a ja sobie stoje w kuchni i robie obiadek;) mięsko w sosie koperkowym;) a pozniej na miasto ufundowac sobie prezencik pod choinke;))
Printable View
a ja sobie stoje w kuchni i robie obiadek;) mięsko w sosie koperkowym;) a pozniej na miasto ufundowac sobie prezencik pod choinke;))
sobie samej??
a ja właśnie delektuje się eklerem
ja znowu w pracy
a ja leze w lozku bo jestem chora :( buuu ;(
a ja jakiś czas temu wróciłam z pracy i próbuję się zrelaksować, ale cienko mi idzie... Śnieg z dachu stopniał i mi mieszkanie zalał :/
pisze raport,potem szybko aerobik i do nastepnej pracy
taak sobie samej...no w sumie juz pisalam gdzieś, ze robie sobie z moim faciorem wspólny prezent...no i kupilismy sobie nową pościel calkowicie wymienilismy poduchy kołdre wszystko w rozmiarze king:o no ale jak przyszło do zapłaty to mi gały wyszły:D:D
ja niedawno wróciłam z pracy od naszej Ewelinki kochanej "pazurkomanii" i był to bardzo miły aczkolwiek pracowity dzien .:)teraz leże i odpoczywam.
pies mi nie dal spac ok 7, a ze mi sie jeszcze nie chcialo wstac to lezalam i sie z nim bawilam do teraz :D
musze sie zarac za sprzatanie ;)
Karmię dziecko i idę z rodzinka na spotkanie z Mikołajem dla dzieci :) Arka Noego i Czarne stopy... ;)
A ja wgrywam w końcu te zdjęcia pazurków które miałam dodać ho ho temu .. :)
.................................................. .................................................. .................................
Robię przystawki koledze na urodziny, ale będzie zabawa :D :woot::tany2::mml:
ucze się angielskiego i zaczynam sie przygotowywać do testu SAT :P ( amerykański odpowiednik matury :zab:)
Ja wybieram się na zakupy i mały spacer po osiedlu:p
a mnie chyba własnie rozbiera choroba...dopiero sie obudzialm..i mysle co mam zrobic z moimi farbkami akrylowymi;(nie chca mi wogule cieniowac ładnie..i jakby kryc...;( ehh
ja skonczyłam własnie mega super hiper szpice,jestem z nich taka dumna ,że chyba pęknę ;)
ide zaraz spac... i czuje ze znowu bede choar(masakra... dopiero przestal mi nos cieknac a tu od nowa ;])
a ja właśnie skończyłam rozmawiać z mężem na skypie, mąż jest za granicą od prawie 3 miesięcy :/::/::/: ale we wtorek wraca :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze: i zraz kładę się spać ^_^ Także dobranoc :D
Ja właśnie skończyłam robić kuzynce paznokcie i idę spać :) więc dobranoc Kochane :*
Ja wstałam i mam meeeegaaaaa kaca :o :o :o :o A zaraz trzeba jechać pa żele..
Również mam meeega kaca... jestem po denerwującej imprezie... ech... ide spać dalej...
Jejj a mnie głowa tak napiernicza że masakra.. Mleczko sobie piję ale coś nie pomaga.. :leze:
Właśnie wróciłam od wujka który mi przywiózł zamówienie z Mistero Milano. Zaraz wkleję jakie żele mam.
Jesoo. ja po imprezie kaca nie mam ale nogi mnie bolą;(
ja w pracy
Plusia to mnie nie mają po czym bo byłam na domówce i żadnego tany tany nie było :)
wrocilam z zakupow swiatecznych.... padam....