-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
świetne są te spodnie, ale ja też wolałabym najpierw przymierzyć, a u mnie nigdzie takich nie widziałam :(
-
ja zaopatrzyłam się w żele silikonowe, formy itp :)
-
Z racji tego ze niedlugo,(mam nadzieje ze nic sie nie zmieni)wprowadzam sie do saloniku wiec moje zakupy to:fotelik czarny dla mnie,lampka na biurko,taborecik czarny z czerwona podusia pod nozki,kilka recznikow czrnych i czerwonych,kilka lakierow Sally Hansen,koszyk metalowy.A bardzooo duze zakupy juz niedlugo:)
-
Cytat:
Napisał
Jade
Z racji tego ze niedlugo,(mam nadzieje ze nic sie nie zmieni)wprowadzam sie do saloniku wiec moje zakupy to:fotelik czarny dla mnie,lampka na biurko,taborecik czarny z czerwona podusia pod nozki,kilka recznikow czrnych i czerwonych,kilka lakierow Sally Hansen,koszyk metalowy.A bardzooo duze zakupy juz niedlugo:)
Jade a gdzie fotki??:cwaniak2:
-
haha w kartonie:)Jak juz sie wprowadze to beda fotki i zobaczysz kochana fotelik,ale zaraz zobacze moze na stronce sklepu bedzie
---------- Dodano o godzinie 09:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:49 ----------
IKEA | Swivel chairs | Basic chairs | MOSES | Swivel chair
-
Szkoda ze nie mozna powąchać przez monitor tego co kupilam...
http://i56.tinypic.com/2uqd6y1.jpg
Puder do kąpieli lekko musujący o zapachu pomaranczy z chili, babeczka kapielowa z maslem o zapachu trawy cytrynowej :slina:
Oprocz tego ozdoby jesienne do szkla i poducha z mikrogranulkami dla córci:]
-
-
załuje ze nie moge powąchac frykasów kąpielowych:slina: a poducha zarąbista:D
-
SPODNIE HAREM ALLADYNKI JAPAN STYLE HIT r.M s1m (1225782265) - Aukcje internetowe Allegro tu kupowałam...
hm... mysle ze za taka cene mozna zaryzykowac...
no i jak zobaczyłam je u kolezanki to sie zakochałam w nich.. z racji tego ze ona wzieła S a jest mniejsza ja wziełam M ... mam problem w łydkach bo są grube ale materiał jest rozciągliwy no i jak mam M to chyba powinnam wejsc... A na bioderkach są na hm... taka gumke? tak jakby .. nie wiem jak to nazwac i ze sznurkami... podobno tak to jest luźne i mozna sobie mocniej zwiazac... no zobaczymy co z tego bedzie :)
PS jestem ciekawa jak moja pupa bedzie w nich wygladac... (o ile w nie wejde i wszystko inne bedzie okej) ale jak brzydko, to dłuzsza bluzka i jazda.. trzeba sobie w zyciu radzic :D
-
Spodnie super:) Szkoda, ze taka droga przesylka i strasznie długi (jak dla mnie) czas oczekiwania na przesyłkę. Ale ciekawa jestem jak naprawdę wyglądają te spodnie. Mam nadzieję, że jak już do Ciebie dotrą to się pochwalisz jak leżą:)
-
Natalia to już jak je dostaniesz to pokaż jak wyglądają, bo też się na nie czaiłam :P
-
A ja takie skromne kosmetykowe zakupki :) jeszcze podkładkę pod dłoń i biureczko od naszej Karoli ;)
Załącznik 30384
-
Emilia zakupki fajne. Odżywka do włosów rewelacja. Ja używam jeszcze szamponu z tej serii z jedwabiem:)
-
szamponik też mam :D ogólnie joanna ma fajne kosmetyki do włosów :)
-
co do tych spodni, to mam wrazenie ze sprzedawca nadrabia cenę spodni kosztami przesyłki:huh: fajne gatki ale nie na moja szafare:D
-
a to moje sobotnie małe zakupy :okryjbida do latania ,oczywiście znowu szal i miały być buty bez obcasa :] aaa i spay do zamszaków ,żeby nie przemakały
-
-
to moje malutkie zakupy...:)
-
Nnisiaa :wow: ile tego jest :o a te takie kudłate w woreczkach ,to rzęsy ?? :]
-
tez miałam zapyta ale mi wyglada jak rzeski ;)
Cytat:
Napisał
total
a to moje sobotnie małe zakupy :okryjbida do latania ,oczywiście znowu szal i miały być buty bez obcasa :] aaa i spay do zamszaków ,żeby nie przemakały
ciekawe czy sie nadaje.. bo ja miałam dwa swojego czasu i poczatkowo niby w porzadku ale później już gó*no dawał... :/:
PS Jak spodnie do mnie dojda i w nie wejde oczywiscie sie zaprezentuje :) :*
-
hehe tak tak to czarne kudłate to rzeski:D:D
-
a to moje z soboty ;) ( spodnie , pasek najzwyklejszy jaki był i chusta )
zamówiłam jeszcze pazurkowe pierdoły :P jak dojdą to pokaże :)
-
Poszukuje jakiejs sukienki na wesele ale zadna mi nie pasuje, choć nie mam wygurowanych wymagań...Idę na ślub cywilny a później na raczej kameralną imprezke przy stole 'rodzinnym' no moze troszke wiekszym niz rodzinnym ale bez wiekszej hucznej zabawy, dlatego moja sukienka musi być grzeczna, kulturalna i wyjsciowa ale zeby miała to coś i nie była za droga...
hm... co sądzicie o tej sukience?
kolory troszke okłamane bo jest szary,beżowy i różowy ale takie mega pastelowe kolory.. cena sukienki 149zł... Warta swojej ceny?
Dziewczyny z Warszawy moze macie jakies wyczajone miejsca z tanimi ładnymi sukienkami? Albo reszta dziewczyn moze któraś moze polecic jakąs sieć sklepów? :kwiatek:
po wczorajszych poszukiwaniach jestem w czarnej d*pie :( ;P
JEDNAK sobie ją ODPUSZACZAM :D kobieta zmienną jest.. hahahahaha
-
Zakochalam sie.. musiałam..:slina: przybijcie mi ręce gwożdziami!!!!
-