:love: w butach:D boskie
Printable View
:love: w butach:D boskie
XCombination świetne :love:
Tym butkom ja nie mogłam się oprzeć :D
zdjęcie z allegro z aukcji tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Milenka super ta czarna sukienka :)
RedSunset boskie te buty!
hehe widzę że jakaś mania na buty:) wszystkie śliczne:)
super butki dziewczynki ;) ja też uległam pokusie i zamówiłam 2pary ;]
żródło:
GLADIATORKI MODNE BRĄZ SANDAŁY SZPILE rozm. 39 (1708232654) - Aukcje internetowe Allegro
Melissa balerinki gumowe meliski Tu Czarne r 40 (1714539141) - Aukcje internetowe Allegro
Laseczki fajne buciki :]
moje z MM ,a kolorek hybrydki :slina:
gladiatorki mniom mniom mniom;)
ja czekam na moje czerwone platformy na wesele. Mam nadzieje że dotrą do piątku :strach:
wtedy tez pokaże kiece jaką mi ciocia uszyła w ten weekend :cwaniak2:
Wczoraj w Housie mnie córa naciągneła na kolejny strój
http://www.sklep.house.pl/images/pro...086-99X-01.JPGhttp://www.sklep.house.pl/images/pro...086-99X-02.JPG
zdjęcia z House Sklep
teraz ja się chwalę, ale tylko częścią ciuszków ;) w weekend postaram się wrzucić resztę, bo aparat mi odmówił posłuszeństwa :D
ja sobie sweterek ( FX NEW LOOK dłuższy cardigan haftowane kokardki 52 (1711536681) - Aukcje internetowe Allegro ) dokupiłam... miałam już czarny, ale tak się super nosi, że wzięłam też szary:D i skromnie pazurkowe
świetny sweterek:)
A to moje skromne paznokciowe od DR i nagroda od MM -z Facebooka
Kasandra z akryli MM będziesz bardzo zadowolona ,a kolor turkusik mój jeden z ulubionych kolorkow :love:
A ja kilka miesięcy szukałam, cienkich, miękkich krótkich spodenek (w rozmiarze na krasnoludka;), jak je w końcu nabyłam, to lato się kończy, jak pech to pech:
http://images49.fotosik.pl/994/4461626f612b53bdm.jpg
Sami jeszcze nie taki koniec :)
Mamy sierpien i pol wrzesnia takze nie raz bedziesz je nosic...
A spodenki pierwsza klasa, tez szukam takich krotkich, no i wygodnych :)
A ja dzisiaj sobie kupilam nowy prtfelik:)
Oversized Twist Clip Floral Purse
:slina:Nanami apaszka!!:love::love:
A do mnie dzisiaj doszedł fotelik dla Synka:)
RECARO Monza fotelik 15-36kg 9x kolor do G-7 ! (1720600773) - Aukcje internetowe Allegro
Jade jaki portfelik :o mniom mniom mniom:wow:
rewelacyjny motyw
moje buciory ( chyba już na ten rok wyczerpałam limit nowych szpilek xD)
Załącznik 44388Załącznik 44389
i bransoletka od mena Załącznik 44390 ^_^
( czasem się zastanawiam czy czegoś nie przeskrobał bo odkąd jesteśmy razem to nic mi nie dawał i było ok a teraz ciągle cos wymyśla aż mi głupio mam jeszcze kolczyki ale to później wrzucę bo mi aparat padł...:huh:)
dawno mnie tu nie było co nie znaczy, ze nie oddawałam sie karmieniu mojego nalogu:D czyli kupowaniu:skacze:
z ostatniego tygodnia kurteczka, torebka, bluzki koszulowe,spodenki, kosze z jyska, podusia z Tchibo i parfum:D
tuska fajna torba,czy kupiona na allegro mozesz dać linka ?? ;)
kupiona w Orsay
heh a mi to odwala chyba:D ledwo połowa wakacji minęła a ja już zaopatrzyłam się w 5 nowych staników - rozrzutność jak nigdy:D poza tym tenisówki w kwiatki, jeansy, parę bluzek, sweter, skarpetki, portfel, nowe gazetki branżowe, książki, prawie cały ekwipunek na nowy rok szkolny do szkoły i co rusz jakieś nowe kosmetyki, a później zdziwienie, że bieda:huh: (fotek nie wrzucę, bo net strajkuje...:/: ah ta złośliwość rzeczy martwych^^)
hahaha Aliz:D dobrze inwestujesz kase, w siebie:D
dzięki Tusia:D wiesz, kiedyś w końcu trzeba się porozpieszczać jak inni nie mają motywacji by zrobić to za ciebie^^
ja wczoraj kupiłam rewelacyjne kryształki 1440 szt za 100 zł:skacze:
Evelyn. co to za kryształki? jakie duże i gdzie kupias ?:D
ss6, wyglądają jak sv miał jeszcze ss4 kolory crystal lub crystal ab, od stałego dostawcy kupiłam
1440 o jaaaa... :o
a masz jaies foto ich w zbliżeniu? :cwaniak2:
Evelyn. vzyli od jakiegoś przedstawiciela? nie z allegro tak?
tak zołzella od przedstawiciela nie z allegro.
germana nie mam tylko tą fotkę, ale jak zrobię to wstawię
na stówę svarowskie, one sa pakowane po 1440:ok:
ClubNails - SS6 1,9-2,0mm - Hurtownia Kosmetyczna - artykuły do stylizacji paznokci, akcesoria jednorazowe, kosmetyki - Najlepsza oferta! - Sklep Internetowy
znalazłam takie:) właśnie kalkuluje czy mnie stać bo już w domu się prują na mnie jak obliczyli że w lipcu prawie 500zł wydałam na pazury :/ ( w tym warsztaty)
mowisz???? ale piekny svarowski a la hong kong:skacze:
Svarowski wlasnie po tyle pakuje 1440.... widzisz.. cholerka, nawet potrafią.. liczby podrobić:skacze:
dziewczyny może gdzieś widziałyście ładną "małą czarną" nie drogą ? :) krótką i dopasowaną z dekoltem :) ?
ahaa... allegro przeryłam :/: i jak mi się coś podoba to jest z japana...
kochane kupuję od nich przez allegro- moje prywatne zdanie jest takie, że wrzucają zdjęcia oryginalnych kryształów svarowskiego, sprzedają podróbki... różnią się od tych oryginalnych po weekendzie wrzucę fotki obu rodzajów... nie sugerujcie się fotkami sprzedawców...no ale cena adekwatna do jakości...
to fajnie że napisałaś bo bym je chyba zamówiła :) jak któraś wie gdze w necie można kupić fajne kryształki w rozsądnej cenie będe wdzięczna :D
Ja kupiłam w tym roku na studniówkę 1897 Wieczorowa Czarna sukienka mini Japan Style (1705871195) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://images38.fotosik.pl/999/a37b0ea3c8403b18.jpg
Z tym że u polskiego sprzedawcy (jest droższa). Sukienka jest prześliczna i pięknie się prezentuje :)
Polecam bardzo :) Planuję kupić sobie jeszcze białą :)
nie mam takiego ładnego biustu...
a stanika push-up pod taką nie żałożę (chyba?!)