Witam serdecznie wszystkie Panie, które ubarwiają nasz świat zdobieniem paznokci :) Dłonie wspomagają dobre relacje między ludźmi, więc powinny być piękne
Printable View
Witam serdecznie wszystkie Panie, które ubarwiają nasz świat zdobieniem paznokci :) Dłonie wspomagają dobre relacje między ludźmi, więc powinny być piękne
Pozdrawiamy i witamy :)
Hej ! Jestem Dominika mam 22 lata, jestem początkującą maniaczką stylizacji paznokci w wolnym czasie robie warkocze syntetyczne, studiuje i strzyże nasze domowe futrzaste pociechy ;-)
P.S. Mam nadzieje że z waszą pomocą dojdę do wymarzonej perfekcji krok po kroku ;-P
Witam
Jestem Paula i również jestem początkująca w dziedzinie przedłużania paznokci ^_^.
Witamy dziewczyny;)))
Witajcie dziewczyny:):kwiatek:
Witam wszystkie nowe osoby w tym kolorowym świecie :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam Was serdecznie
Jestem Ola, mam 28 lat, jestem żoną i matką trzyletniego zbója ;)
W lipcu ukończyłam kurs stylizacji paznokci w systemie żelowym na poziomie podstawowym i zaawansowanym w Nails Company. Wcześniej przez dwa lata robiłam paznokcie tylko sobie i poczytywałam Was z ukrycia drogie kobietki, dzięki Wam też się dużo nauczyłam i chciałam Wam za to podziękować.
Obecnie paznokcie robię tylko kilku osobą ale mam nadzieje że w przyszłości, gdy będę miała więcej czasu i mój synek pójdzie do przedszkola będę mogła rozkręcić się na całego:D
Witam tyle nowych osóbek :siema: :* !
Witaj Olu;))
Witam serdecznie:D
Od dawna interesowałam się stylizacją pazurków no i stało się, zakupiłam swój pierwszy zestaw i będę zabierać się do pracy. Nie jestem po żadnym kursie a pazurki chcę robić na razie tylko sobie (taki ze mnie samouk jest;) ) Co z tego wyjdzie się okaże:D
witam!!! milka nie jesteś ani pierwszym ani ostatnim samoukiem więc powodzenia
Hej dziewczyny :)
Zawitałam i tutaj :)
Witamy :skacze:
Witajcie dziewczynki - miło ze jesteście z nami :)
do zobaczenia na watkach tematycznych :macham::macham:
Witam:)
Mam na imię Żaneta, dwoje dzieci, dwa psy i..... totalny brak czasu dla siebie. Zbieram się w sobie, bo chcę kupić dla siebie zestaw do hybrydy, zadbać o swoje dłonie, a kogo mam pytać, jak nie fachowców/:D?
witaj Kiki0
to ręce masz pełne roboty z taką domową obsadą
- to tym bardziej musisz dbać o dłonie :)
Witam i pozdrawiam :D
Witamy Witamy :)
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Czesć cześć;))):kwiatek::kwiatek:
:macham:[quote=Kamis;1]Witam,jestem nowa i nie bardzo wiem jak poruszać się po tym portalu:( ale szybko się uczę i z pewnością niedługo nie będzie problemu;)Jestem technikiem usług kosmetycznych i masażystką jak również ukończyłam kurs styliacji paznokci żelowych i akrylowych(choć muszę przyznać iż nie są moją pasją;))Spodobał mi się wasz portal i postanowiłam dołączyć do Waszego grona:):)
witam wszystkie Nowe Osoby :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam wszystkich!
Mam na imię Joanna, mama 22 lata i dwa tygodnie temu ukończyłam kurs stylizacji paznokci.
Od dawna było to moją pasją, dlatego postanowiłam zdobyć większe umiejętności.
Wiele rzeczy jest dla mnie jeszcze trudnych, ale nie wstydzę się pytać i przykładam się do tego, co robię.
Forum to jest dla mnie obecnie największą skarbnicą wiedzy i zbiorem doświadczeń.
Pozdrawiam;]
Witam:)
Od niedawno jestem na forum .
Mam na imie Agata mam 21lat,jestem z Zielonej Góry.
Stylizacja paznokci zajmuje sie juz od 2008r ,jestem typowym samoukiem:)
Kurs stylizacji paznokci zrobilam przypadkiem w 2010:)
Ukonczylam szkole policealna kosmetyczna, skonczytłam, tez kurs wizazu i makijazu pernamentnego. Również ucze sie przedłużać rzesy metoda 1:1 ,zobaczymy co z tego wyjdzie.
W 2011r wygrałam konkurs miedzyszkolny w stylizacji paznokci pt. Inspiracje Chemiczne , dość dziwny temat:)
Bardzo spodobało mi sie forum ,wasze prace,porady.
Tyle ode mnie:)
:D