Eee tam czarna magia :D
Ja wyje do tej pory nieraz na reklamach z bobasami :D
Printable View
Eee tam czarna magia :D
Ja wyje do tej pory nieraz na reklamach z bobasami :D
zzo? co to? jakies skroty uzywacie :D i jak tu sie szkolic ;) i nastawiac psychicznie :)
znieczulenie zewnątrz oponowe ;p
aaaa no tak :) teraz wszystko jasne :)) lirene nagraj filmik jak sie rusza w brzuchu :))
probowałam wiele razy :) nic z tego, mały jak tylko usłyszy dzwiek wlączenia kamery odrazu przestaje sie ruszac i czeka kiedy ja wylacze :) ostatnio chcialam wziac go na przeczekanie i siedziałam z pol godziny, ale uparciuch nawet nie drgnal :)
:( szkoda :) a jak sie czujesz? a inne dziewczyny gdzie zniknely???
szczerze? to już mam dość, ledwo chodze przez bolące spojenie i biodro, zgaga to już norma nic nie pomaga nawet leki. Będzie mi brakowało kopniaków w brzuchu ale nie mogę doczekać się dnia kiedy będę mogła normalnie wstać z łóżka bez łez w oczach z bólu :)
już niedługo :)
ja tęsknie za brzuszkiem...
Lirene dasz rade :)
Ja już mam 2 dzieci i wiecej nie chce, podobaja mi sie brzuszki, ale u kogoś innego hihi
to ja się chwalę pierwszymi dość mocno odczuwalnymi ruchami- cudownie móc to jeszcze raz przeżywać :D
dowiedziałam się też będąc u lekarza że nasze maleństwo warzy 350g i jest to.....córcia :D (bo mamy już 7 letniego synka Brajanka) więc oczekiwana
ooo jak fajnie :)
gratuluje córeczki :*
a ja dziś zaczełam ostatni 40 tydzień ciąży :) zleciało migiem, pamietam jakby to bylo wczoraj kiedy test robilam i plakalam nad nim :) a za chwile bede miała syna przy sobie :) nie sądziłam na poczatku że uda mi się wogóle utrzymać ciążę... okropnie byłam chora na początku, poźniej odliczałam kolejne tygodnie, aby zagrozenie poronieniem minelo :) nawet nie myslalam ze uda mi sie dociągnąc do terminu :)
Lirene czas leci jak szalony... zobaczysz jak już małego będziesz miala przy sobie... ja niedawno test robiłam i rodziłam a teraz moja mała ma ponad pół roku...
a to my w ostatnim tygodniu :) 10 kg na plusie -_- chociaż dobrze że nie 20 :D Załącznik 69392
dopiero na zdjęciu widze jak bardzo urosłam przez 2 tyg. -_- Załącznik 69393
No i pięknie:) teraz czekamy na maluszka:)
Lirene 10 kg to jak nic, też bym tyle chciała
ja na początku zgubiłam 3,5 kg a teraz jestem 1,5 kg na + ;)
mnie i te 10 kg przeraża :) w zyciu tyle nie wazylam co teraz :)
niezle :) ja jestem w 32-33 tygodniu i juz mam ponad 16 kilo (puchne niestety od 4 miesiaca - a po zlamaniu kregoslupa nie moge za wiele pocwiczyc ani sie poruszac), takze te 10 to zgubisz pewnie przed opuszczeniem szpitala po porodzie :)
Dziewczyny, a tak z czystej ciekawości, bo kiedyś tam będę w ciąży, więc pytam. Jak to jest z aktywnością fizyczną? Obecnie mam spory cellulit, oczywiście jestem chudzinka, ale mam tyłek obwisły i od ponad 2 miesięcy ćwiczę z Mel B i chciałabym kontynuować , tylko jak zajdę w ciążę to można? Nie jest to hardcore tylko ćwiczenia leżące, wypychające , 10 minut. I jak z ćwiczeniami na brzuch? Bo mam skłonność do rozstępów, czy ćwiczy się jakoś brzuch w ciąży?
Ćwiczy się ale z reguły pod okiem kogoś kto się na tym zna. Większość osób poleca pozostać przy samym basenie i wcieraniu oliwki. Koleżanka ćwiczyła to niestety zaprzestaje bo trafiła do szpitala ze skracającą się szyjką.
Ja podziwiam wszystkie ćwiczące. U mnie po sprzątaniu i ugotowaniu obiadu mam zadyszkę i padam plackiem na kanapę :)
A ja polecam jogę dla ciężarnych:)
Lekarze zakazuja przewaznie sportow, gdzie w roli glownej sa brzuch, nogi-biodra czyli m.in bieganie, jazda na rowerze, jakies gry zespolowe, tance itp. Lepiej unikac tego typu sportu w pierwszych miesiacach.
O Milenka o jodze nie pomyślałam:D Ja jestem bardzo aktywna na co dzień i nie wiem, co by było gdybym się zapuściła. Strasznie bym "sflaczała". Więc chyba najpierw zadbam porządnie o sylwetkę, a potem dopiero o dziecko :skacze:
dziewczyny male przyspieszenie u mnie :) w piatek od 17 trzymac kciuki prosze :) zglaszam sie na izbe i na 99% bede cieta :)
super! trzymam kciuki:)