Cześć kobietki,ja mam do was pytanie czy któraś z was ma swój salon kosmetyczny?Pozdrawiam:)
Printable View
Cześć kobietki,ja mam do was pytanie czy któraś z was ma swój salon kosmetyczny?Pozdrawiam:)
Witam wszystkie dziewczyny :)
Jestem Kasia stylizacja paznokci interesuje sie juz od dawna. Zazwyczaj bawilam sie tylko lakierami ale teraz postanowilam zabawic sie zelami..
Mam nadzieje ze z wasza pomaca bedzie mi to wychodzic coraz lepiej. :]
oj oj, mój pierwszy post!
Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Ania, w tym roku skończyłam technikum kosmetyczne ze specjalizacją z wizażu i stylizacji paznokci, ale jak to w takowych szkołach bywa, wszystko po łebkach i piąteczki za "nic" więc trzeba się doszkolić i wiedzę na własną rękę uzupełnić.
Śledzę forum już od dłuższego czasu, teraz chciałabym aktywnie uczestniczyć w jego współtworzeniu. Zapewne będę miała więcej pytań niż dobrych rad, ale mam nadzieję że z czasem bardziej się przydam :skacze:
pozdrawiam!
dziewczyny pomóżcie,potrzebuje paru porad:*
Kwiatuszku no będzie jakieś kilka procent forumowiczek, tutaj dowiesz się wszystkiego:
http://forum.wzorki.info/wlasny-gabinet-kosmetyczny
Witam serdecznie nowe dzieweczki, miło Was widzieć :)
Witam wszystkie Panie . Mam na imię Agnieszka i paznokciami żelowymi zajmuje się od około 6 lat. Przeglądam to forum juz od jakiegoś czasu, jest super można dowiedzieć się wielu fajnych i pomocnych rzeczy.
pozdrawiam
Witamy w naszym gronie:)
Dzień dobry wszystkim :)
Mam na imię Ania i stylizacją paznokci zajmuję się od ok. 3 lat. Robię zarówno żele jak i akryle mam nadzieję że na cos się tu przydam :D
Jestem też po kursie kosmetycznym i pracuję jako kosmetyczka ale nie lubię stać w miejscu więc dodatkowo studiuję kosmetologię :)
Mam nadzieję że będe służyc pomocą :)
Witamy dziewczyny;))
Witam wszystkich, mam na imię Karolina i ze zadomowię się na tym forum :) pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
Witamy Karolinke i inne swieżynki :)
Witam Wszystkie Nowe Osoby
miło że jesteście z nami :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Konto założyłam już jakiś czas temu ale jeszcze się nie witałam, zatem..WITAM :)
Przedłużaniem paznokci interesuję się od dawna, jednak dopiero teraz zabieram się za to praktycznie :P Początki są trudne, ale mam nadzieję nie zniechęcić się szybko dzięki temu wspaniałemu forum i jego użytkowniczkom :przytul:
A i jeszcze coś o mnie..mam na imię Ola, mam 21 lat, studiuję filologię angielską a pracuję w banku.
:) Witam mam na imię Marlena od dłuższego czasu śledzę to forum są tu piękne prace dużo można poczytać i się dowiedzieć na różne tematy uczęszczam do szkoły ostatni rok na kierunku Technik usług kosmetycznych w Krakowie, moja ulubioną firmą jest Indigo nails lab ,ale również inne . Buziolki
Witam wszystkich,
mysle ze uda mi sie tu znalesc odpowiedzi na mnóstwo pytan, ktore bede wam zadawac ;)
Witam i ja nowe osóbki:) :kwiatek: czujcie sie jak u siebie, nie bojcie sie pytac, na kazde pytanie znajdzie sie odpowiedź. Tylko należy pytac w odpowiednim temacie :kwiatek:
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Zaczynam właśnie przygodę z paznokciami, mam nadzieję że z Waszą pomocą sporo się tutaj nauczę.
Pozdrawiam :)
Witamy:):):):)
Witam wszystkich użytkowników forum. Dziękuję za cenne uwagi, które do tej pory znalazłam na tym forum. Zapraszam do kontaktu i współpracy w dzieleniu się wiedzą. Swoją przygodę z profesjonalną stylizacja paznokci dopiero zaczynam i z gory dziękuję za wszystkie wskazówki.
Super, że tyle nowych osób się zadomowiło :yess: Witamy wszystkich !
Witam! Też jestem tu nowa, nazywam się Roksana. Do tej pory odwiedzałam Wasze forum jako gość, wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ale postanowiłam do Was dołączyć!:D Zatem witam serdecznie!;)
Jestem na forum juz trzeci dzien i nigdy wczesniej nie znalazlam tylu zyczliwych kobiet ;)
Nie lubie pisac o sobie ale chociaz wspomne kilka szczegółów.
Mieszkam w portugalii. Pracuje w salonie fryzjerskim mojego chlopaka.
Kurs przedluzania paznokci zrobilam rok temu sama dla siebie ale to przerodzilo sie w moj nowy zawod i pasje. Uwielbiam to robic, ale chyba jak kazda poczatkujaca styliska mam jeszcze duuuuzo problemow i wciaz popelniam bledy.
Juz za duzo sie rozpisalam ^_^
witam serdecznie, szukałam takiego forum od dawna no i sie udało ;), pazurki robię w domku i uczę sie na swoich błędach, ale lepiej ich unikac dlatego będe zadawac dużo pytan ;))) naprawdę można się tutaj dużo dowiedziec :cwaniak2:. Pzdr
Witam wszystkich:):)
Mam na imię Kamila i pazurkami zajmuje się od ponad 3 lat - jestem po szkoleniach z metody żelowej, kolorowego akrylu, nail painting i One Stroke. Na początku zajmowałam się paznokciami tylko hobbystycznie, ale później wciągnęło mnie to bez reszty i zaczęłam biegać po kursach i warsztatach (na ile finanse pozwalały) ;) A miałam być psychologiem - nawet się udało magistra obronić :leze: Jeszcze wiele muszę się nauczyć, dlatego postanowiłam zarejestrować się na forum i czerpać z wiedzy bardziej doświadczonych stylistek:) Przepraszam za przydługie przywitanie i witam jeszcze raz wszystkich :macham:
Witam wszystkie nowe osoby
miło że dołączyłyście do nas :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
do zobaczenia na watkach tematycznych !!!