Betisska super zestaw tych żelikow jak przetestujesz to daj znac jak sie sprawuja bo bardzo jestem ciekawa i czy dobrze kryja bo widzialam ich niedawno i cena przystepna i ladne kolorki tylko nie wiem czy dobre sa:)
Printable View
Betisska super zestaw tych żelikow jak przetestujesz to daj znac jak sie sprawuja bo bardzo jestem ciekawa i czy dobrze kryja bo widzialam ich niedawno i cena przystepna i ladne kolorki tylko nie wiem czy dobre sa:)
Też jestem ciekawa jak się sprawują! Bo super zestaw ;]
Słyszałam, że są świetne, a najlepszy masked, ale wzięłam cały zestawik, żeby zobaczyć jak wyglądają i jak kryją pozostałe covery od DR.
a ja właśnie w tesco kupiłam te farbki za 4,90, gdyby nie Farbi nawet bym nie wiedziała, że takie są :D dziękuję :* kolorki fajne :D
;(Ja byłam w 2 Tesco w Sosnowcu i ich nie ma ;(
a w Koszalinie jest jedno Tesco, ale za to tych farbek jest od choliry :P
Dobrze wiedzieć że takie farbki istnieją ;] Do ćwiczeń są extra!!
U mnie w Bielsku jest chyba z 5 Tesco ;] Jak nie więcej..
musze sprawdzic u siebie w tesco :D
moze beda...ale tylko 4,90 za cale opakowanie ? :huh:
Olcia jak sie sprawuja ? warto kupic ?
naprawdę warto, te same kupiłam w porządnym plastyku, tyle że drożej:]
właśnie robię sobie panterkę na pazurach i muszę powiedzieć, że mają jakąś taką dziwną konsystencję wodną.. trzeba sporo tej wody wylać z tubki, żeby wyszła farba :) ale tak to są fajne, takie jak plakatówki trochę jak wyschną.. ale jak się nabłyszczy to są ok. no, jak za taką cenę to myślę, że mogą być :)
Moje akryle od Dobrejrady z Allegro ;) Pomyłka jest z jednym nr, bo miał być żonkil, a dostalam brokat czerwony (zamówiłam taki kolorek z tych drugich i mam teraz dwa). Mam dostać odp co z reklamacją.
A na razie foto:
- 9 las vegas,
- 6 3D,
- 18 zwykłych,
i gratisy.
niezła kolekcja :)
A ja kupiłam 2x torebeczki ;-)
z czego jedną mi już babcia zabrała ... :p
Fotki z aukcji, cena 9,99 :P
http://global.images8.fotosik.pl/424...945de9cbb9.jpg
To babcia się bedzie modnie nosić;) Ma rację co sobie będzie żałować;)
plusiu śliczne torebeczki :ok: ja ostatnio musiałam pożyczyć od córki ,bo jak na złość nie było nic ciekawego w sklepach :]
a to moje dzisiejsze zakupy ,nie licząc mięsa ,papieru toaletowego ,zapachów do wc itd (ale tego widoku Wam już zaoszczędzę :]
plushak boskie te torebeczki
Roksik no to zaszalałaś!!!!!
Plusia te torebki to taki romantyczny styl .......słodziutkie
Klanat :D
Plusia śliczne :wow:
plushak torebka ekstra :D
Dostałam odp. w sprawie reklamacji u Dobrejrady - ten pomylony kolorek akrylka mam sobie zostawić a wysłali mi już ten właściwy :D Porządna firma :ok:
a ja kupilam :D jak przyjade do domu to bede trenowac :P ciekawe co mi z tego wyjdzie...fotki w domu bo nie mam tu aparatu :P
Przymierzam się do zakupu rurek do modelowania krzywej c i szablonów do przedłużania. Czas się wziąć ostro za trening. Myślę też o zakupie porządnego pędzla do akrylu. Jak coś kupię to się pochwalę.
Wróciłam z Urodzin Golden Nails objuczona zakupami( nic nie dalo ze specjalnie nie wzielam kasy - w poblizu był bankomat:-x)
http://img299.imageshack.us/img299/5764/dsc02241xn.jpg
A to przezencik i nagroda za wiedzę o Golden Nails:]
http://img121.imageshack.us/img121/8468/dsc02240y.jpg