Sandra, ale daje po oczach ten Twój non-stop color:D
a to moje niby one stroke, ale tak jakoś mi się kolory na kwiatach zlały...
o i zapomniałam wgrać:placz:
Printable View
Sandra, ale daje po oczach ten Twój non-stop color:D
a to moje niby one stroke, ale tak jakoś mi się kolory na kwiatach zlały...
o i zapomniałam wgrać:placz:
Królowa jakie ładne kwiatuchy :) Śliczne pazurki :*
Sandra cieniowanko mega przy takich kolorkach :)
w ogole nie widac, gdzie jest zmiana kolorow :)
Krolowa bardzo ladne
Królowa no stópki Rewelacja!!
sandra-kolejne piekne pazurki
krolowa-stopki sa swietne ,kwiatusio -miodzio
Krolowa stoki piekne wykonanie super ;-) :ok::D
Sandra rewelacyjne kolorki:ok:
Królowa piękne!! A w stópkach zakochałam się :love: :love:
mój pierwszy french z kamuflażem, na baaaardzo krótkiej płytce:( ale cos wyszło :P
http://images45.fotosik.pl/315/1b5364d99c45511cm.jpg
królowaStópki miodzio:love::love:
Kolorowe brokatowe na naturalnej szerokiej płytce w szybkim tempie,bo pani spózniła sie o całe pół godziny i maiłyśmy tylko 1,10h.
królowa kwiatki na stópkach rewelka !
Edit w takim czasie udało Ci się zrobić takie piękne paznokcie :szczena: jestem pod wrażeniem i ciekawe zdobienie :) hehe Ty to zawsze cos fajnego wymyślisz :D
edit, 70 min?! kurczę, niezła jesteś! pazurki śliczne! :)
NiCoLaDziękuję:przytul:Są takie seeee
AgUsia950Dziękuję:przytul:Tym czasem to sama jestem zszokowana,bo jeszcze zdejmowałam starą masę i nigdy aż tak szybko nie udało mi sie zrobic paznokci.Może to dlatego ze chciałam sie wyrobic do następnej klientki i udało sie:D
edit7715, oj... fakt, mało czasu, ale i tak poradziłaś sobie wspaniale :) piękne, delikatne zdobienie :)
Edit -no rewelacja ,super expresowe pazurki!
No edit, gratuluję czasu i w dodatku ze zdjęciem starej masy... Niezła jesteś :ok::D
edit szybkie pazurki ale efekt super, i jeszcze zawijaski farbka dałas rade zrobić, nieżle
Edit bardzo fajne pazuraski :)
Edit... no no no :D Ja w takim czasie bym się raczej n ie wyrobiła, także gratki, świetna praca :)
Renatka, przy linii włosa są a grube, zdjęcie niezbyt wyraźne więc nie wiem, czy cover jest dobrze wycieniowany. Pracuj dalej, a będzie co raz lepiej :)
Edit jak zawsze ślicznie :)
szachownica
Załącznik 26781
akrylowa podstawa zażelowana na czerwono + cyrkonie sv (do tego stópki)
Załącznik 26782
Emilia mi osobiście nie podobają się szachownice, nie w moim stylu ale ta jest ładna może dlatego mi się podoba bo nie jest czarno biała:D świetne wykonanie jak zawsze;)
Czerwone pazurki bardzo ładne z komplecikiem pewnie powalają na kolana:)
no i stópki w galerii widziałam:) super wyglądają:)
Emilia B.Czerwone skromne i bardzo ładne:love::love::love:
Dziekuje wszystki za miłe słowa:przytul:A ztym czasem to sama jestem z siebie dumna:tany2::tany2:Kobitka powiedziała ze bedzie się częściej spóżnić skoro tak szybko potrafię zrobić:o
Emilia B., no szachownica wyszła pięknie, taka delikatna i bardzo nie rzuca się w oczy, akurat wykorzystanie kwadratów, których ja nie cierpie, bo nie mam pomysłów na nie ;P
Emi, a widzisz, ktos chyba pytal kiedys o zastosowanie kwadratow z dziurka bo nie wiedzial co z nimi zrobic, a tu prosze jak slicznie zrobilas...serdeczne maja fajne, czarne kreseczki
ciekawe jakby wygladaly na wszystkich :)
a czerwone - miod malina :D
Emilia-te czerwone,zakochalam sie ,sliczne