Marta cudo :)
Zołzelka mi to ciary przechodziły przez cały film hehe
Printable View
Marta cudo :)
Zołzelka mi to ciary przechodziły przez cały film hehe
swietny filmik! :)
Marta! Normalnie zrobiłaś reanimację tym paznokciom, pacjent się ma sto razy lepiej! :skacze:
Hehe....dobry filmik :)
Dopiero teraz zobaczyłam ten filmik, Już na początku się zaczęłam zastanawiać co ona zrobiła, że w takim stanie on był :D Charakteryzacja na 6 :ok:
marta jak zwykle super!
zołzella co za filmik - a fuj ... :P
MartaOSz cudownie !!! :):):)
Chechlol bardzo ladna przemiana brawo :)
fajnie ze wam sie filmik podoba :D ciekawe czy któras klientka skusiłaby sie na taką stylizacje :D
Łooo matko!!! Ale filmik.... pss... auć.. (pierwsza myśl) :D
taki odrościk i zmiana wzoru po trzech tygodniach plażowania w Chorwacji...
http://img577.imageshack.us/img577/3899/pagezh.jpg
Uploaded with ImageShack.us
malutkapumcia super kolor brokatu i kwiatuszki
chechlol przemiana swietna, obie pary pazurkow ladne i te przed i te po, ladne stroki :)
dziękuję a ze strołkami dopiero raczkuje:-)pierwsze na klientce
chechol no to szybko od raczkowania do biegania Ci pojdzie :) jestem pena, widzac Twoje cuda i ogromne zdolnosci, 3mam kciuki :*
bardzo dziękuję że we mnie wierzysz postaram się Ciebie nie zawieźć;-)
Chechlol przemiana super, śliczne malowanki :)
Chechlol bombowe pazurki :love: a strołki śliczne :love:
świetne przemiany dziewczyny :ok: chechlol jak na raczkowanie to chyba jakieś 30km/h bo są bardzo ładne :D
A ja wam cos pokaże i jednocześnie zadam zagadkę :P jedne i drugie pazurki to żele na tipsie, koszt obu jest taki sam. Które paznokcie sa moje? :D haha
1.Załącznik 45980 2.Załącznik 45981
taka malutka zmiana :P
chechlol piekna przemiana
Emilka nawet jak dla jaj bym powiedziala ze te pierwsze( a propos tych pierwszych ... :o :o:huh::huh: ) to by mi jezyk odpadl od gadania glupot.... mistrzowska przemiana :wow:
Emilia B. ta czerwień mnie urzekła, fajna przemiana.
Emilka cudna przemiana:) Kolorek.. mmm:D Śliczny:)
Te pierwsze... ech, szkoda słow.. Ale w sumie samo zdobienie mnie zaciekawiło w tamtych:D fajne połączenie kolorków, ale Twoje i tak the best:)
Chechlol śliczne:)
Wszystkie wasze przemiany są fajne:) Oby tak dalej:)
Oczywiscie te drugie, zajefajny kolorrrr :)
to neonowy róż tylko ciężko kolor aparatem złapać :)
a w drugich wzór to....gotowy tipsior z takim już zdobieniem (dodam że zaczął sie rozwarstwiać i czarna część zaczęła odłazić od brokatowej), tez miałam z początku nadzieje, że stylistka chociaż wykazała się inwencją twórczą ale niestety - przykleiła gotowca i zalała żelem i wsio (dosłownie)
emilka kawał dobrej roboty,:love::love::love: a te pasiaki no cóz;)