Kamilaa głowa do góry :) najważniejsze że już wiesz że musisz się udać na doszkolenie :) Potem już będzie z górki :)
Printable View
dawno nic nie wrzucałam bo czasu nie było, więc wrzucam hurtem i nadrabiam chociaż kawałek zaległości ;)
nie pamietam co ostatnio wrzucałam, ale mam nadzieję że bez powtórzeń będzie.
juz widze ze wiecej nie dam rady wrzucic, chyba mam za duze rozmiary zdjec :/
One Million Lashes zanim będzie "z górki" muszę wdrapać się pod górkę i to chyba sporą :) ale nie zniechęcam się i twardo dążę do celu :)
pat-Rysia przydałoby się jeszcze zdjęcie na otwartych oczach, a tak to co zwykle na początku - kierunek, odległość od powieki i chyba jest tam jakaś sklejka w kąciku? Ale generalnie na + ;)
2d 9-12 0,1 B, mój drugi raz dopiero. Oczka pod koniec bardzo zapłakane :(
Bardzo ładne , dziewczyny możecie pisać info o grubości, skręcie i długości? ;]
Mojej ulubionej :D
Załącznik 78157Załącznik 78158
rząś 1:1 rozczochrany z wrazenia :crazy: i rekonstrukcja brwi metoda whip-lash:)
1:1 b 0,15 9-12
Ale mnie dawno nie było!
Wrzucam troche moich :D przepraszam za jakosc ;/
1. 2:1 :)
2. 2:1 ślubniaczki
3. 1:1
4. 1:1 opadające kąciki
5. 2:1 meeega gęsto wyszło :)
Pati jak zwykle pięknie :)
Dokładnie :) Tak puszyście, równo i czysto :)
chyba ze sto lat temu wrzucałam jakieś zdjęcia
kilka z tego tygodnia
nie są idealne ale staram się jak mogę :P
długości nie pamiętam
rzęsy mieszane noble z rzęsami o których pisałam w wątku ogólnym
Dziewczyny dziękuje :**
Zania jakie szaleństwo, zazdroszczę klientek, które chcą mocny efekt, u mnie same skromnisie :/
Dziękuje Patrycja
Szczerze mówiąc bałam sie negatywnych komentarzy
U mnie 70 % chce mocne objetosciowki
1:1 i 2D
Moje chyba trzecie 2D. Specyficzne rzęski, rosły nawet na powiece, a poza tym takie poczochrane w rozne strony. Ciężko było :huh:
Honey-bardzo ładne czyste pracy:),bardzo lubię takie stylizacje. Ale mam wrażenie że jeszcze nigdy nie widziałam twojej pracy na otwartych oczkach:)
Hehe dziękuję :) Faktycznie mam mało zdjęć na otwartych oczach. Jakoś mi zawsze źle wychodzą i sie wkurzam. Takie nieostre, albo niedoświetlone, bo wszyscy marudzą że światło lampy razi( w pokoju w którym mieszkam jest dosyć ciemno ). Teraz jak robiłam te 2d to też zrobiłam, ale wyszło za ciemne, dziewczynie zrobiło się słabo i powiedziała ze nie chce z lampą.
to ja tez cos dodam:)
rzesy BIS 0,07 D 8,9,10,11
czas wykonania 2.15 min.
Trochę moich - głównie 2D
Hejka dziewczyny, bede w Polsce na swieta, czy ktoras z Was bylaby chetna na przeszkolenie mnie z przedluzania rzes 1:1 i 2d w niedziele i poniedzialek przed swietami w Bydgoszczy lub poniedzialek, wtorek w okolicy Belchatowa!? Wiem, ze moze byc ciezko ale moze akurat mi sie poszczesci??? ;-)
Dzisiejsze, pierwsze,
chora, zasnarkana:D , w gardle drapie jak cholera
Wiec jak zaczynałam to sobie pomyslałam ze wyjdzie okropnie
ale nie było tak zle:D
kilka moich ujęć ;)
Ćwiczę i ćwiczę...:)
Próbuję pilnować kierunku i odległość od powieki. Lepiej?:]
Pat-Rysia ładnie, ładnie :)