Rudzia cieszę się że się podobają i teraz rozumiem o co kaman :) na początku pomyślałam że chodzi o przesadzenie z długością skoro były takie ogryzki..;)
Printable View
Rudzia cieszę się że się podobają i teraz rozumiem o co kaman :) na początku pomyślałam że chodzi o przesadzenie z długością skoro były takie ogryzki..;)
choco, lusill zaniemówiłam :wow: piękności!
Belunia cudny frenchyk!
lusill śliczne pazurki !! ;)
lusill niesamowite frencze:master:
bielunia świetne :ok:
a tu wczorajszy frenczyk robiłam dziewczynie mojego brata, trochę nie udany jak na moje oko:(
Ale Kasik była zadowolona:)
piękny french chocolata bardzo mi się podoba
Kasia i Lusill po prostu śliczności:wow:
madzia musisz popracować nad budową... :)
madzialenkabuziaczek, jak dla mnie to też troszkę french wyszedł za duży jak tak patrzę na całego paznokcia, ale może to tylko moje widzi mi się :P
lusill świetne frenche i ile fajnych wzorków
Belunia, madzia bardzo ładne
a kochani bo to był tips frencz:D miałam je wyrzucić, ale chciałam zrobić szybko frencza a że moja Kasia miała ładne łożysko to go wykorzystałam, ale ja osobiście też nie jestem z niego zadowolona:P:/:
Nigdy więcej tipsów frencz:placz: ble
Gattina nie wydaje ci się że jest za duży bo on jest naprawde za duży :D
dziewczyny, śliczne te Wasze frencze. Padam do stóp. Mi uśmiech nigdy nie wyjdzie taki idealny.
Coś mam nie tak z internetem, bo mi zdjęć nie chce wgrywać. Mam nadzieje, że te frenche się wgrały. Będę pojedyńczo wgrywać
FRENCH -ALAPANTERA:skacze::haha:
Dalszy ciąg
Te drugie klientka zażyczyła sobie takie jak na zdjęciu z którym przyszła. Niestety autor nie był wypisany. Ja jednak troszke zmieniłam
Pogodka bardzo ładne frencze;)
Wiola również śliczne;)
Pogodka:wow: bardzo ładne kwiatki;)
Pogodka bardzo ladne frenche :)
Wiola piekne zdobienie, a nie nie lubie cyrkoni to piekniejszy bylyby dla mnie bez, za to cala reszta slicznie :P
Wiola bardzo ladne, dla mnie tez za duzo cyrkoni :D
pogodka, Wiola - bardzo ładne te wasze frenchyki :ok:
Kurcze jak dużo nowych frenczy:wow:
LusilJak zawsze slicznosci:ok:
chocolataAle rozwinęłaś skrzydełka:ok:Bardzo efektowny czerwony frenczyk:D
WIOLA1Bardzo przyjemne panterosy:D
To te które chciałm wyróżnic a pozostałe równiez fajne pomysłowe :ok:
Dzisiejsze frenczyki troszkę niedopracowane:D
bardzo wszystkim dziękuję za te przemiłe komentarze:skacze::skacze:
a to dzisiejsze
lusillKolejne piekne frencze a kwiatuszki to juz zwalaja z nóg.Sa zawsze takie urocze:love: