dziękuje wszystkim;D klientka była zaskoczona efektem mojej pracy z resztą ja też! (niestety trzymały sie tylko 2 tyg i zaczęły się łamać...ale na czas urlopu były świetne...)
Printable View
dziękuje wszystkim;D klientka była zaskoczona efektem mojej pracy z resztą ja też! (niestety trzymały sie tylko 2 tyg i zaczęły się łamać...ale na czas urlopu były świetne...)
metamorfoza mojej ukochanej masazystki :) tym razem dala mi 'poszalec' :) i mamy motylka w calosci malowany farbkami :)
pierwsze po i drugie przed (z dawniejszych zdjęć ale pazurki tej mojej przyjaciolki zawsze wygladaja tak samo -obgryzione)
ale pinkny motylek!!
Zyza ale przepiękny motylek! Gratuluje zdolności!!
a btw jak można obgryzać pazurki?? fee
Zyza piekna zmiana, sliczny frenczyk i motylki - malowalas sama ? :)
a to moja metamorfoza ... po: slubne pazurki ;)
zrobiłaś coś pięknego z tych okropnych paznokci
Zyza, sliczny motylek :love:
Basia, gigantyczna metamorfoza!! Masakra, jak Ty to zrobiłaś?? Kompletnie nie do poznania. Panna młoda trafiła w dobre ręce ;)
Rewelacja! :)
Basiu pięknie!!
Ja wczoraj robiłam takie pazurki. Ciężko było....ale dziewczyna była baardzo zadowolona i strasznie mnie to ucieszyło.
Naturalne pazurki strasznie szerokie i totalnie płaskie... Długość na żądanie :/: ja zrobiłabym krótsze.
basie piekna przemiana:D
red bardzo ladne kwiatuszki,i super przemiana:D znam ten ból plaskich paznokci, ja tez wczoraj taei robilam zaciskałam tunel a on swoje, i ogolnie to slabo wgladaja;(
a oto moja matamorfoza. nie jestem z niej zadowolona chociaz Pazurki klientce trzymaja sie 3 tygodnie i trzy`maja dalej... to dopiero moje poczatki, wiem ze moglo byc lepiej. ale ie kazda klienta przypomina sobie w ostatni dzien przed slubem wlasnej corki z4 pasuje paznokcie miec ladne. paznokcie te robione o 23 w nocy...:(:(:(:(:(
a kwiatuszki dopiero sie ucze robić
Niesamowite przemiany dziewczyny, ja stylizacja zajmuje sie od niedawna i jeszcze nie mialam okazji do sprawdzenia sie przy takim wyzwaniu. RedSunset - sliczne te kwiatki :)
Dziewczynki super przemiany :ok:
zyza a Twój motylek mnie powalił :love:
A to mojej mamy..na wesele, pazurki zniszczone od pracy.
a to dzisiejsza metamorfoza mojej sasiadki
kasia - świetna metamorfoza, po zdecydowanie korzystniej :)
świetne te wasze metamorfozy:ok:
RedSunset a tych to nie wiem czy bym się podjęła...
a to moja dzisiejsza zapomniałam obie łapki zrobić...
http://img52.imageshack.us/img52/5674/pagepxq.jpg
Uploaded with ImageShack.us
chechlol, super metamorfoza :):):ok:
Zyza śliczne motylki :)
Basia piękny frenchyk :)
Red świetnie wyszła metamorfoza, z takich ciupinek takie cudo :)
Kasia musisz jeszcze trochę popracować,ale ogólnie jest ładnie :)
Asiek super :)
Chechlol pięknie wyszło :)
Kasia-nails i RedSunset wow bardzo trudne przemiany, super sobie poradzilyscie :)
Chechlol jestem Twoja fanka jak wiesz, super robota :*
RedSuset brawo!! Musiało być ciężko ale metamorfoza na 6 :ok:
Chechol świetnie :)
Asiek, śliczniutko, takie delikatne, cudnie :)
Red podziwiam i chyle czoła.. super ! dobra robota !
zyza matko.. jak Ty zes namalowala tego motyla, ja bym nie dala rady :huh: