Kasia....przepiękne kwiatuchy... :love::love::love::love:
Printable View
Kasia....przepiękne kwiatuchy... :love::love::love::love:
magik
total
plush
mnimuśne kwiatuchy... zazdroszczę:wow:
total ,piękne prace !!!
plushak przepiękne prace, warto bylo zarwac nockę ;-)
ma jakich farbach pracujesz?
Ślicznie dziękuje Skarby Wy moje muah :*
SPn Magik polycolor :) tylko i wyłącznie :) ew jakiś perłowy dodatek farbki od dr mam:)
plushak.... brak słow by opisać twoje prace ;)
plushak boskie too toooo to malowanko :D ja tez tak chce :strach:
a tu takie kompleciki dla koleżanek z pracy :)
mam takie pytanie: czy Wam też się zdarzyło że farbka zżółkła pod lakierem nitro? Zobaczcie na pierwszym zdjęciu jak kwiaty zżółkły, ale nie całe, a na drugim zdjęciu nic nie zżółkło. Malowałam te komplety w tym samym czasie, tą samą białą farbką i tym samym lakierem. Lakier dobrze wymieszałam. Jakież pomysły co robić żeby to się nie powtórzyło?
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=RkiRDzbupUo&feature=related[/ame]
super
hersa ja mysle ze to nie jest wina białego tylko tego nitra nieszczesnego pewnie uzyłas go zeby szybko wyschło-zamien to nitro na bezbarwny wodorozcienczalny rownie szybko wysycha i nie smierdzi takjak nitro i na pewno nic ci nie zżółknie:)
trendy77, no właśnie nie chcę, bo taki lakier jak zmoknie to się zaczyna kleić i nie chce przestać. Mam łóżko takim pomalowane i wiem z doświadczenia, co się stanie jak się mokrą szmatką przetrze:P a kolczyki to wiadomo, deszcz, śnieg, bransoletki czy pierścionki jeszcze gorzej jak się ręce myje. No i dlaczego zżółkła tylko część kwiatków, a na drugim komplecie wcale?
hersa, piękne kompleciki :)
Plushaczku cudne malowanki :) uwielbiam Twoje prace!
hersa śliczne :) ten drugi komplecik bardzo mi się podoba
plusiu nigdy dość Twoich prac :ok:
hersa chciałabym mieć taką koleżankę w pracy :)
dziękuję za miłe słowa :*
julcia- a nie klei Ci się jak zmoknie? może też się przerzucę...
nie wszystko jest tak jak było po pomalowaniu;)
takie tam wieczorne ćwiczenia :]
total ale śliczne :woot: gdzieś na kursie byłaś ???:]
Total jakie strołki piękne !! :love::love:
total poszalałaś :D super malowanki!;)
total, cudnie :)
Total śliczne! :)
Ja dziś ćwiczyłam na kawałku dechy :skacze: ale że drewno "pije" to mi farba zasychaała szybko i wyszło do bani... :placz: