witajcie kobietki :)
Printable View
witajcie kobietki :)
Witamy:)))
Witam Wszystkich :)
Chyba błędnie przywitałam się najpierw w "ploteczkach" ale dopiero zaczynam zaznajamiać się z forum. Z czasem dodam moje twory,a tym czasem zapoznam się z forum i Waszymi pięknymi galeriami :)
witam wszystkich :):yess:
Witamy kochane!! :kwiatek::kwiatek:
Czekamy na Wasze piękności :)
Witamy nowe dziewczyny;)))))
Witamy witamy :) Mamy nadzieje ze zostaniecie z nami na dłużej :D
Witajcie kobietki :)
Witam serdecznie
Nazywam się Kasia. Dopiero co ukończyłam kurs zawodowy. Kilka klientek już się trafiło. Jestem szczęśliwa
:D
Witaj Kasiu;))) Oby klientek było coraz więcej;)
....nie rozumiem, proszę o wyjasnienie: chciałam wejsc w albumy..
allesandro nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Musisz mieć min 30 postów aby móc utworzyć album :)
Witam wszystkich!
Stylizacją paznokci zajmuję się już kilka lat, ale i tak jestem nadal na etapie amatora. Mam nadzieję jednak, ze niebawem w końcu awansuję.
Pozdrawiam :)
Hej wszystkim !
Mam na imię Kasia, stylizacją paznokci zajmuję się od 4lat, jednak narazie domowo :) Zamierzam podjąć kroki w celu ucertyfikowania tego, natomiast narazie zbieram fundusze :)
Oprocz paznokci moja druga wielka pasja sa psy :) wystawy, pielegnacja. Posiadam 2 stwory w domu 12 letniego yorka i 5letniego grzywacza
:]
hej Kobietki :kwiatek: witamy na pokładzie :)
Witam wszystkich jestem tu nowa, konto mam tu założenie już jakiś czas, ale jakoś nie miałam okazji aby z wami wszystkimi się przywitać.
Mam na imię Ewa, mam 28 lat i jestem mężatką od 6 lat, mam śliczną córcie Maję która ma 2.5 roczku.
Pochodzę z Krakowa, ale obecnie mieszkam na wsi prawie przy Rabce.
Stylizacją paznokci zainteresowałam się tak poważne w ubiegłym roku i również wtedy ukończyłam rożne kursy w tym kierunku które mi oczywiście nic nie dały prócz papierka.
Cóż zrobić nie każdy instruktor potrafi przekazać jakiekolwiek umiejętności, więcej się nauczyłam i wciąż uczę z róznych for takich jak właśnie ten i z rożnych czasopism o paznokciach.
Gandzia witamy :) Mamy nadzieje ze zawitasz u nas na dluzej :) Napewno sie mozna sporo nauczyc z tego forum :D
Jak na razie dużo czytam to forum i co chwilka dowiaduje się coś nowego:)
A troszke czytania jest hehe :)
Witam wszystkich :)
ile tu nowych dziewczyn
witam Wszystkie :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
i do zobaczenia na watkach
Hej:), witam wszystkie razem i kazda z osobna, :macham:. Jak wskazuje nick mam na imie Aska. Jestem absolwentka szkoly kosmetycznej, forum to zostalo polecone mi przez jedna z Was, rewelacyjna sprawa ( dopiero sie tu rozgladam, ale juz jestem zachwycona, przede wszystkim atmosfera tu panujaca). Pozdrawiam :kwiatek:
witaj Asiu :kwiatek::kwiatek:
Witam i również ja ;)
Mam na imię Magda ;) No i jestem tu nowa, także prosze o cierpliwośc do mojej osoby ;)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :)!
Witajcie dziewczyny :-)