-
Odp: co teraz robicie....
jesuuuu rudzielcu,jak masz fajnie ,że juz wszystko gotowe i nawet spakowane....ja jeszcze pomysłu na niektore nie mam.
tosiaczku,nie mam pojęcia czemu zawsze takie pory wybieramy na robienie pazurków,ale o chyba dlatego,że dopiero w domu jest spokój ,dzieci śpią i nie muszę co chwila się zrywac i dawac pic czy jesc tylko robie sobie spokojnie.:)
-
hehe kochana ja mam tylko 20:D niestety obowiazki musza byc;) maly offtop:D
---------- Dodano o godzinie 23:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:13 ----------
joystynka - nie martw sie.... ja z natury jestem taka ze wszystko robie na ostatnia chwile...i gdyby nie moj facet to pewnie tez nie mialabym pomysłu...:D zmobilizowal mnie i juz wczoraj ruszylismy w miasto:D nie mam tylko jednego prezentu, ale to juz malo wazne:Dskoro kupilam ich tone:D
-
Dziewuchy ale się rozgadałyśmy :D Miałyśmy pisać co teraz robimy ;p hihi Ja lecę właśnie spać dobranoc Wam :)
-
-
ja dzis mogę dłużej posiedziec ,bo jutro mogę spac do bólu.dzis przespałam pół dnia ...:)
-
Ejj no chciałam Podziękować Rudzielcowi Za "dobranoc" a tu psikus "podziękowania" się skończyły ;D :haha:
-
a ja nie moge spac dlugo bo maly wstaje o 8;/ ehh tez uciekam, milej nocy:*
-
-
ogarniam sie bo wstalam z lozka dopiero, generalnie lezalam i bawilam sie z psem ale juz pora podniesc szanowna bo obiad trza robic :)
-
a ja leze uspalam dzieciaka i slucham sobie muzyczki w sluchawkach;]
-
moj aniolek tez spi,ja odpoczywam,potem wsiadam w karetke i druga ture roboty odwalam
-
ja się doprowadzam do stanu używalności bo mam dzień lenia... pierwszy od niepamiętnych czasów. wstałam po 14 :D
-
a ja po obiadku leniuchuję :)
-
a ja robię nowy cennik, bo są nowe produkty na półkach a w cenniku ich nie ma
-
chora, leże w łóżku, niestety..:P
-
a ja mam taki zaduch w pokoju, ze pot ze mnie cieknie...spilowałam juz te moje próbowanki i zaraz biore sie za normalne takie juz na wyjscie;d
-
a ja idę spac.dobranoc wszystkim :*
-
a ja musze wyjsc z domu, isc do banku, pozniej zaplacic rachunki i do lekarza z dzieckiem! ;(
-
uuu to zdrówka dla dziecka, i cierpliwości dla ciebie, bo siedzenie w przychodni nie będzie zapewne proste, te kolejki, itp.
a ja włąsnie wszamałam drugie śniadanko
-
a ja gotuję barszczyk :) mniam
-
A ja jem brzoskwinki i się denerwuję, bo moja paczuszka nie przyszła ! ;(
-
robie obiadek ,szykuje sie do wyjscia,ide na pogaduchy,dzis moj ostatni dzien urlopu;(;(;(
no i do was tu zajrzalam
-
a ja dopiero co weszlam do domu bo bylam po siostry w szkole;] huhu ha ale zimno, az mam cale policzki czerwone;]
-
wrocilam z pracy, ogarnelam burdel jaki zrobil pies :D
teraz szybko obiada a w miedzy czasie oczywiscie forum :p
-
ufff.. a ja umieram!! moja corka mnie zarazila i jestesmy obie na antybiotykach... a nudzi mi sie strasznie ;(