jem sniadanko i piję przepyszną kawę inkę na mleczku ...mniam :)
Printable View
jem sniadanko i piję przepyszną kawę inkę na mleczku ...mniam :)
uwielbiam inke:-o ale jest jeszcze dobra kawa `o poranku` z mleczkiem tez pije mmmm, pycha;] a ja siedze rozwscieczona na maxa!!!
Ja obiadek gotuję i w między czasie zaglądam na forum :)
ja robie liste zakupow bo w sobote robie mojej Kindze urodzinki :D i masakrycznie duzo tego ;P ehhhh eeee
Piję kawkę , przed chwilą dostałam mega paczuche od dziewczyn :love:
dzis kolejny dzien kurowania, jutro pędze do plastyka hihih
Kuruj sie Plushaczku,ja pije herbatke z cytrynka i pomarancza,malenstwo spi,odpoczywam po ciezkim dniu wczorajszym
Wróciłam z pogrzebu prababci ... teraz ogrzewam stópki bo zmarzły przez nasze kochane mpk .. :)
asik:o ja mam w sobote urodziny:-o no popatrz:D to zjedz kawal tortu za moje zdrowie:D;) hehe;] no i oczywiscie usciskaj córunie;)
a ja zaczęłam sprzątanie do świąt ;) na pierwszy ogień poszło pranie dywanu
a ja mam jutro gosci z londynu;o kolezanka moja a jej maż to kolega mojego;) tez przydaloby sie generalke zrobic;] ojj:D zaczynam od układania u siebie w komodzie;)
robilam zastrzyki,teraz ogladam fakty
jem obiado-kolację, popijam herbatkę i szperam w necie :D
czekam na na wspolnej;]
No to widzę, że tu same strzelce są :D Ja mam urodziny w poniedziałek :D a teraz ide w koncu spać po ciężkich szpicach klientki... :) B
a ja dzis zmarzłam niemiłosiernie i siedze teraz w stosie chusteczek i kich....kich....kicham :)
kasiass :przytul:
juz mi lepiej dziekuje:)
hmm...a ja ide spac... dobranoc;) :kwiatek:
dobranoc rudzielcu ,karaluchy pod poduchy :)
A ja właśnie wstałam i robię sobie pazurki -uwielbiam to robić mój chłop mówi że mam chopla na tym punkcie :leze::leze::leze:
wstalam predzej od synka i korzystam z chwili spokoju poki spi jeszcze:)
A ja siedzę w nowej pracy :D
piję kawkę i zbieram się powoli do pracy :)
Wstałam. I zaraz wkleję zdjęcia wczorajszych pazurków które robiłam sobie i klientce :)
Siedzę w pracy i czekam na klientkę ;)
faszeruję się tabletkami, jem śniadanko, popijam herbatkę i mam tak ciepło w domku, że aż mi się nie chce ruszyć do pracy :D