printable View
Anka świetny kącik;)
Nadya super;)
tak kącik w saloniku :) a krzesła bardzo wygodne :skacze:
Kiedyś używałam ale po pewnym czasie stwierdziłam że ich nie potrzebuję. Do akrylowej metody te waciki są lepsze bo lepiej wsiąkają nadmiar liquidu np jak kulka jest zbyt mokra a do żelowej daję po prostu troszkę więcej cleaneru:) Czasem coś się przylepi do pazurka ale szczerze to i tak mało. Jedne waciki wyglądały nawet jak ala bezpyłowe. Na brzegach płatków były tak jakby zgrzewane. Nie pamiętam jaka ich nazwa niestety. Wtedy to nic się do żelu nie lepiło:)
prześliczne te Wasze kąciki :)
Bardzo fajne te wasze kaciki:ok:
Anka, Nadya świetne kąciki... :love: Anka a krzesła rewelacja, posiedziałabym sobie na takim :ok:
Fajnie, że macie swoje kąciki... ja niestety na chwilę obecną mogę sobie pomarzyć... i za każdym razem rozkładać, składać, znosić, wnosić... także gratuluję dziewczyny wygospodarowanego miejsca i niech Wam służy jak najlepiej :)
moje male królestwo pazurkowe
Ja obecnie mam remoncik ale gdy sie tak naoglądałam tych waszych kącików to naszła mnie straszna ochota na zrobienie własnego już teraz;( hehe....oczywiście muszę poczekać ale gdy już będzie wszystko gotowe obiecuje wstawić zdjęcia :)
No ja wreszcie zrobiłam swój własny kącik... :)
justynko bardzo ładny ten kącik, taki przytulny
Justynka bardzo ładny kącik;) zachęcający do stylizacji, ale zmień ręcznik na ręczniki papierowe,nie będziesz musiała prać po każdej klientce, a ręczniczek siup i do kosza:)
i bardzo fajna ta z tyłu półeczka narożna;)
Dziękuje:) Starałam sie żeby tak było :) Zawsze klientka sie lepiej czuje w przytulnym miejscu
Dziękuje Madziu na pewno zmienię :) Racja nie będzie trzeba sie tyle męczyć :) z praniem
w końcu udało mi się zrobić fotki salonu :)
No całkiem przyjemnie a najważniejsze że własne ;)
macie bardzo fajne kąciki dziewczyny:] ja po wakacjach mam nadzieję pochwalę sie swoim ^_^
paula bardzo ładny salonik:) parawan jest boski:slina:
Paula śliczny salonik :ok: piękny parawanik :)
Moj malusienki jeszcze w trakcie powstawania kącik....
Paula super salonik :) ja dopiero jestem na etapie rozpoczynania remontu :)
chcialam sie podpytac :) masz u siebie pedicure i zabiegi pielegnacyjne na twarz w gabinecie??
bo wlasnie u mnie musze wydzielic oddzielny na pedicure i oddzielnie na zabiegi bo tak jest w przepisach a jak ty to zalatwilas??
super kącik i nawet widze dyplomik ode mnie :placz: aż mi sie na serduchu ciepło zrobiło ze nie wyrzucony :wstydek: :placz:
teraz tylko kupić duży kalendarz i zapełniać go od rana do wieczora gruboportfelowymi klientkami:D
Bardzo ładny kącik :) czysto,schludnie i przyjemnie ;)
dzieki.....
Iza no cos Ty ja mam kazdy dyplomik....tyylko jeszcze nie wszystkie wisza...bo najpierw musze tam wmontowac polke....i dopiero obklejac sciane dalej hyyy....
oj przydalyby sie takie klientki przynajmniej 1 dziennie :D:D:D:D
Nnisiu, malutki ale schludny, ładny i wszystko pod ręką a to najważniejsze, nie trzeba składać, rozkładać! Zazdraszczam!:ok:
Ninisia fajoski kocik,dużo klientek życze
Nisiu, jest slodki :D Bardzo mi sie podoba! :))
Nnisiaa bardzo milutki kącik, bardzo przytulny no i co najważniejsze własny :)
Nisiak piekny kącik:brawa::D
wiesz co ja mam tylko stylizację paznokci i pedicure także miejsce gdzie robię stópki mam oddzielone parawanem. Nie wiem jak to wygląda z zabiegami na twarz czy potrzebne są dwa osobne miejsca
Ninisia bardzo fajny kącik;) powodzenia:ok:
no no całkiem ładny salonik Paula
zgadzam sie z dziewczynami ze parawanik pierwsza klasa,a i foteliki bardzo wygodne,
Paula piękny salonik! A parawan cudny... Życzę duużo klientek!
Oki dzieki :) ja bede miala jeszcze zabiegi na twarz takze musze miec dwa oddzielone miejsca i tez wlasnie myslalam nad takimi slicznymi parawanikami jak u Ciebie tylko boje sie bo moj gabinet ma 19 m2 i chce jeszcze wcisnac mala recepcja i mala sofke dla kleintow i biurko do manicure i zeby nie bylo ze nie bedzie to fajnie wygladalo ... :/: bo jednak sporo tego a miejsca nie za duzo :( jak myslicie??
Paula salonik śliczny, i ja mam pytanko, czy te fotele do stylizacji to masz zielone?? bo ja poszukuje zioelonych i nigdzie nie mogę znależć:(
oto moj mały kącik :D
Aniu przepiękny kącik :) elegancko ;)
Aniu śliczny gabinet :)
Dziękuję dziewczyny cieszę się że salon się podoba :)
Carolla foteliki mam beżowe. Są naprawdę wygodne kupiłam przez Allegro więc musiałabyś popatrzeć ale nie widziałam zielonych ;)
Melka ja mam 22m2 mam stanowisko do pedicure poczekalnie i stanowisko do paznokci i nic więcej chyba bym tam nie wcisnęła bo też myślałam nad recepcją ale stwierdziłam że szkoda miejsca no i nie chciałam wciskać na siłę :)
Musze chyba sobie rozrysowac plan ;) jakby to mialo wygladac :)
anka 85 sliczny salonik :)
laseczki a jak myslicie turkusik na kolor scian bylby dobry dla gabinetu nie chodzi mi o wszystkie sciany ale moze jedna :)
turkusik??jak najbardziej!!:) sam kolor koajrzy się z estetyką i czystością, do tego morskie motywy, dodatki:love:
Melka jak najbardziej ! (Mój w przyszłości będzie prawdopodobnie turkusowy:D)
Mi osobiście podoba się jeszcze połączenie turkusu z brązem(ale będzie dość ciemno) oraz połączenie turkusu z limonką