-
Odp: Opinie o produktach INDIGO Nails Lab
Dziewczyny czy te lakiery hybrydowe one phase naprawdę kładzie się bez bazy i topa? Ile wtedy wytrzymują? Wytrzymałyby dłużej z bazą i topem indigo lub gelisha?? Z chęcią zakupiłabym kilka tych próbek po 5 ml :) tylko też się boję że kiepsko schodzą tak jak tu się naczytałam trochę o zdejmowaniu :/
-
1 fazówki trzymają się lepiej z bazą i topem, albo chociaż z samą bazą. Ja ogólnie jestem zwolenniczką dawania bazy pod każdy lakier czy to hybryda czy zwykły :)
-
Kochani! z wielką przyjemnością informuję, że Wasze prośby o pastelowe żele zostały wysłuchane! Z początkiem wiosny pojawią się PASTEEEELEEE :) Mówicie i macie :) A między czasie dodam, że już lada chwila wchodzi kolejna nowośc, która moim zdaniem jest genialna:) Bądźcie czujni i obserwujcie mój fun page :) La Vie | Facebook
-
super! czekamy z niecierpliwością i to znaczy, że mogę dalej jeść:)
-
Kasiu wysłałam zamówienie na @, nie wiem czy doszło:)
-
Wow...super!! To się nazywa firma...!!A ja sie przyznam, że szatan mnie podkusił i szeptał kupuj następne żele, nie czekaj..kupuj..no i kupilam ..chwilowo tylko 30g budującego, 15g base, sample białego(pianki) i nabłyszczacza hollywood gloss i juz zacieram ręce z niecierpliwością kiedy je sprawdzę na własnej skórze..heheh.:D
-
a czy będzie jakaś promocja na dzień kobiet?
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy sa probki zeli kolorowych ??
-
kolorówki chyba nie maja próbek....
A co do nowości czy to czasem nie chodzi o nowe żelki...: TAKE YOUR TIME BUILDER i EASY SHAPE BUILDER...?????
-
szkoda że nie ma próbek, nic zamówie normalne :)
-
Kajka dokładnie! Aleeeee... jak to już bywa z Indigo szykuja się kolejne :) I ponownie powalają :)
-
A czy szykuja siewyprzedaze Pani Kasiu?:-) zamowilam dzis probki nowosci juz nie moge sie doczekac!! :-)
-
Hej Dziewczyny jestem tutaj nowa i mam pytanie dotyczących żeli a mianowicie zostały mi polecone żele firmy INDIGO i ACTIV chodzi mi o jednofazowe czy któras z was pracowała na jednych i drugich i ma jakies sugestie dla mnie??? Paznokciami zajmuje się od nie dawna i wciąż się uczę ale nie chciałabym pracować na żelach bądź akrylach firmy (krzak). Jestem w trakcie kompletowania sprzętu więc może mi powiecie co i ile powinnam kupić?
-
no cóż.... szczerze mówiąc to ja pracowałam... Nie mam co się wypowiadać bo pewnie moja wypowiedx będzie potraktowana bardzo subiektywnie, ale z calym szacunkiem- nawet nie ma co porównywac... ot, takie moje skromne zdanie :)
-
Mam czarny paint żel i nie wiem czemu folia mi sie nie odbija na zdobieniu. zostaja miejsca nie odbite. Ppzykladam ja zlotkiem do góry. Zastanawiam sie czy moze musi byc troszke wiecej paint żelu? bo niektóre wzorki zrobilam cienkie i może to być ta przyczyna?
-
Z Activ nie miałam nic wspólnego ale Indigo moge Ci polecić z czystym sumieniem,,mam budujący, base, hybrydy, i wiele innych..:)na poczatek zamów sample to sprawdzisz czy dany zel odpowiada ci konsystencją itp..
-
A więc pani Kasiu w takim razie może mi pani napisać od czego powinnam zacząć i co powinnam kupić z żeli indigo chciałabym pracować na jednofazowych żelach:)
-
Dllaczego Indigo nie ma katalogow??:( jest mi bardzo przykro :-(
-
Na stronie Indigo wszystko jest tak dokładnie opisane, że chyba nie trzeba do tego oddzielnie katalogów..przeciez teraz wszystko jest w necie...:)
-
Moze i jest ale kazda duza firma ma katalogi chocby w wersji do pobrani, dla mnie osobiscie lepszy jest katalog przykladowo chciala bym zobaczyc kolory zeli a nie zawsze mam mozliwosc skozystania w tym momencie isc i sprawdzic na necie :-) u dystrybutorow kupujac produkty katalog mogl by byc dodawany do zakupu fajna sprawa np kupuje kosmetyki z apis i mam katalog ide i mowie co chce a z indigo musimy sprawdzac w necie i dluzej schodzi :-(
-
ok, po kolei :)
Nilvena- jeśli to jest nasza folia to najprawdopodobniej za długo go utwardzasz. Jeśli to nie jest nasza folia... "obce" produkty nie zawsze spełniają nasze oczekiwania.
Alexandra, ja pisałam to w tym dziale chyba z 5 razy;) Szczerze mowiąc wolałabym byś do mnie osobiście zadzwoniła i Ci wszystko wyjaśnie bo za dużo pisania..;) 609087882
Sylwuś co do katalogow. Dziewczyny zwróćcie uwagę, że kilka razy w miesiącu wchodzi u nas jakaś nowość.. Wyobraźcie sobie że zamawiamy kilka tysięcy katalogów (mniej sie nie opłaca), a po miesiącu one sa nieaktualne bo mamy kolejne nowosci... i tak co miesiąc. Więc albo wprowadzamy katalogi przestajemy się rozwijać, albo dalej zaskakujemy Was nowościami. A dodam, że już wkrótce....będzie szał!
-
No właśnie ! Zgadzam się z Kasią w 100%...co prawda kupuje z Indigo dopiero od kilku miesięcy ale od tego czasu weszło bardzo dużo nowości a poza tym co to za różnica czy sprawdzimy kolor w katalogu czy w necie..najlepiej jak koś ma możliwość to iść do dystrybutorów i osobiście wybrac ale nie każdy ma taką możliwość..np tak jak ja....i zamawiam przez net.
-
Kajka z jakiego miasta jestes??
-
Świętokrzyskie- Sędziszów takie tam małe miastko...
-
Ok moze i jest duzo ciaglych nowosci, ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat :-) ja zamawiam u dystrybutorki :-)
-
No to niestety, u Ciebie nie ma, ale za to masz wybór w razie czego, bo możesz udezyć do mikolowa, rzeszowa, warszawy i..... do łodzi do naszego boskiego show roomu :)))
-
Polecam rzeszow bardzo mila obsluga i super Pani doradza :-)
-
Ja myślę że w dobie internetu katalogi to raczej nie problem....
-
Problem-nie problem. ja sama ubolewam nad tym okropnie, no ale ciągle się rozwijamy... Na wiosnę to nowości chyba będą co tydzień. Więc łączę się w bólu, ale nie jesteśmy w stanie w tej chwili zrobic katalogów :(
-
Kasiu co do paint żelu to mam waszą folię. Ile powinnam utwardzać paint żel? 2 min?
-
wiesz co..no zalezy jakie masz żarowki, weź tipsa i spróbuj czy lepiej 1:30 czy 2:00. I pamiętaj by ta szarą stroną do żelu odbijac, nie odwrotnie ;)
-
ech no wlasnie robilam roznie i przy 2 min najlepiej chwyta.ale i tak malo co odbija. klade folie tak jak piszesz. tylko odbijać ją ruchem kolyski czy moze prostopadle do plytki klasc i odrywac?nie wiem czy mnie rozumiesz :D
-
Ja przykładam, pocieram kciukiem i odklejam albo tylko przykładam i odrywam, zalezy co robię.. Kurcze nie mam pojęcia co Ci jeszcze doradzić. Spotkałam się z tym, że nie wszystkie folie sie odbijaja, ale nasza jest bez zarzutów.
a jeszcze taka myśl mnie przeszła;) Nie przemywasz utwardzonego żelu?
-
Ja ubolewam bardzo nad brakiem katalogow a czy mozna z indigo otrzymac przynajmniej wzorniki albo cos, bo bez obrazy ale kolory z internetu nie raz roznia sie ciut od rzeczywistosci i tak to musze latac do mojej Pani dystrybutorki i zamawiac :-) Pani Kasiu moze Pani mogla Pani zdradzic co za nowosci beda :-p
-
Kasiu, nie przemywam żelu :) no nic pozostaje mi tylko ćwiczyć może błąd jest w sposobie odrywania.
-
ćwicz, ćwicz, wypracuj swój sposób, musi byc wszystko dobrze:)
Sylwuś ale w katalogach będą dokładnie takie same kolory jak w komputerze;)
Jesli chodzi o wzorniki to raczej nie ma takiej możliwości, ale moi klienci (moi, tzn stąd --> Lavie ) jak chcą to w miarę możliwości do zamówień dołączam tipsy pomalowane danym kolorem.
I dementuję- nie jestem właścicielem Indigo ;) Dziś słyszałam to już 3krotnie. Jestem pierwszym dystrybutorem i szkoleniowcem tej marki (pierwszym nie w sensie najlepszym tylko najdłużej w firmie, żeby to też było jasne ;) ), jednak mój sklep a sklep Indigo to dwie różne firmy ;)
Myślę, że przez częste udzielanie się na formach jestem brana za założyciela Indigo. Bardzo bym chciała, jednak taki łeb jak sklep ma Darek Malaczynski i to jemu należa sie gratulacje, które dostaję w mailach, wiadomościach, itp ;)
-
Nie pomyslalam o tym ale ma Pani racje :-) mnie troszeczke hybrydy illumination zrazily bo na internecie ciut roznily sie od rzeczywistosci :-( ale mimo to Indigo gora a opakowania sa sliczne ! Maz smieje sie ze najbardziej to opakowania kocham w Indigo, marka, jakosc super :-) a zeby otrzymac takie tipsiki wzorki musiala bym u Pani zrobic zakupy? :-)
-
Jasne, pod warunkiem, że nie ma dystrybutora w Pani województwie. Jesli jest- sprobowac poprosić jego ;) jesli nie ma, śmiało mozna uderzać do La Vie ;)
-
Mam dystrybutora :-) maja wzorniki ale brak zeli kolorowych:-
-
Witam Pani Kasiu!Mam pytanie odnośnie x white.W jaki sposób zrobić ładną linię uśmiechu używając tego żeliku bo na opracowanym pazurku troszku ciężko zrobić to idealnie dlatego bardzo proszę o jakąś wskazówkę!Będę wdzięczna za odpowiedz!!!