pije herbatke i sie powoli wkurzam, ze do mnie jeszcze paczka nie przyszła z allegro.... :P
Printable View
pije herbatke i sie powoli wkurzam, ze do mnie jeszcze paczka nie przyszła z allegro.... :P
ogladam na wspolnej
a juz po na wspolnej:D hehe:D:D ja ide kapać aleksika mojego;)
a ja siedze i ogladam na you tube amerykanski mam talent :)
a ja w pracy,szkoda
a ja zaraz dokanczam sobie pazury robić na formie...a nie mam weny dzis, lecz musze;]
a ja miałam bardzo dużą przerwę w pływaniu ze względu na zdrowie i wróciłam do treningu w pon i są takie ciężkie że masakra. Dzisiaj po treningu tak mi niedobrze było, jakoś słabo mi się zrobiło i nie poszłam do szkoły tylko wróciłam do domu się położyć. A teraz leniuchuję :)
a ja właśnie zrobiłam sobie zielona herbatkę i wcinam drugie śniadanko
Pije najlepsza herbate na swiecie! :ok::]:ok:
Załącznik 33953
a ja pije kawe i czekam na moja paczke z niemiec ktora byla wyslana w piatek ;(( i nie ma ;(
a ja wrocilam ze sklepu polskiego, zmoklam jak kura, uspalam maluszka i teraz ide robic spaghetti;] chyba ze mama zrobi je za mnie, ale watpie bo twierdzi, ze moje lepsze...
zjadłam obiadek i nadrabiam zaległosci na forum :)
weronisiaaaaa ja lubie tą: wlasnie popijam ją sobie mniam:D
Mi brat przywiózl z Turcji herbate Liptona zielone jabłuszko... tu w polsce nigdzie nie moge jej znaleźć i teraz juz zadna herbata mi nie smakuje.. tamta była cudowna :love: ;(
a ja teraz jem obiadek i moja mama zrobiła jakies takie kotleciki ze mi morde wypala... i katar mam :]
A ja powypelnialam kartki swiateczne bo tu maja swira na tym punkcie.Przygotowuje skladniki na pizze i zaraz musze pomyc troszku gary...juz nie moge doczekac sie przerwy w szpitalu.. i popijam mojego ulubionego Sheridana:)
a ja pije herbatke pomaranczowa, pisze z kolega na fotce i pisze na forum :D :*
ja się źle czuję, poszłam dziś godzinę wcześniej z salonu. Wypiłam herbatkę, zjadłam frytki i czekam na przyjaciółkę, bo w końcu dała się namówić na żelki ! :D
a ja czekam na mojego,az wroci z pracy,a własnie pies mu obiad z patelni zjadł :(
a ja pije herbatkę truskawka z wanilią i nadrabiam zaleglości :) Pędzicie jak spidi gonzales z tymi postami :)
kobietazpazurem bo tutaj tak fajnie :D
a ja teraz zbieram sie powoli do spania ale jeszcze wybieram rzeczy do zamowienia na allegro :D :D
ja nie mogę zasnąc bo mam mętlik w głowie..:/
ja tez sie zaraz zbieram, zostalo mi jeszcze pare tematow :)
ogolnie to od kilku dni jaka przymulona chodze, nic sie nie chce, eh...
A ja powoli zaczynam sie pakowac do Polski! W koncu trzy tygodnie w Polsce i juz nie wiem gdzie mam rece wlozyc i co zabrac....Wyjazdy sa super ale to pakowanie...
piję kawkę i zaraz uciekam do pracy :)
Ja w końcu dorwałam się odo forum i nie mogę się naczytać co pisałyście. Zaraz trzeba się wykąpać, iść na solarium i czekać na klientkę która będzie o 12 :)