a ja ide gotowac zupe ogorkowa - troche sloikow mi sie nazbieralo od taty, dziadka, ciotki ;/ a teraz nie mam co z nimi robic ;D
Printable View
a ja ide gotowac zupe ogorkowa - troche sloikow mi sie nazbieralo od taty, dziadka, ciotki ;/ a teraz nie mam co z nimi robic ;D
gotuje golabki,maly spi,siedze w necie
Gram w Need for Speeda nowego :woot:
ale musze zrobic zaraz lekcje by przez weekend nic nie robic :]
Natalia zazdroszczę też bym zagrała! :aty: :aty:
A ja się pakuję i jadę o 16 do klientki odrościki robić :)
czekam sobie na moja mame ktora wlasnie jedzie do mnie z polski
jak dobrze pojdzie to za godzinie bedzie na miescie.moj mezus zaraz po nia jedzie
ogladam jumanji;d;d i leze jak zawsze;pp a moj aleks zamyka mi lapka i zanim dokoncze to pisac to musze 5 razy poprawiac bo doklada litery od siebie;]
rudzielcu to ucaluj aleksa :D a ja hmm... po raz 3 na forum siedze i gram w gry na naszej klasie ;D
A ja oglądam świetna komedię romantyczną na TVP2 po raz nie wiem który. "Pretty Man- czyli chłopak do wynajęcia" :skacze:
asik, kochana dzieki ucaluje;) czy ja widze dopiero teraz czy juz wczesniej miałaś rangi te wizazystka i stylistka?:> ogolnie tera to ide usypiac malego, ale wątpie ze sie podda tak latwo:D:D
A ja dopiero biore sie za przygotowanie sniadanka!
Ja już wstałam, wykąpałam się, ubrałam i trzeba na miasto lecieć po formy :)
a ja jeszcze w dresie i koszulce:D:D karmie dzieciaka i zaraz biore sie za formy:D:D
a ja zdycham prycham i umieram...;( muszę sie przez weekend wykurować ech....
Emilka jesteśmy z Tobą! :) Zdrowiej kobitko!
A ja właśnie obiadek szamię.. :mml:
ja znowu sie obijam,ale juz niedlugo urlop sie konczy i znowu bede zapracowana:(,caly czas szusuje w necie
No a ja miałam się zabrać za robienie pazurków na nowych formach ale kurcze jakoś tyłka nie mogę ruszyć od laptopa i naszego forum :D
ja to samo,przy nogach nie zrobiona,lapki tez sie prosza o wymiane/ale mi sie nic nie chce
tosiaczek jakie formy masz?:)
ja sie szykuje na przyjazd ukochanego
i hyyy KFC ^^
i dupa rośnie ...;p
Bo sobie to się nie chce robić. ale jak już masz zrobione to się buzia cieszy i nami i znajomym. A klientką najbardziej :)
a ja własnie wziełam się za druga łapkę i juz są zbudowane tylko pewnie teraz na ozdobe bedą czekac :) teraz nadrabiam zaległoscia na forum :)
joystynka :skacze: :skacze: Czemu my zawsze wybieramy takie pory na robienie pazurków. Plusia tez ostatnio chyba o 4 nad ranem skończyła pazurki robić :D
a ja to juz calkiem dzis nie mam co robic;d leze brzuchem do gory;d
Rudzielcu przecież piszesz z nami na forum :D To jak to nie masz co robić ;p Ja zaraz mykam spać, rano trzeba wstać i jechać do sklepu z mamuśka po prezenty :D
Tosiaczek, fakt;) a ja juz prezenty pokupowalam a mam tak liczną rodzine mama ojczym syn moj facet 4 mlodsze sostry i jeszcze moj wujcio z żoną...więc jest komu kupowac:D i nawet kupilam papiery i juz zapakowalam tylko wstazeczki jeszcze i tyle:D
:wow: :wow: :wow: Ja to kupuję tylko dla mamy i faceta :D Ale to dlatego że mam 18 lat dopiero dziecka nie mam i na razie to co piszesz jest przede mną :)