Ha też się zapisałam :P Gorzej jak potem będą kazali kupić ten sprzecik, który nie okaze sie wcale taki tani :D
Printable View
Ha też się zapisałam :P Gorzej jak potem będą kazali kupić ten sprzecik, który nie okaze sie wcale taki tani :D
no ja tez się zapisałam ale ja zamówiłam tylko 2 próbki, zobaczymy czy przyślą i czy nie będzie trzeba płacić, jak wszystko się okaże ok to się zamówi się więcej następnym razem :)
nie no chyba nie.oto jeden z punktow regulaminu: 5.Testowane produkty nie podlegają handlowi. no i jest jaszcze cos takiego: Zupełnie za darmo masz szansę otrzymać jeden z nowoczesnych produktów Braun Satin Hair IONTEC i przetestować niezwykłe efekty zdrowej stylizacji włosów. a poza tym: Do przetestowania 150 produktów(nie wiadomo czy się załapiemy w ogóle :P ) :) pozdrawiam :]
no to ja wam pokazę jakie probki dostałam kartki a na nich z tyłu naklejone próbki ten mały biały papierek to probka zapachu:D
Troche zenada no nie? :D Wiadomo,to ma być tylko na spróbowanie,ale mogli coś większego włożyć(przynajmniej takie jak w Yves Rocher),a nie takie plasterki ;) :)
jak przyjda te papiorki oj to bede niezadowolona:porazka:;[;;[;;[;;[;
dobrze ze nie zamawiałam ;P
szkoda ze to tylko takie cos:( a myslalam ze dadza ze 2ml w szklanej fiolce.
WhiteStyle :) jakiś konkurs
widze, że koleżanki forumowiczki też były zaskoczone pocztówką zapachową:D;)
te pocztówki ( próbki) sa z tych linków
Lacoste Free Samples - Free Perfume Samples - Lacoste Parfums
Avril Lavigne Black Star - The New Fragrance by Avril Lavigne
wiem,bo tez dostalam,ale amm nadzieje ze teraz dostane jakies porzadne probki ,z tej strony gdzie mozna zamowic perfumiki i kremy oraz katalogi
ja zbieram na buziaczki z maestro :D juz mam na prawie dwa :D my ciagle placimy karta.. a gotowke rzadko mamy haha co czasem jest problemem:P
Moim zdaniem próbki są bardziej podrasowaną formą większych opakowań. Ładują weń lepszą lepszość by za 5ml kremu klient skusił się na 50
Często mam wrażenie np. że parfumy z próbki pachną trwalej niż jej większy odpowiednik. To tania metoda pozyskania klienta
Dopiero dzisiaj odebrałam prezent z Rossnetu :lol:
Tak masz rację. Nie od dziś próbki/testery mają silniejszy i bardziej trwały zapach.
Dziewczyny ale nie co się oszukiwać - przecież to tylko próbki zapachu więc nie dostaniecie flakoników szczególnie tych droższych produktów;) Macie tylko powąchać i sprawdzić czy zapach Wam odpowiada;)
Dziewczyny, moja siostra ostatnio poszła do Rossmana po te prezenty a kobieta jej powiedziała, że na te 2 kody juz zostały odebrane prezenty !! Ale to jest niemożliwe, bo ona na 100% nie odbierała ! Tak sie zastanawiam, czy to jest tak ze kto pierwszy ten lepszy czy poprostu ta kobieta chciała sama się wzbogacić o te 2 prezenty :/: ,jak myślicie ? ?
Pewnie wzięła sobie :) Czytałam kiedyś na takim forum o próbkach posty dziewczyny,której jedna siostra pracowała w drogerii,a druga w Rossmannie to laska miała multum! próbek,testerów itd.Centralnie napisała,że siostry zamiast rozdawać klientom to brały sobie,no i szły jeszcze inne różne przekręty... Żal :porazka:
---------- Dodano o godzinie 12:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:26 ----------
A w skrzynce dziś miałam saszetkę Persil Cold Active :) (całkiem już o tym zapomniałam,a jednak przysłali :] )
---------- Dodano o godzinie 12:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:28 ----------
I chciałam jeszcze powiedzieć,że kod na prezent miałam już dawno temu-poszłam,a taka baba mi mówi,że nie wyda mi,bo coś jest nie tak,kod nieprawidłowy.A dziś się wkurzyłam i postanowiłam iść raz jeszcze,bo na stronie jest napisane,że można odebrać do 30 no to poszłam i dałam tą samą kartke z kodem i jakoś dostałam-troche dziwne...
Ja też przed chwilą odebrałam prezencik z Rossnetu:D
zawsze mozecie isc do kierownika sklepu albo napisac skarge na www. rossnet,moze to cos da
jak ja odbierałam to próbowały mi wkręcić że nie mają tych prezentów... ale byłam twarda:)
ja na przykład brałam próbki z yves i jeden z zapachów szczególnie mi się spodobał, podobny do mojego light blue i zostałam ich klientką:)
Asiu Light blue-Dolce&Gabbana? O ten perfum Ci chodzi? A Yves Rocher to na prawde fajna firma.Ja już pare lat od nich zamawiam.Zawsze dodają jakieś prezenty itd :good:
tak o te. nie mówię że są takie same, ale w tym stylu, taki cytrusik z początku, fajne. mam tylko opakowanie po chusteczce zapachowej, bo w ofercie powitalnej ich nie było, ale zamwię je za następnym razem, przez net może. oni tam mają dużo różnych kombinacji zamówienia, teraz czekam na paczuszkę, głownie z mydełkami itp
Od tego roku przez internet,a tak to z gazetki :]
---------- Dodano o godzinie 15:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:03 ----------
Ja uwielbiam Light Blue :love: :) A jak się nazywają te z Yves co mówisz,że podobne?
tylko ja mówię, zę to nie pachnie tak samo, tzn podróba, ale w podobnym stylu jest, mi się bardzo spodobał:) robiliśmy przemeblowanie kilka dni temu i muszę to znależć b jeszcze szpargały nie są na swoim miejscu, ale to był zapach z verbeną, a na listku miał dodatkowo coś napisane, wieczorem to znajdę i zrobię fotkę, a jak nie znjdę to pójdę do galerii do sklepu yves po próbkę
Dziś dostałam próbki tkanin oto strona z której zamawiałamSTYLUS.PL - Próbki Tkanin - Sklep Internetowy
Nie jestem zbytnio zadowolona ,myślałam,że będą większe te próbki:(
do mnie przyszly z zent decor, ok 7x7 cm, 4, chociaż zamówiłam 5, muszę wam powiedzieć że jeden ze wzorów ładny, chociaz duuuużo za duży na pazurki, z jednego ze wzorow przysłali czarny kwadrat.
mam coś dla was, jak wiecie jesteśmy w streetcom, teraz testujemy papierosy davidoff super slims. same papierosy w cenie naszych marlboro, więc miłe zaskoczenie, jednak są mocniejsze niż tradycyjne slimy davidoffa. tu jest konkurs dla was:
Konkurs Davidoff
Może to nie jest na temat,ale jak ktoś by chciał pomóc-Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. Pajacyk
dostałam dzisiaj paczke od whiskasa z jedzonkiem dla mojego kota:D
a wiecie moze jak jest z tym testowaniem na streetcom.pl ?? na jakiej zasadzie to sie odbywa w rzeczywistosci. przysylaja produkt,trzeba go przetestowac i wystawic iles opini?? nic wiecej? o co tu chodzi : "Przykładamy dużą uwagę do edukacji Ekspertów Streetcom. To jeden z najistotniejszych elementów wpływających na efektywność naszych działań."
http://forum.wzorki.info/kosmetyki/1...-za-darmo.html poczytaj w tym temacie tam pisze o streetcom
ja testowalam i pisalam raport z rozmow z osobami ktore takze uzywaly tego produktu,ktory obecnie testuje
aha. czyli zadnych ofert ze szkoleniami nie przysylaja? bo wyczytalam ze przykladaja uwage do edukacji ekspertow. dzieki:)
ja już bardzo długo jestem zarejestrowana na streetcom i jeszcze nic nie dostałam do testowania :(